Н У Х Т

Про підготовку операторів ринку до державних перевірок системи HACCP дізналися здобувачі та викладачі

14 грудня 2023

Про підготовку операторів ринку до державних перевірок системи HACCP дізналися здобувачі та викладачі

14 грудня 2023 року за ініціативи PROFI CLUB і зовнішніх стейкхолдерів освітньої  програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня Ольги Михайлової та Богдана Михайлова відбувся професійний захід за темою «Підготовка операторів ринку до державних перевірок системи HACCP», спікером якого виступив начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Чернігівській області Юрій Павлішен.

У заході взяли участь викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітніх програм «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти і «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві» другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Серед нагальних питань, на заході було приділено увагу актуальному харчовому законодавству України; підготовці операторів ринку до перевірки ДПСС; поведінці бізнесу під час перевірки, їх правам та обов'язкам; уніфікованим актам перевірок; обговоренню основних вимог інспекторів; алгоритму поведінки бізнесу у разі порушень з боку контролюючих органів при здійсненні перевірок.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вдячна директорці PROFI CLUB Ользі Михайловій, директору ГО «Ресторанна гільдія» Богдану Михайлову та начальнику  Головного управління Держпродспоживслужби у Чернігівській області Юрію Павлішену за професійний захід!

Опублікований: 14-12-2023
Читайте також:
Останній рубіж успішно подоланий!

Відбулися захисти дипломних проєктів у цикловій комісії електротехнічних дисциплін Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ на здобуття освітнього ступеня «Молодший спеціаліст» зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» здобувачів денної та заочної форм навчання. Повномаштабна воєнна агресія росії в нашій держ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній рубіж успішно подоланий! 11 липня 2022

Студенти-менеджери відвідали пивоварний завод Carlsberg

Нещодавно група студентів-менеджерів разом із доценткою Іриною Тюхою мала унікальну можливість відвідати пивоварний завод Carlsberg – одного з лідерів світового ринку пивоваріння. Здобувачі освіти познайомилися з історією компанії, принципами виробництва та якісного контролю. Їм продемонстрували всі етапи створення пива – від підбору інгредієнтів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-менеджери відвідали пивоварний завод Carlsberg 20 березня 2025

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи

Про процеси первинного та вторинного забруднення сировини на етапах виробництва, заходи з контролю рівнів цього забруднення, урахування умов і термінів зберігання сировини та продукції на етапах її виробництва, забезпечення мікробіологічних показників безпечності сировини та готової продукції студенти-біотехнологи 4 курсу дізнаються з дисципліни «М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологічний контроль – запорука успішного бізнесу переконалися четвертокурсники-біотехнологи 11 жовтня 2021

Національний досвід проєкту «ВОНА хаб» обговорювала викладачка кафедри маркетингу

Днями старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко була запрошена до панельної дискусії «Виклики, досягнення та перспективи проєкту ВОНА хаб: національний досвід», під час якої відбулася  презентація результатів проєкту за першу річницю роботи у Київській області та обговорення перспектив роботи в майбутньому. Фонд ООН у галузі народонасе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Національний досвід проєкту «ВОНА хаб» обговорювала викладачка кафедри маркетингу 21 вересня 2023