Н У Х Т

Яскраві враження від тижня фахової комісії спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

27 березня 2019

Яскраві враження від тижня фахової комісії спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

З 18 по 22 березня 2019 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ проходив тиждень фахової комісії спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

18 березня під керівництвом викладачів комп’ютерних дисциплін Миколи Павленка та Людмили Хименко відбувся І-й етап ХІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації України, на якому визначалися кращі знавці комп’ютерної техніки в коледжі.

20 березня в актовій залі коледжу студенти-електромеханіки провели «ЛІГУ СМІХУ-2019». Лунали пісні і поезія, студенти демонстрували запальні танці і дотепний гумор.

21 березня студенти випускники 41-А групи Олександр Ратушний, Володимир Бельмас, Валентин Кушнір та Артур Андреєв змагалися за звання «Кращий електромеханік 2019 року». Оцінювало знання студентів журі, до складу якого увійшли викладачі спецдисциплін Сергій Петров, Микола Павленко та Олександр Примаченко.

Після тривалої й запеклої боротьби кращим електромеханіком-2019 став Артур Андреєв. Друге місце посів Олександр Ратушний, третє – Валентин Кушнір.

22 березня студенти і викладачі провели День здоров’я. Зранку в рекреаціях коледжу студенти розмістили плакати, стінгазети, санбюлетені, присвячені цьому святу. Перед заняттями студенти електромеханічного циклу провели музичну ранкову зарядку. Після занять студенти 31-А, 31-Т груп прослухали лекцію «Інфекції, що передаються статевим шляхом», яку прочитала завідувачка «Клініки дружньої до молоді» м. Полтава Наталія Вініченко. Інші студенти взяли участь у різних спортивних змаганнях. Захід пройшов під керівництвом викладачів Тетяни Єчкалової та Надії Примаченко за підтримки заступника директора з виховної роботи Наталії Гавриленко.

У цей же день викладачі Микола Павленко та Олександр Примаченко провели відкрите бінарне заняття з дисциплін «Автоматизація технологічних процесів» та «Основи програмування та програмне забезпечення», де студенти розглянули основи проектування програмно-технічних комплексів із використанням сучасних комп’ютерних технологій.

Тиждень комісії пройшов вдало і залишив яскраві враження.

Опублікований: 27-03-2019
Читайте також:
Онлайн майстер-клас «Прийняття рішень»

Ранок починається не з кави, ранок починається з онлайн майстер-класу, який провела сертифікований бізнес-тренер ТОВ «Triglav International» (стратегічний партнер Корпорації «Артеріум») Тетяна Ковтонюк. Її основна рекомендація – «Приймаючи рішення, головне вчасно зупинитись!». Учасниками заходу стали студенти-біотехнологи. Це не перший захід, який...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн майстер-клас «Прийняття рішень» 15 квітня 2020

Ще один молодий науковець кафедри технології консервування успішно захистив дисертаційну роботу

6 грудня успішно пройшов випробовування захистом дисертаційного дослідження «Удосконалення технологій переробки сучасних сортів картоплі з отриманням нових напівфабрикатів та консервованих продуктів», виконаного під керівництвом завідувача кафедри харчових технологій Київського кооперативного інституту бізнесу і права, доцента Галини Бандуренко, ас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один молодий науковець кафедри технології консервування успішно захистив дисертаційну роботу 06 грудня 2019

Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

21-21 січня 2019 року колектив студентів і викладачів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ урочисто відзначив вікову річницю проголошення Акту Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік. Група студентів разом із викладачем Валентином Решетняком відвідала філію №2 Центральної міської бібліотеки, де була розгорнута потужна в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 23 січня 2019

Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». Зростання популярності виробництва органічних продуктів у світі та в Україні потребує досвідчених фахівців, які б знали нормативну документацію щодо в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів 15 лютого 2022