Н У Х Т

Зимовий Open day

29 january 2022

Зимовий Open day

29 січня відбувся черговий День відкритих дверей нашого університету. Зважаючи на карантинні обмеження, знову довелося скористатися дистанційними технологіями, але такий формат дав змогу приєднатися до заходу широкій аудиторії з різних куточків нашої країни.

Докладну інформацію про наш навчальний заклад учасники Open day отримали з відеофільму, що демонструвався на початку.

Про цьогорічні правила прийому до закладів вищої освіти, умови вступу до нашого вишу, особливості цьогорічної вступної компанії, лайфхаки для вступу на бюджетну форму навчання йшлося у виступі заступника відповідального секретаря Приймальної комісії Вадима Серпученка. Також фахівець закцентував увагу на тому, що для вступу до закладів вищої освіти ЗНО з математики рівня стандарт не підходить, тому, вступникам слід уважно обирати цей предмет при реєстрації на ЗНО.

Підготовчі курси для підготовки до здавання ЗНО та вступу до університету для старшокласників і випускників коледжів презентувала завідувачка Підготовчого відділення Валентина Кудіна. Зокрема, вона зазначила, що з 1 лютого стартують чотиримісячні курси, на яких пропонуються на вибір слухача або вечірня (по буднях), або денна (по суботах), або дистанційна форма навчання.

Наприкінці загальноуніверситетської відеоконференції наші фахівці дали відповіді на запитання присутніх. Консультації надали Вадим Серпученко, Валентина Кудіна, директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова, директор Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігор Житнецький.

Далі усі охочі могли приєднатися до спілкування з деканами факультетів, директорами навчально-наукових інститутів, завідувачами і викладачами випускових кафедр, здобувачами освіти під час окремих відеоконференцій.

Сподіваємося, учасники нинішнього заходу отримали відповіді на свої питання. А всім, хто не встиг приєднатися до цього Дня відкритих дверей, рекомендуємо слідкувати за нашими анонсами на офіційному сайті університету та наших сторінках у соціальних мережах – адже попереду ще не одна зустріч.

Бажаємо усім вступникам успішного вступу на омріяну спеціальність!

Published on: 29-01-2022
Read also:
Тренди кондитерського мистецтва від власника homemade-кондитерської та успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Сучасні тенденції розвитку спеціалізованих закладів ресторанного господарства в умовах сьогодення». Організаторка і модераторка заходу – доцентка Тетяна Нікітіна, на запрошення якої до академічного онлайн-простору кафедри завітав успішний випускник, талановитий кондитер, власник hom...

READ YOURSELF

Тренди кондитерського мистецтва від власника homemade-кондитерської та успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи 09 november 2021

Гостьовий лекторій з дегустаційним майстер-класом на кафедрі готельно-ресторанної справи

24 вересня 2024 р. у межах вивчення дисципліни «Кулінарна етнологія» для здобувачів освіти 3-го курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій з дегустаційним майстер-класом. На кафедру готельно-ресторанної справи за ініціативи лекторки дисципліни, завідувачки кафедри Лариси Шаран та на запрошення старших викладач...

READ YOURSELF

Гостьовий лекторій з дегустаційним майстер-класом на кафедрі готельно-ресторанної справи 25 september 2024

Наші спеціальності – у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв

Інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» складений рейтинг спеціальностей за кількістю поданих вступниками заяв на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за всіма формами навчання. Серед найбільш популярних серед вступників майже всі спеціальності нашого університету. Зокрема, до ТОП-20 увійшли «Комп’ют...

READ YOURSELF

Наші спеціальності – у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв 07 august 2023

Болгарські колеги відзначили наукову молодь кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

Цього літа здобувачі вищої освіти і аспіранти кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв брали участь у двох цікавих заходах у Болгарії – науковій конференції молодих вчених і кулінарному марафоні, присвяченому дню Європи. Ці заходи проводили партнери кафедри – Русенський університет та Асоціація «Європейський напрям» (Болгарія)...

READ YOURSELF

Болгарські колеги відзначили наукову молодь кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв 11 september 2020