Н У Х Т

Розпочалися перші вебінари для викладачів НУХТ від експертів німецької Служби Старших Експертів

02 грудня 2020

Розпочалися перші вебінари для викладачів НУХТ від експертів німецької Служби Старших Експертів

У лютому 2020 року до університету завітали представники німецької Служби Старших Експертів (SES), щоб познайомити наш колектив із можливостями залучення німецьких фахівців в якості експертів-консультантів.

SES – це фонд німецької економіки з міжнародного співробітництва, провідна громадська організація Німеччини, яка об’єднує фахівців і керівних працівників, що надають консультативні послуги на громадських засадах. Починаючи з 1983 року, ця некомерційна організація пропонує допомогу в самих різних галузях по всьому світу, переважно в країнах, що розвиваються, і країнах із перехідною економікою, а також у самій Німеччині. Фахівці Служби здійснюють експертне оцінювання, допомагають у формування стратегії розвитку, пошуку ринків збуту, залученні інвестицій, вдосконаленні технологій, виробництв, менеджменту підприємств, навчають кадри тощо. База експертів SES наразі нараховує понад 12,5 тисяч фахівців у різних галузях.

Головна відмінна риса експертів SES – їх багаторічний досвід. Експерти безоплатно передають свої знання та підвищують кваліфікацію колег по професії. Вони компетентні у понад 50 галузях економіки, крім того, мають високу соціальну відповідальність, готові пристосовуватися до місцевих умов, добре знають по кілька іноземних мов.

Послуги SES розраховані, перш за все, на малі і середні підприємства, органи комунального управління, палати і економічні об’єднання, соціальні та медичні установи, а також організації, що працюють в сфері освіти і підвищення кваліфікації. Крім цього, SES успішно співпрацює з іншими міжнародними організаціями з розвитку.

Наш університет подав відразу сім заявок до SES, і наразі експерти Служби розпочали цикл вебінарів для наших викладачів.

На одному із перших, проведеному фахівцем у галузі пакувальної індустрії Кайєм Вінтьєном, розглянули сучасні види паковань для різних груп харчових продуктів і фармацевтичних засобів, характерні технології пакування та відповідне пакувальне обладнання.

Вебінар пройшов у інформаційно насиченому темпі, жвавій дискусії між учасниками та дав їм змогу підвищити свою кваліфікацію.

Фахівці кафедр машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, мехатроніки та пакувальної техніки, технології хлібопекарських і кондитерських виробів, що брали участь у цьому івенті, щиро вдячні організаторам за їх працю!

Опублікований: 02-12-2020
Читайте також:
Спікером майстер-класу Taste of Smakolyky виступила доцент кафедри гуманітарних дисциплін

Taste of Smakolyky – оригінальна подія з історії української гастрономії, непересічна ініціатива українських рестораторів, інформаційного порталу PostEat  та агенції Yuliya Rabin Creative Events з метою привернути увагу до автентичних українських страв і створити нову українську кухню на базі локальних продуктів. Нещодавно відбулася серія блискучи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спікером майстер-класу Taste of Smakolyky виступила доцент кафедри гуманітарних дисциплін 22 листопада 2019

Смакові речовини – важливі компоненти харчових продуктів

Викладачі кафедри харчової хімії продовжують серію відкритих лекцій. Черговий надзвичайно цікавий захід – лекція вибіркового курсу «Основи органічної хімії духмяних, барвних та структуроутворюючих речовин» – відбувся 24 березня для здобувачів ІІ-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія» Навчально-наукового інституту харчових техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смакові речовини – важливі компоненти харчових продуктів 24 березня 2021

Нове поповнення бакалаврів зі спеціальностей 144 «Теплоенергетика» та 142 «Енергетичне машинобудування»

До лав бакалаврів зі спеціальностей 144 «Теплоенергетика» та 142 «Енергетичне машинобудування» влилися 13 випускників кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ, які 9 та 10 лютого 2022 року успішно захистили свої кваліфікаційні роботи. Зважаючи на карантині обмеженн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення бакалаврів зі спеціальностей 144 «Теплоенергетика» та 142 «Енергетичне машинобудування» 10 лютого 2022

Наукові пошуки наших здобувачів освіти продовжуються…

Продовжує працювати наша 88-а Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Молоді науковці кафедри технології консервування під керівництвом корифеїв галузі представляють свої стендові доповіді у постерній сесії підсекції «Технології консервув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки наших здобувачів освіти продовжуються… 03 травня 2022