Н У Х Т

Визначаючись із вибором

17 січня 2018

Визначаючись із вибором

Відповідно до навчального плану підготовки фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій, графіку навчального процесу та наказу №1488 від 26.12.2017 року «Про організацію та проведення ознайомлювально-виробничої практики» студенти групи ТІ-ІІ-2 під керівництвом асистента кафедри технології зберігання і переробки зерна Тетяни Тракало відвідали ТОВ «Столичний млин».

ТОВ «Столичний Млин» – потужний європейський виробник високоякісного борошна, який має величезний потенціал. Його виробнича потужність дає змогу щоденно постачати понад 1000 тонн високоякісного борошна та іншої продукції українським і закордонним підприємствам. Вся продукція відповідає стандартам якості: ДСТУ 46.004-99 ISO 90001:2008 HAСCP.

З організацією виробництва борошна на борошномельному заводі, з прийманням зерна на елеваторі, роботою виробничо-технологічної лабораторії та ділянками фасування борошна і відвантаження готової продукції студентів познайомила начальник відділу якості Надія Бачал.

За підсумками практики студенти повинні написати звіт, виконати індивідуальне завдання, що зрештою допоможе їм визначитись із вибором майбутньої спеціалізації та подальшого професійного шляху.

Опублікований: 17-01-2018
Читайте також:
Студенти факультету автоматизації і комп’ютерних систем захищають честь університету на KPI-Open 2018

2 липня розпочалася Тринадцята міжнародна студентська олімпіада з програмування імені С.А. Лебедєва і В.М. Глушкова KPI-Open 2018, що відбувається на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», починаючи з 2006 року. Олімпіада KPI-Open – одне з найбільших очних змагань із програмув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти факультету автоматизації і комп’ютерних систем захищають честь університету на KPI-Open 2018 03 липня 2018

Наша викладачка обрала кращі українські вина для французького музею

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько увійшла до дегустаційної комісії від галузі третього Всеукраїнського вибору офіційних вин амбасадорів, яка обирала найкраще вино України для міжнародного проєкту «Українське вино – частина світової культурної спадщини вина La Cité du Vin». Наша викладачка щороку запрош...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша викладачка обрала кращі українські вина для французького музею 05 вересня 2024

Викладачі кафедри харчової хімії поспілкувалися зі слухачами підготовчих курсів

Запорукою успішного вступу до університету є кропітка праця, ретельне вивчення необхідних дисциплін для складання зовнішнього незалежного оцінювання. Підготовчі курси НУХТ вже багато років допомагають старшокласникам опанувати складні завдання з хімії, математики, фізики тощо. Крім того, вдале складання екзаменаційної сесії з предметів, які виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри харчової хімії поспілкувалися зі слухачами підготовчих курсів 17 жовтня 2018

Чорнобильська катастрофа: без права на забуття!

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін провели низку заходів до Міжнародного дня пам’яті про Чорнобильську катастрофу серед здобувачів різних факультетів та інститутів НУХТ. Відбулися тематичні бесіди щодо історії цієї техногенної катастрофи, її наслідків. Також згадали окупацію ЧАЕС у 2022 році. Викладачі й студенти вшанували пам’ять жертв ава...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чорнобильська катастрофа: без права на забуття! 29 квітня 2024