Н У Х Т

«Перші ластівки» кафедри фінансів

17 лютого 2020

«Перші ластівки» кафедри фінансів

«Першими ластівками» випуску 2020 стали магістри денної форми навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа і страхування». Випускники успішно захистили 22 магістерські роботи тільки на «відмінно» та «добре». За результатами успішного навчання п’яти магістрам надали рекомендацію кафедри на отримання диплому з відзнакою.

Поряд із ґрунтовним теоретичним аналізом, викладачами та студентами кафедри фінансів кожного року ставиться мета максимальної практичної цінності досліджень. Результати своїх досліджень окремі випускники уже традиційно представили менеджерам відповідних баз проходження практики.

На захистах дипломних робіт були присутні представники «Приватбанку», які запросили випускників приєднатися до їхньої команди.

Кафедра вітає випускників із успішним захистом, бажає успіхів і кар’єрного зростання, а бажаючих запрошує на навчання в аспірантурі! 

Опублікований: 17-02-2020
Читайте також:
Реальні шляхи покращення сучасного ринку туристичних послуг пропонують наші магістранти

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулися захисти дипломних робіт освітнього ступеню «Магістр» за спеціальністю 242 «Туризм». Екзаменаційну комісію очолив д.г.н,  професор,  заслужений працівник освіти України, академік Академії наук вищої освіти України Петро Масляк. До складу комісії також увійшли: завідувач кафедри туристичного та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реальні шляхи покращення сучасного ринку туристичних послуг пропонують наші магістранти 25 лютого 2019

Захистилися магістри освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». На кафедрі вже не перший рік здійснюється підготовка фахівців за цією програмою. Зростання популярності виробництва органічних продуктів у світі та в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захистилися магістри освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» 15 лютого 2021

Майстер-клас від фахівчині компанії PepsiCo на кафедрі технології молока і молочних продуктів

25 жовтня 2024 р. керівниця групи з інновацій PepsiCo Україна Юлія Петрусенко у рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід. Стан та перспективи» разом зі студенткою кафедри технології молока і молочних продуктів Юлією Кравцовою провела для здобувачів освіти цієї кафедри прак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від фахівчині компанії PepsiCo на кафедрі технології молока і молочних продуктів 29 жовтня 2024

Серед авторів колективної монографії з технічних наук, що вийшла у Польщі, – науковці НУХТ

Нині значно зросла частка науки, техніки і технології в життєдіяльності людини, що виражається наростанням темпів соціально-економічного розвитку, створенням і удосконаленням техносфери. Науково-технічні нововведення позначаються на зміні ролі технічних наук в суспільстві. Саме це стало мотивом для ініціювання Куявським університетом у Влоцлавеку ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед авторів колективної монографії з технічних наук, що вийшла у Польщі, – науковці НУХТ 07 вересня 2020