Н У Х Т

Визначаючись із вибором

17 січня 2018

Визначаючись із вибором

Відповідно до навчального плану підготовки фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій, графіку навчального процесу та наказу №1488 від 26.12.2017 року «Про організацію та проведення ознайомлювально-виробничої практики» студенти групи ТІ-ІІ-2 під керівництвом асистента кафедри технології зберігання і переробки зерна Тетяни Тракало відвідали ТОВ «Столичний млин».

ТОВ «Столичний Млин» – потужний європейський виробник високоякісного борошна, який має величезний потенціал. Його виробнича потужність дає змогу щоденно постачати понад 1000 тонн високоякісного борошна та іншої продукції українським і закордонним підприємствам. Вся продукція відповідає стандартам якості: ДСТУ 46.004-99 ISO 90001:2008 HAСCP.

З організацією виробництва борошна на борошномельному заводі, з прийманням зерна на елеваторі, роботою виробничо-технологічної лабораторії та ділянками фасування борошна і відвантаження готової продукції студентів познайомила начальник відділу якості Надія Бачал.

За підсумками практики студенти повинні написати звіт, виконати індивідуальне завдання, що зрештою допоможе їм визначитись із вибором майбутньої спеціалізації та подальшого професійного шляху.

Опублікований: 17-01-2018
Читайте також:
Біотехнологи, менеджери і Підготовче відділення: профкоманда університету у столичній гімназії

25 вересня 2024 року представники нашого університету завітали до гімназії біотехнологій №177 Солом’янського району м. Києва. Зустріч з одинадцятикласниками була ініційована Підготовчим відділенням у рамках договору про співпрацю, укладеного у квітні 2024 року між університетом і гімназією. З учнями двох 11 класів у конференц-залі навчального зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи, менеджери і Підготовче відділення: профкоманда університету у столичній гімназії 25 вересня 2024

Тренди кондитерського мистецтва від власника homemade-кондитерської та успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Сучасні тенденції розвитку спеціалізованих закладів ресторанного господарства в умовах сьогодення». Організаторка і модераторка заходу – доцентка Тетяна Нікітіна, на запрошення якої до академічного онлайн-простору кафедри завітав успішний випускник, талановитий кондитер, власник hom...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди кондитерського мистецтва від власника homemade-кондитерської та успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи 09 листопада 2021

У центрі уваги – академічна доброчесність

Старші наставники академічних груп регулярно проводять кураторські години. Наразі дуже актуальною є тема дотримання академічної доброчесності під час навчання та розроблення власних наукових і творчих проєктів із метою досягнення високого рівня ефективності від результату роботи здобувача. Викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – академічна доброчесність 04 листопада 2021

Рекомендована до захисту у спецраді дисертаційна робота ще одного аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре горобини і журавлини та камеді геллану» аспірантки Іванни Сивній. Науковий керівник роботи – професор Віра Оболкіна. У своїй роботі Іванна Сивній запропонувала техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекомендована до захисту у спецраді дисертаційна робота ще одного аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 листопада 2019