Н У Х Т

Визначаючись із вибором

17 січня 2018

Визначаючись із вибором

Відповідно до навчального плану підготовки фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій, графіку навчального процесу та наказу №1488 від 26.12.2017 року «Про організацію та проведення ознайомлювально-виробничої практики» студенти групи ТІ-ІІ-2 під керівництвом асистента кафедри технології зберігання і переробки зерна Тетяни Тракало відвідали ТОВ «Столичний млин».

ТОВ «Столичний Млин» – потужний європейський виробник високоякісного борошна, який має величезний потенціал. Його виробнича потужність дає змогу щоденно постачати понад 1000 тонн високоякісного борошна та іншої продукції українським і закордонним підприємствам. Вся продукція відповідає стандартам якості: ДСТУ 46.004-99 ISO 90001:2008 HAСCP.

З організацією виробництва борошна на борошномельному заводі, з прийманням зерна на елеваторі, роботою виробничо-технологічної лабораторії та ділянками фасування борошна і відвантаження готової продукції студентів познайомила начальник відділу якості Надія Бачал.

За підсумками практики студенти повинні написати звіт, виконати індивідуальне завдання, що зрештою допоможе їм визначитись із вибором майбутньої спеціалізації та подальшого професійного шляху.

Опублікований: 17-01-2018
Читайте також:
Викладачка Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра прочитала лекцію нашим здобувачам освіти

16 грудня 2021 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra), PhD Єви Іванісової. Лекція «Coffee-important non-alcoholic beverage o...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра прочитала лекцію нашим здобувачам освіти 17 грудня 2021

День гостинності факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка у змішаному форматі

11 лютого 2025 року відбувся День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. За ініціативи кафедри іноземних мов професійного спрямування, викладачі якої були модераторами, захід відбувся у змішаному форматі. До ліцею №197 ім. Дмитра Луценка Святошинського району міста Києва завітав профорієнтаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка у змішаному форматі 12 лютого 2025

Свої педагогічні надбання продемонструвала викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Олена Гаркуша провела планове відкрите практичне заняття з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (група МП-1-8). Тема заняття – «Ukraine. The Economy of Ukr...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої педагогічні надбання продемонструвала викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 20 жовтня 2023

До професійної діяльності – з високими знаннями!

У студентів випускних курсів коледжів нашого навчально-наукового комплексу – гаряча пора – наразі вони  складають державні комплексні кваліфікаційні екзамени. Зокрема, у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 24 і 25 січня 2019 року відбувся заключний етап навчального процесу для випускних груп зі спеціальностей «Зберігання, консервування т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До професійної діяльності – з високими знаннями! 30 січня 2019