Н У Х Т

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

16 жовтня 2019

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін спільно з науковцями двох закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету і Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» підготував до друку навчальний посібник «Дизайн систем візуальної інформації».

Основними проблемами, вирішення яких досліджується у цьому виданні, є розроблення науково-методичних засад зі створення систем візуальної інформації та методології дизайнерського проектування піктографічних інформаційних систем на основі уніфікації, модульності, трансформованості, естетичності знакових повідомлень; формування і впровадження засад із підвищення графічної культури відповідних фахівців під час їх підготовки у ЗВО України.

Навчальний посібник базується на основі підходів до розроблення і впровадження методології створення інформаційних знакових систем у заходах із підвищення якості, безпечності, інформативності простору транспортних вузлів, що надає можливість забезпечити гуманізацію середовища аеропортів, вокзалів, інших подібних об’єктів. А саме – здійснення робіт із підвищення інформативності, «зрозумілості» їх середовища на основі розроблених дизайн-ергономічних вимог, гармонізованих із вимогами європейських нормативних документів.

Опублікований: 16-10-2019
Читайте також:
Кращого технолога серед випускних груп визначили у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ на відділенні харчових технологій відбувся конкурс на звання кращого технолога серед випускних груп 041 та 042 спеціальності «Виробництво харчової продукції». У І етапі конкурсу – виконання тестових завдань на комп’ютері – взяли участь студенти 041 групи – Аліна Луценко, Анастасія Федоро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращого технолога серед випускних груп визначили у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 14 грудня 2018

Міжнародні стандарти безпечності на відкритій лекції професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова прочитала відкриту лекцію на тему «Міжнародні стандарти, що встановлюють вимоги до систем управління безпечністю органічних харчових продуктів» для магістрантів 1 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій освітньо-професійної програми «Технології орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародні стандарти безпечності на відкритій лекції професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 травня 2025

Менеджери розпочали з перемог!

Нещодавно на базі Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку відбувся Всеукраїнський конкурс кваліфікаційних робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» за першим (бакалаврським) і другим (магістерським) рівнями вищої освіти. Метою конкурсу є створення умов для залучення та заохочення талановитої молоді займатися науково-дослідною ді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджери розпочали з перемог! 09 жовтня 2024

Принципи сильних

Старший лейтенант Віталій Рачок, доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв назвав нещодавню зустріч зі студентами так: «Принципи сильних. Свідома молодь, сильна Україна!». Замість запланованої години зустріч тривала до вечора. Спілкувалися про наболіле. Віталій Рачок розповів про свою службу. Студенти ділилися власним д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принципи сильних 19 жовтня 2023