Н У Х Т

Магістранти освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

25 жовтня 2023

Магістранти освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

Заняття за темою «Інструментальні методи дослідження» ‒ вагома частина обов’язкової навчальної дисципліни «Прикладні методи досліджень у ресторанному господарстві», яка викладається магістрам освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» професоркою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н. Наталією Фроловою.

Значною допомогою у розкритті мети та завдань теми стало відвідування Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ, яку очолює кандидат технічних наук, старший науковий співробітник Андрій Маринін.

Проблемна науково-дослідна лабораторія є структурним підрозділом НУХТ, що здійснює наукові дослідження та розробки, залучає науково-педагогічних працівників, докторантів, здобувачів до проведення фундаментальних досліджень і практичних розробок за пріоритетними напрямами науково-технічної діяльності.

Протягом останніх десяти років інструментальна база лабораторії поповнилася сучасними приладами відомих світових компаній , які дозволяють організувати наукову роботі на високому рівні.

Магістранти з великою зацікавленістю відвідали підрозділи науково-дослідної частини університету, отримали роз’яснення й відповіді на всі задані Андрію Мариніну запитання, а також здійснили лабораторні дослідження принесених зразків харчової продукції, в тому числі зефіру, який готувався за новою рецептурою, розробленою за темою магістерської роботи.

Здобувачі освіти та викладачка вдячні завідувачу Проблемної науково-дослідної лабораторії Андрію Марініну за увагу, інформацію про сучасні прилади та пропозицію здійснення досліджень за тематиками магістерських робіт і науковою роботою здобувачів.

Опублікований: 25-10-2023
Читайте також:
Ще чотири успішні акредитації освітніх програм університету!

25 квітня відбулося планове засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, на якому розглядалися акредитаційні справи і виносилися рішення щодо надання акредитацій освітнім програмам закладів вищої освіти. У рамках засідання розглядалися акредитаційні справи і освітньо-професійних програм нашого університету. За результатам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще чотири успішні акредитації освітніх програм університету! 03 травня 2023

Запрошення на роботу отримали магістри кафедри технології цукру і підготовки води за результатами своїх захистів

14 лютого 2020 року відбувся захист магістрів кафедри технології цукру і підготовки води зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв». Здобувачі представили магістерські роботи з актуальних для водних підприємств тем і висвітлили рішення нагальних проблем у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошення на роботу отримали магістри кафедри технології цукру і підготовки води за результатами своїх захистів 15 лютого 2020

День першокурсника в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося Свято першокурсника. До студентів звернулися директор коледжу Віра Кузнецова, голова державної кваліфікаційної комісії Микола Депутат, менеджери по роботі з кадрами фірми «Надія», студентська рада, які привітали їх з початком навчання. Сьогодні першокурсники отримали студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День першокурсника в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 08 жовтня 2019

Чергове міжнародне визнання досягнень науковців нашого університету

Науковці університету – завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів, професорка Галина Поліщук, асистентка кафедри процесів і апаратів Вікторія Сапіга та аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич одержали вітальні листи від ректора Університету Марії Кюрі-Склодовської в Любліні (Польща), професора Радосл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове міжнародне визнання досягнень науковців нашого університету 01 травня 2025