Н У Х Т

Яскраві враження від тижня фахової комісії спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

27 березня 2019

Яскраві враження від тижня фахової комісії спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

З 18 по 22 березня 2019 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ проходив тиждень фахової комісії спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

18 березня під керівництвом викладачів комп’ютерних дисциплін Миколи Павленка та Людмили Хименко відбувся І-й етап ХІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації України, на якому визначалися кращі знавці комп’ютерної техніки в коледжі.

20 березня в актовій залі коледжу студенти-електромеханіки провели «ЛІГУ СМІХУ-2019». Лунали пісні і поезія, студенти демонстрували запальні танці і дотепний гумор.

21 березня студенти випускники 41-А групи Олександр Ратушний, Володимир Бельмас, Валентин Кушнір та Артур Андреєв змагалися за звання «Кращий електромеханік 2019 року». Оцінювало знання студентів журі, до складу якого увійшли викладачі спецдисциплін Сергій Петров, Микола Павленко та Олександр Примаченко.

Після тривалої й запеклої боротьби кращим електромеханіком-2019 став Артур Андреєв. Друге місце посів Олександр Ратушний, третє – Валентин Кушнір.

22 березня студенти і викладачі провели День здоров’я. Зранку в рекреаціях коледжу студенти розмістили плакати, стінгазети, санбюлетені, присвячені цьому святу. Перед заняттями студенти електромеханічного циклу провели музичну ранкову зарядку. Після занять студенти 31-А, 31-Т груп прослухали лекцію «Інфекції, що передаються статевим шляхом», яку прочитала завідувачка «Клініки дружньої до молоді» м. Полтава Наталія Вініченко. Інші студенти взяли участь у різних спортивних змаганнях. Захід пройшов під керівництвом викладачів Тетяни Єчкалової та Надії Примаченко за підтримки заступника директора з виховної роботи Наталії Гавриленко.

У цей же день викладачі Микола Павленко та Олександр Примаченко провели відкрите бінарне заняття з дисциплін «Автоматизація технологічних процесів» та «Основи програмування та програмне забезпечення», де студенти розглянули основи проектування програмно-технічних комплексів із використанням сучасних комп’ютерних технологій.

Тиждень комісії пройшов вдало і залишив яскраві враження.

Опублікований: 27-03-2019
Читайте також:
Гостьова лекція на кафедрі технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів у рамках вивчення дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів» за ініціативи доцентки Світлани Бажай-Жежерун відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Лекцію «Сучасн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція на кафедрі технології оздоровчих продуктів 22 вересня 2023

Студентка Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ – призер творчого конкурсу

17 березня 2018 року з нагоди дня народження видатного українського письменника Тараса Шевченка у Полтаві відбувся творчий конкурс «Шевченкові думи» для студентської молоді міста, у якому взяли участь й студенти Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ. Організаторами заходу виступили Студентська рада м. Полтава спільно з Управлінням у справа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ – призер творчого конкурсу 20 березня 2018

Інформальна освіта: здобувачі освіти знайомляться з Computer-Aided Drug Design та прокачують мовні скіли

Магістранти спеціальності 162 «Біотехнології і біоінженерія» разом із лекторкою дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві» Світланою Старовойтовою доєдналися до лекції «Автоматизоване проєктування лікарських препаратів» професора кафедри хімії в Коледжі мистецтв і науки Університету Міссурі, науковця у галузі комп'ютерної біофізики та ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформальна освіта: здобувачі освіти знайомляться з Computer-Aided Drug Design та прокачують мовні скіли 13 листопада 2023

Зі сучасними тенденціями та досягненнями у науці знайомляться викладачі

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у заході від компанії «Лесаффр Україна» «Baking with lesaffre tech days: нові можливості. Від тренду до асортименту». Учасникам заходу фахівцями Lesaffre Ukraine було презентовано аналітичний аналіз тенденцій споживання хлібобул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними тенденціями та досягненнями у науці знайомляться викладачі 06 листопада 2024