Н У Х Т

Викладачка НУХТ – офіційна членкиня Європейського молодіжного парламенту України

23 september 2025

Викладачка НУХТ – офіційна членкиня Європейського молодіжного парламенту України

У вересні 2025 р. асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко стала офіційною членкинею European Youth Parliament Ukraine (EYP Ukraine). Це визнання відкриває перед нею широкі можливості для міжнародної співпраці, розвитку та участі у масштабних молодіжних ініціативах.

Статус офіційного члена EYP Ukraine означає представництво організації на національному та міжнародному рівнях. Він надає можливість бути делегаткою на міжнародних сесіях і форумах, долучатися до закритих освітніх заходів і тренінгів, відвідувати зустрічі Ради, брати участь у виборах керівних органів, а також бути членом департаментів організації. Окрім цього, члени отримують доступ до спеціальних ресурсів і комунікацій, що дозволяє бути серед перших, хто дізнається про нові проєкти, можливості та ініціативи в межах EYP.

European Youth Parliament Ukraine – це частина масштабної міжнародної мережі, що об’єднує активну та амбітну молодь з усієї Європи. Організація створює платформу для розвитку лідерських якостей, міжкультурного діалогу та участі молоді у формуванні суспільних і політичних процесів.

Приєднавшись до спільноти, Марія Омельченко отримала унікальний шанс реалізовувати особисті проєкти, долучатися до розроблення освітніх і соціальних ініціатив та робити внесок у розвиток України в європейському контексті.

Щиро вітаємо та пишаємося досягненнями нашої колеги! Бажаємо натхнення, нових перемог і гідного представлення України на міжнародному рівні.

Published on: 23-09-2025
Read also:
Літо з користю: наші біотехнологи взяли участь у ХIX International Summer School «Molecular Biology, Biotechnology and Biomedicine»

Третій рік поспіль здобувачі освіти та викладачі кафедри біотехнології і мікробіології беруть участь у міжнародній літній школі «Molecular Biology, Biotechnology and Biomedicine». Науковий захід, організатором якого є Одеський національний університет імені І.І. Мечникова, був проведений за підтримки DAAD (Німецьке Бюро Академічних Обмінів). У здоб...

READ YOURSELF

Літо з користю: наші біотехнологи взяли участь у ХIX International Summer School «Molecular Biology, Biotechnology and Biomedicine» 26 july 2024

Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Нещодавно на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся неймовірно казковий майстер-клас. А як інакше можна назвати подію, коли мова йде про витончені десерти?! Студентка кафедри 2 курсу зі скороченим терміном навчання, шеф-кондитер ресторану-дому «Антресоль» у м. Суми Світлана Ведмідь у рамках дисципліни «Технологія продукції...

READ YOURSELF

Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 22 may 2019

Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів

Студентка 4 курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Анастасія Божко (науковий керівник – к.т.н. Анастасія Чорна) виборола призове 3 місце на Міжнародному конкурсі наукових робіт «Black Sea Science». Цей конкурс щорічно проводиться на базі Одеської національної академії харчових технологій за підтримки Міністерст...

READ YOURSELF

Наукова студентська перемога на кафедрі експертизи харчових продуктів 14 april 2020

Феєрія української пісні

Як би важко не було, які б темні сили не намагалися знищити наш народ, українцям завжди додавала снаги пісня. У нашому університеті співати люблять і вміють, і жовтень – традиційна пора Її Величності Української Пісні. Саме у цей час щороку Студентський центр патріотичного виховання і культурного розвитку спільно з нашими неймовірно талановитими зд...

READ YOURSELF

Феєрія української пісні 11 october 2024