Н У Х Т

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

16 жовтня 2019

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін спільно з науковцями двох закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету і Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» підготував до друку навчальний посібник «Дизайн систем візуальної інформації».

Основними проблемами, вирішення яких досліджується у цьому виданні, є розроблення науково-методичних засад зі створення систем візуальної інформації та методології дизайнерського проектування піктографічних інформаційних систем на основі уніфікації, модульності, трансформованості, естетичності знакових повідомлень; формування і впровадження засад із підвищення графічної культури відповідних фахівців під час їх підготовки у ЗВО України.

Навчальний посібник базується на основі підходів до розроблення і впровадження методології створення інформаційних знакових систем у заходах із підвищення якості, безпечності, інформативності простору транспортних вузлів, що надає можливість забезпечити гуманізацію середовища аеропортів, вокзалів, інших подібних об’єктів. А саме – здійснення робіт із підвищення інформативності, «зрозумілості» їх середовища на основі розроблених дизайн-ергономічних вимог, гармонізованих із вимогами європейських нормативних документів.

Опублікований: 16-10-2019
Читайте також:
З інноваційним обладнанням та його застосуванням познайомилися магістри кафедри технології молока і молочних продуктів

25 вересня студенти групи МО-1-2М разом із доцентом кафедри технології молока і молочних продуктів Аллою Тимчук відвідали 12-ту Міжнародну виставку Lab ComplEX: аналітика, лабораторія, біотехнології, hi-tech. Студенти ознайомились із сучасним ринком лабораторного та науково-технічного обладнання, що використовується у харчовій галузі, зокрема при ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційним обладнанням та його застосуванням познайомилися магістри кафедри технології молока і молочних продуктів 26 вересня 2019

Студенти харчової експертизи дізналися як впроваджено НАССР на Шевченківському заводі продтоварів

Сьогоднішній ранок почався у студентів харчової експертизи явно не з кави, а з маленької подорожі до селища Шевченково. Хтось чув про таке? Мало кому відоме місце затаїло в собі потужне виробництво круп'яних виробів, яке відоме не тільки в Україні, а і за її межами. Грузія, Ізраїль, Англія, Молдова – і це тільки маленька частина країн-імпортерів, ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти харчової експертизи дізналися як впроваджено НАССР на Шевченківському заводі продтоварів 05 жовтня 2018

Відзвітувала студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

17 квітня 2018 року відбулася звітно-виборча конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за результатами роботи 2017-2018 навчального року. Конференцію відкрила голова студентської ради факультету Олена Цишек, яка повідомила, що за результатами реєстрації делегатів кворум є. Присутні 147 осіб, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзвітувала студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 18 квітня 2018

Про фахову передвищу освіту йшлося на регіональній нараді в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

14 лютого в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася Регіональна нарада «Обговорення проекту Закону України «Про фахову передвищу освіту». У нараді взяли участь понад 60 представників фахової передвищої освіти, а також в.о.  директора департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Світлана Кретович С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про фахову передвищу освіту йшлося на регіональній нараді в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 15 лютого 2019