Н У Х Т

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

16 october 2019

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін спільно з науковцями двох закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету і Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» підготував до друку навчальний посібник «Дизайн систем візуальної інформації».

Основними проблемами, вирішення яких досліджується у цьому виданні, є розроблення науково-методичних засад зі створення систем візуальної інформації та методології дизайнерського проектування піктографічних інформаційних систем на основі уніфікації, модульності, трансформованості, естетичності знакових повідомлень; формування і впровадження засад із підвищення графічної культури відповідних фахівців під час їх підготовки у ЗВО України.

Навчальний посібник базується на основі підходів до розроблення і впровадження методології створення інформаційних знакових систем у заходах із підвищення якості, безпечності, інформативності простору транспортних вузлів, що надає можливість забезпечити гуманізацію середовища аеропортів, вокзалів, інших подібних об’єктів. А саме – здійснення робіт із підвищення інформативності, «зрозумілості» їх середовища на основі розроблених дизайн-ергономічних вимог, гармонізованих із вимогами європейських нормативних документів.

Published on: 16-10-2019
Read also:
Неймовірний майстер-клас на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів!

Сучасна освіта – це синергія знань, дій і результатів. Сьогодні формування професіонала неможливе без інтеграції теоретичних основ із практичним досвідом, де кожна здобута концепція трансформується у прикладні навички. Саме в таких умовах народжується справжня експертиза, що визначає конкурентоспроможність і професійну мобільність здобувачів вищої ...

READ YOURSELF

Неймовірний майстер-клас на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів! 27 march 2025

Плідна зустріч щодо зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань

У рамках Тижня обізнаності щодо споживання солі відбулася зустріч-політичний діалог «Зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань», організований Бюро ВООЗ в Україні спільно з Європейським регіональним бюро ВООЗ та у партнерстві з МОЗ України за фінансової підтримки Європейського Союзу та уряду Австрії. Захід, до я...

READ YOURSELF

Плідна зустріч щодо зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань 23 may 2025

Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств

5-6 листопада 2025 року в університеті відбулася ХVI Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств». Конференція розпочалася з пленарного засідання, під час якого були презентовані доповіді, що висвітлювали актуальні тенденції у сфері менеджмент...

READ YOURSELF

Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств 07 november 2025

Продовжуємо рух уперед: відбулося планове засідання вченої ради університету

28 лютого 2023 року відбулося планове засідання вченої ради університету. Це перше засідання у цьому році, тож ректор Олександр Шевченко розпочав його з вітання членів ради після довгої перерви. Також він зазначив, що рік, який минув від часу повномасштабного вторгнення агресора, хоч і був дуже складним, але наш колектив упорався з усіма викликами....

READ YOURSELF

Продовжуємо рух уперед: відбулося планове засідання вченої ради університету 28 february 2023