Н У Х Т

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

16 october 2019

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін спільно з науковцями двох закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету і Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» підготував до друку навчальний посібник «Дизайн систем візуальної інформації».

Основними проблемами, вирішення яких досліджується у цьому виданні, є розроблення науково-методичних засад зі створення систем візуальної інформації та методології дизайнерського проектування піктографічних інформаційних систем на основі уніфікації, модульності, трансформованості, естетичності знакових повідомлень; формування і впровадження засад із підвищення графічної культури відповідних фахівців під час їх підготовки у ЗВО України.

Навчальний посібник базується на основі підходів до розроблення і впровадження методології створення інформаційних знакових систем у заходах із підвищення якості, безпечності, інформативності простору транспортних вузлів, що надає можливість забезпечити гуманізацію середовища аеропортів, вокзалів, інших подібних об’єктів. А саме – здійснення робіт із підвищення інформативності, «зрозумілості» їх середовища на основі розроблених дизайн-ергономічних вимог, гармонізованих із вимогами європейських нормативних документів.

Published on: 16-10-2019
Read also:
НУХТ – у ТОПі!

Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» презентував дев’ятнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна-2025», в якому наш університет посів 30 позицію. Укладачі враховували сучасні тенденції трансформації вищої освіти, яка перебуває у стані глибоких змін, зумовлених як структурними реформами, так і масштабними втрата...

READ YOURSELF

НУХТ – у ТОПі! 04 july 2025

Сформований збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку»

11 червня 2021 р. в університеті працювала ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Захід відбувся в рамках реалізації проєктів програми ЕРАЗМУС+ Центр Європейського Союзу Жана Моне з Циклічної та Зеленої Економіки JM ECO (620627-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CoE) та Жан Моне Підтримка Асоціацій  EUforUA (611278-...

READ YOURSELF

Сформований збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку» 21 july 2021

Свято  з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу

28 лютого 2019 року – особливий день для 160 випускників денної та заочної форм навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Цього дня вони розпрощалися зі своїм студентським життям і факультетом, з яким зріднилися, де пізнали перші вагомі перемоги й здобутки, навчилися мислити, приймати рішення й нести за них відповідальність...

READ YOURSELF

Свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 28 february 2019

Цикл лекцій і семінарів від киргизького фахівця прослухали наші здобувачі освіти й викладачі

Про традиційні молочні напої країн Центральної Азії, про цінність кумису та інших напоїв наші студенти і викладачі дізналися під час циклу лекцій і семінарів, які проходили у рамках конференції «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності». Перші лекцію та семінар, присвяче...

READ YOURSELF

Цикл лекцій і семінарів від киргизького фахівця прослухали наші здобувачі освіти й викладачі 11 december 2020