Н У Х Т

Яскраві враження від тижня фахової комісії спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

27 березня 2019

Яскраві враження від тижня фахової комісії спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

З 18 по 22 березня 2019 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ проходив тиждень фахової комісії спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

18 березня під керівництвом викладачів комп’ютерних дисциплін Миколи Павленка та Людмили Хименко відбувся І-й етап ХІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації України, на якому визначалися кращі знавці комп’ютерної техніки в коледжі.

20 березня в актовій залі коледжу студенти-електромеханіки провели «ЛІГУ СМІХУ-2019». Лунали пісні і поезія, студенти демонстрували запальні танці і дотепний гумор.

21 березня студенти випускники 41-А групи Олександр Ратушний, Володимир Бельмас, Валентин Кушнір та Артур Андреєв змагалися за звання «Кращий електромеханік 2019 року». Оцінювало знання студентів журі, до складу якого увійшли викладачі спецдисциплін Сергій Петров, Микола Павленко та Олександр Примаченко.

Після тривалої й запеклої боротьби кращим електромеханіком-2019 став Артур Андреєв. Друге місце посів Олександр Ратушний, третє – Валентин Кушнір.

22 березня студенти і викладачі провели День здоров’я. Зранку в рекреаціях коледжу студенти розмістили плакати, стінгазети, санбюлетені, присвячені цьому святу. Перед заняттями студенти електромеханічного циклу провели музичну ранкову зарядку. Після занять студенти 31-А, 31-Т груп прослухали лекцію «Інфекції, що передаються статевим шляхом», яку прочитала завідувачка «Клініки дружньої до молоді» м. Полтава Наталія Вініченко. Інші студенти взяли участь у різних спортивних змаганнях. Захід пройшов під керівництвом викладачів Тетяни Єчкалової та Надії Примаченко за підтримки заступника директора з виховної роботи Наталії Гавриленко.

У цей же день викладачі Микола Павленко та Олександр Примаченко провели відкрите бінарне заняття з дисциплін «Автоматизація технологічних процесів» та «Основи програмування та програмне забезпечення», де студенти розглянули основи проектування програмно-технічних комплексів із використанням сучасних комп’ютерних технологій.

Тиждень комісії пройшов вдало і залишив яскраві враження.

Опублікований: 27-03-2019
Читайте також:
На зв’язку з НУХТ – українські випускники у Мюнхені

10 червня кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції спільно з викладачами освітнього проєкту SchlaUA «Твоя українська школа в Мюнхені» організовано та проведено профорієнтаційну зустріч із учнями одинадцятих класів з метою їх ознайомлення з діяльністю нашого університету, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку з НУХТ – українські випускники у Мюнхені 10 червня 2024

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»!

8-9 квітня 2025 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2024-2025 н.р., у якій взяли участь 22 здобувачі з 16 закладів вищої освіти України. Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»! 11 квітня 2025

Майбутні технологи знайомляться з хлібобулочним підприємством

Наставниці академічних груп здобувачів вищої освіти1-3 курсів, доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів організували екскурсію до виробничих цехів №7-8 ТОВ «Київхліб» м. Києва. Екскурсію провела кандидатка технічних наук, начальниця технологічної лабораторії підприємства Тетяна Васильченко. Здобувачі відвідали хлібопекарс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні технологи знайомляться з хлібобулочним підприємством 28 квітня 2023

Кулінарна майстерність зі впровадженням сучасних ресторанних технологій здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Незважаючи на умови сьогодення, здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» третього року навчання продовжують активно прокачувати свою кулінарну майстерність. Для участі в Кулінарному діджитал-конкурсі «Масниця-Fest 2023» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, за активної підтримки з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарна майстерність зі впровадженням сучасних ресторанних технологій здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 15 березня 2023