Н У Х Т

Про спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» дізналися школярі Фастова

29 жовтня 2018

Про спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» дізналися школярі Фастова

У Фастівському НВК «Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2» відбулася зустріч доцента кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління нашого університету Ярослава Смітюха з учнями старших класів, їх батьками та педагогічним колективом.

Зустріч відбулася за підтримки директора школи Ірини Муравської.

Предметом зустрічі було ознайомлення школярів із особливостями підготовки фахівців за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», й зокрема, з тим, які технології використовуються в процесі навчання та які фахові вміння набувають наші випускники за цією спеціальністю. Презентація спеціальності викликала жвавий інтерес і зацікавленість аудиторії, що зібрала більше 70 осіб. 

Опублікований: 29-10-2018
Читайте також:
Моніторинг останніх змін харчового законодавства

28 травня 2024 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науковий семінар, присвячений огляду змін законодавства у сфері харчової безпечності. Спікерами виступили заступник начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, начальник відділу організації протиепізоотичної роботи ГУ ДПСС у м. Києві Роман Матв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Моніторинг останніх змін харчового законодавства 29 травня 2024

Викладач НУХТ у міжнародній освітній співпраці: досвід Фінляндії та Естонії

З 9 по 15 березня 2025 року в рамках програми «Багаторічна програма стійкості для України» завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, професор Микола Якимчук у складі української делегації відвідав провідні освітні заклади Фінляндії та Естонії. Метою візиту було ознайомлення з європейськими підходами до заб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач НУХТ у міжнародній освітній співпраці: досвід Фінляндії та Естонії 24 березня 2025

Весняними фантазіями у ресторанному господарстві зустрічала кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції майбутніх вступників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції для майбутніх вступників відбувся яскравий майстер-клас із приготування кольорового органічного зефіру. Свою майстерність продемонструвала студентка 3-го курсу спеціальності «Харчові технології» Жанна Коробченко. Вона поділилася власним рецептом приготування солодощів, розказала історію ство...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весняними фантазіями у ресторанному господарстві зустрічала кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції майбутніх вступників 02 березня 2018

До Національного Дня Дівчат у технологіях долучилася професорка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

19 листопада професорка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, докторка технічних наук, керівниця навчального центру «Камоцці» Людмила Кривопляс-Володіна підтримала участю захід «Національний День Дівчат у технологіях: онлайн-екскурсії до провідних STEM-компаній». Викладачка розповіла про можливості та перспективи працевлаштування жінок у ком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Національного Дня Дівчат у технологіях долучилася професорка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 20 листопада 2020