Н У Х Т

Статтю до закордонної колективної монографії підготували доцент і магістрант кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

17 june 2020

Статтю до закордонної колективної монографії підготували доцент і магістрант кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

У рамках науково-дослідної роботи кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції зі здобувачами факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу доцентом кафедри Олегом Кузьміним і магістрантом першого року навчання Владиславом Рудим написана стаття, що увійшла до закордонної колективної монографії «Modern engineering research: topical problems, challenges and modernity» (Czech Technical University in Prague).

Метою роботи «Prospects for the use of alcohol infusions in alcoholic beverage technologies for restaurants» є розроблення наукових основ антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв із рослинної сировини і визначення найбільш перспективних рослин, як джерел природних антиоксидантів при створенні алкогольних напоїв у закладах ресторанного господарства.

Автори отримали Сертифікати учасників колективної монографії. Вітаємо науковців!

Published on: 17-06-2020
Read also:
Вітаємо юних біотехнологів – переможців конкурсу наукових робіт за благодійної підтримки корпорації «АРТЕРІУМ»!

Уже не перший рік «АРТЕРІУМ» підтримує молодих біотехнологів НУХТ, започаткувавши ще в 2020 році конкурс наукових робіт. Наші юні біотехнологи, незважаючи на усі негаразди, займаються науковими дослідженнями і щороку беруть  участь у конкурсі. До речі, це не перший захід, який реалізує АРТЕРІУМ у нашому університеті. Протягом багатьох років співроб...

READ YOURSELF

Вітаємо юних біотехнологів – переможців конкурсу наукових робіт за благодійної підтримки корпорації «АРТЕРІУМ»! 03 july 2023

Лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

5 грудня 2022 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція «Alternative food sources» викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra) Еви Іванісової, PhD. Лекція була прочитана дл...

READ YOURSELF

Лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 december 2022

Лабораторні заняття студентів поліграфістів-пакувальників у компанії «ЕВОТЕК»

Компанія «ЕВОТЕК» – лідер із виробництва гнучкого пакування, надає свою базу для стажування і проведення лабораторних занять студентів НУХТ, які вивчають комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки. На черговому занятті у компанії «ЕВОТЕК» здобувачі освіти визначали фізико-механічні властивості гнучких пакувальних матеріалів, міцність ...

READ YOURSELF

Лабораторні заняття студентів поліграфістів-пакувальників у компанії «ЕВОТЕК» 30 january 2024

Знайомство з основами аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» знайомились з інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування повинні відпові...

READ YOURSELF

Знайомство з основами аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 06 june 2019