Н У Х Т

Зимовий Open day

29 january 2022

Зимовий Open day

29 січня відбувся черговий День відкритих дверей нашого університету. Зважаючи на карантинні обмеження, знову довелося скористатися дистанційними технологіями, але такий формат дав змогу приєднатися до заходу широкій аудиторії з різних куточків нашої країни.

Докладну інформацію про наш навчальний заклад учасники Open day отримали з відеофільму, що демонструвався на початку.

Про цьогорічні правила прийому до закладів вищої освіти, умови вступу до нашого вишу, особливості цьогорічної вступної компанії, лайфхаки для вступу на бюджетну форму навчання йшлося у виступі заступника відповідального секретаря Приймальної комісії Вадима Серпученка. Також фахівець закцентував увагу на тому, що для вступу до закладів вищої освіти ЗНО з математики рівня стандарт не підходить, тому, вступникам слід уважно обирати цей предмет при реєстрації на ЗНО.

Підготовчі курси для підготовки до здавання ЗНО та вступу до університету для старшокласників і випускників коледжів презентувала завідувачка Підготовчого відділення Валентина Кудіна. Зокрема, вона зазначила, що з 1 лютого стартують чотиримісячні курси, на яких пропонуються на вибір слухача або вечірня (по буднях), або денна (по суботах), або дистанційна форма навчання.

Наприкінці загальноуніверситетської відеоконференції наші фахівці дали відповіді на запитання присутніх. Консультації надали Вадим Серпученко, Валентина Кудіна, директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова, директор Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігор Житнецький.

Далі усі охочі могли приєднатися до спілкування з деканами факультетів, директорами навчально-наукових інститутів, завідувачами і викладачами випускових кафедр, здобувачами освіти під час окремих відеоконференцій.

Сподіваємося, учасники нинішнього заходу отримали відповіді на свої питання. А всім, хто не встиг приєднатися до цього Дня відкритих дверей, рекомендуємо слідкувати за нашими анонсами на офіційному сайті університету та наших сторінках у соціальних мережах – адже попереду ще не одна зустріч.

Бажаємо усім вступникам успішного вступу на омріяну спеціальність!

Published on: 29-01-2022
Read also:
Вийшла нова наукова монографія про технології заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів

Будь-яка нова книга – це завжди цікавинка, подія в науковому житті. Авторський колектив – ректор університету Анатолій Українець, завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна, професор Наталія Науменко, асистент кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська – підготував і видав наукову монографію «Заморожені плодов...

READ YOURSELF

Вийшла нова наукова монографія про технології заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів 01 october 2019

Вчена рада зібралася на планове засідання

29 вересня 2022 року в дистанційному режимі відбулося планове засідання вченої ради університету. Ректор Олександр Шевченко розпочав його з традиційного вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, а далі перейшли до розгляду порядку денного. Про хід вступної кампанії 2022 року доповів відповідальний секретар приймальної ...

READ YOURSELF

Вчена рада зібралася на планове засідання 29 september 2022

Оновлений комп’ютерний клас на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування до послуг здобувачів!

Сучасний рівень автоматизованого проєктування обладнання харчових виробництв потребує використання новітнього програмного забезпечення. Кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування довгі роки співпрацює з компанією Autodesk – найбільшим у світі постачальником програмного забезпечення для промислового та цивільного будів...

READ YOURSELF

Оновлений комп’ютерний клас на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування до послуг здобувачів! 12 september 2024

Із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» ознайомились другокурсники

Студенти 2 курсу кафедри експертизи харчових продуктів спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за ініціативи свого куратора Анастасії Чорної ознайомились із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ», що є незалежною громадською організацією із захисту прав споживачів з 2001 року та спеціалізується на різн...

READ YOURSELF

Із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» ознайомились другокурсники 19 march 2019