Н У Х Т

Магістранти освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

25 жовтня 2023

Магістранти освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

Заняття за темою «Інструментальні методи дослідження» ‒ вагома частина обов’язкової навчальної дисципліни «Прикладні методи досліджень у ресторанному господарстві», яка викладається магістрам освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» професоркою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н. Наталією Фроловою.

Значною допомогою у розкритті мети та завдань теми стало відвідування Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ, яку очолює кандидат технічних наук, старший науковий співробітник Андрій Маринін.

Проблемна науково-дослідна лабораторія є структурним підрозділом НУХТ, що здійснює наукові дослідження та розробки, залучає науково-педагогічних працівників, докторантів, здобувачів до проведення фундаментальних досліджень і практичних розробок за пріоритетними напрямами науково-технічної діяльності.

Протягом останніх десяти років інструментальна база лабораторії поповнилася сучасними приладами відомих світових компаній , які дозволяють організувати наукову роботі на високому рівні.

Магістранти з великою зацікавленістю відвідали підрозділи науково-дослідної частини університету, отримали роз’яснення й відповіді на всі задані Андрію Мариніну запитання, а також здійснили лабораторні дослідження принесених зразків харчової продукції, в тому числі зефіру, який готувався за новою рецептурою, розробленою за темою магістерської роботи.

Здобувачі освіти та викладачка вдячні завідувачу Проблемної науково-дослідної лабораторії Андрію Марініну за увагу, інформацію про сучасні прилади та пропозицію здійснення досліджень за тематиками магістерських робіт і науковою роботою здобувачів.

Опублікований: 25-10-2023
Читайте також:
Про спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» дізналися школярі Фастова

У Фастівському НВК «Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2» відбулася зустріч доцента кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління нашого університету Ярослава Смітюха з учнями старших класів, їх батьками та педагогічним колективом. Зустріч відбулася за підтримки директора школи Ірини Муравської. Предметом зустрічі було ознайомлення ш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» дізналися школярі Фастова 29 жовтня 2018

Лекція від Євгена Клопотенка на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

30 жовтня 2018 р. шеф-кухар, кулінарний експерт і реформатор культури харчування в Україні Євген Клопотенко зустрівся зі студентами спеціальності «Харчові технології» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Більшість знає Євгена як переможця кулінарного шоу «МастерШеф 5» на каналі СТБ (2015), випускника школи «Le Cordon Bleu» і за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від Євгена Клопотенка на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 01 листопада 2018

Визначаючись із вибором

Відповідно до навчального плану підготовки фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій, графіку навчального процесу та наказу №1488 від 26.12.2017 року «Про організацію та проведення ознайомлювально-виробничої практики» студенти групи ТІ-ІІ-2 під керівництвом асистента кафедри технології зберіга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначаючись із вибором 17 січня 2018

Зустріч викладачки кафедри технології оздоровчих продуктів зі старшокласниками Ліцею №144 ім. Григорія Ващенка

22 березня відповідальна по кафедрі технології оздоровчих продуктів за профорієнтаційну роботу, доцентка Алла Башта відвідала Ліцей №144 ім. Григорія Ващенка м. Києва, де поспілкувалася зі старшокласниками. Вона ознайомила десятикласників та одинадцятикласників зі структурою університету, особливостями навчання та можливостями вступу до НУХТ, надал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч викладачки кафедри технології оздоровчих продуктів зі старшокласниками Ліцею №144 ім. Григорія Ващенка 25 березня 2024