Н У Х Т

Визначаючись із вибором

17 січня 2018

Визначаючись із вибором

Відповідно до навчального плану підготовки фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій, графіку навчального процесу та наказу №1488 від 26.12.2017 року «Про організацію та проведення ознайомлювально-виробничої практики» студенти групи ТІ-ІІ-2 під керівництвом асистента кафедри технології зберігання і переробки зерна Тетяни Тракало відвідали ТОВ «Столичний млин».

ТОВ «Столичний Млин» – потужний європейський виробник високоякісного борошна, який має величезний потенціал. Його виробнича потужність дає змогу щоденно постачати понад 1000 тонн високоякісного борошна та іншої продукції українським і закордонним підприємствам. Вся продукція відповідає стандартам якості: ДСТУ 46.004-99 ISO 90001:2008 HAСCP.

З організацією виробництва борошна на борошномельному заводі, з прийманням зерна на елеваторі, роботою виробничо-технологічної лабораторії та ділянками фасування борошна і відвантаження готової продукції студентів познайомила начальник відділу якості Надія Бачал.

За підсумками практики студенти повинні написати звіт, виконати індивідуальне завдання, що зрештою допоможе їм визначитись із вибором майбутньої спеціалізації та подальшого професійного шляху.

Опублікований: 17-01-2018
Читайте також:
Більше дізнатися про наш університет змогли учасники онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ

12 грудня в нашому університеті відбувся масштабний профорієнтаційний івент. Ми звикли казати: «Відбувся День відкритих дверей Національного університету харчових технологій», але – не цього разу. Карантинні обмеження все ще вносять свої невблаганні корективи у наші плани й наміри. Випускники невпинно наближаються до часу Х, коли потрібно буде одн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Більше дізнатися про наш університет змогли учасники онлайн-Дня відкритих дверей НУХТ 12 грудня 2020

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства налагоджує зв’язки з виробничими компаніями

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства налагоджує зв’язки з виробничими компаніями. Начальник адміністративного відділу ТОВ «Еколан Інгредієнти» Катерина Левицька (випускниця кафедри) організувала ознайомлення з ТОВ «Перша приватна броварня» та з маргариновим заводом. Основними напрямками діяльності ТОВ «Еколан Інгредієнти», яке пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства налагоджує зв’язки з виробничими компаніями 24 грудня 2019

Досвід реалізації проектів Erasmus+ вивчала доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу

Доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Примак взяла участь у роботі тижня Erasmus+, присвяченого сучасним методикам написання проектних заявок для участі у проектах Erasmus+. Перший день заходу відбувся у КНУ імені Тараса Шевченка і був присвячений новим трендам і передовому досвіду реалізації проектів напередодні оголошення ново...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід реалізації проектів Erasmus+ вивчала доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу 07 листопада 2018

Виконання наукової роботи – реальна можливість бути корисним для суспільства

Переддипломна практика – час, який магістранти-науковці кафедри біотехнології і мікробіології можуть використати для завершення експериментальної роботи, оформлення результатів досліджень і виконання індивідуального завдання. Зокрема, магістрант II року навчання Назар Видасов виконував наукову роботу у відділі моніторингу пухлинного процесу та диза...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виконання наукової роботи – реальна можливість бути корисним для суспільства 15 жовтня 2020