Н У Х Т

Навички підприємництва розвивають студенти кафедри маркетингу

14 вересня 2018

Навички підприємництва розвивають студенти кафедри маркетингу

Студенти кафедри маркетингу в своєму прагненні до знань скористалися можливістю та відвідали організовану зустріч із керівником відомої в Україні рекламної компанії AZET Group (РЕКЛАМНАЯ СЛУЖБА СПАСЕНИЯ).

Євгеній Толочин розпочав свій виступ із актуальної для студентів проблематики: вклад навчального закладу у побудову бізнес-зв’язків і кар’єрне зростання. Навчався спікер у нашому університеті. Була відзначена важливість сформованих зв’язків і здобутих знайомств саме в процесі здобуття освіти.

Євгеній розповів історію зростання та складні періоди розвитку його бізнесу. Студенти переконалися, що відсутність позитивного результату в одній окремій угоді не заважає отриманню міжнародного успіху. Особлива увага була звернута на шляхи подолання кризових ситуацій та правильний і своєчасний вибір у зміні напрямку діяльності компанії.

Запитання студентів, що вже здобули перший практичний досвід у підприємництві, та тих, хто навчається на молодших курсах, суттєво відрізнялись. Спікер із задоволенням розповідав про свій перший практичний досвід, виділив основні вимоги до кандидатів на роботу в його компанії, поділився досвідом спілкування із замовниками та постачальниками.

Відзначимо особливу комунікабельність Євгенія Толочина і продемонстрований зразковий приклад знаходження спільної мови з незнайомою і багатогранною аудиторією учасників зустрічі, що також є прикладом для наслідування в прагненні студентів до успішної підприємницької діяльності.

Опублікований: 14-09-2018
Читайте також:
Другокурсники Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ опановували мистецтво сучасного десерту

18 жовтня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ у рамках декади технологічних дисциплін відбувся відкритий захід «Мистецтво сучасного десерту». Участь у заході взяли студенти другого курсу відділення харчових технологій. Його метою було ознайомлення студентів із традиційними десертами країн світу, історією їх виникнення, виз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ опановували мистецтво сучасного десерту 19 жовтня 2018

Змістовно, цікаво й на високому науковому рівні відбулася 90-та конференція на кафедрі вищої математики ім. проф. Можара В.І.

11 квітня 2024 року на кафедрі вищої математики ім. проф. Можара В.І. відбулася наукова онлайн-зустріч учасників підсекції «Фізико-математичні і хімічні основи технологічних процесів» 90-тої Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Змістовно, цікаво й на високому науковому рівні відбулася 90-та конференція на кафедрі вищої математики ім. проф. Можара В.І. 15 квітня 2024

Викладачі опановують штучний інтелект: нові можливості для освіти

5 березня 2024 року відбулися онлайн-тренінги «Використання штучного інтелекту в роботі освітян», організовані Благодійним фондом Сергія Притули за підтримки Програми розвитку ООН (ПРООН) та уряду Японії. Під час навчання учасники дізналися, як ефективно використовувати штучний інтелект у підготовці до занять, зокрема створювати правильні запити д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі опановують штучний інтелект: нові можливості для освіти 05 березня 2025

Досвід реалізації програми національної академічної мобільності на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Академічна мобільність – це можливість учасників освітнього процесу навчатися, викладати, стажуватися чи проводити наукову діяльність в іншому закладі вищої освіти або науковій установі на території України чи поза її межами. Уперше при реалізації освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Технології харчових продуктів оздоровчого та проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід реалізації програми національної академічної мобільності на кафедрі технології оздоровчих продуктів 15 квітня 2024