Н У Х Т

Професійні інсайти на гостьовій лекції

09 лютого 2023

Професійні інсайти на гостьовій лекції

8 лютого 2023 року за ініціативи кафедри туристичного та готельного бізнесу у партнерстві з кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів відбулася гостьова лекція к.е.н., директорки туроператора «Орнамент України», співзасновниці і координаторки  проекту «Дійсна наука», учасниці багатьох міжнародних виставок Олени Казьміної.

Лекція читалася для здобувачів освіти 1-4 курсів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм», які у поточному навчальному семестрі вивчають дисципліни «Організація виставкової діяльності», «Івент-менеджмент», «Маркетинг в туризмі», а також здобувачів освітнього ступеня «Магістр», які вивчають дисципліну «Промоція туристичних дестинацій». Також були запрошені здобувачі освітнього ступеня «Магістр» міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для НоReCa в туризмі».

Спікерка побудувала лекцію з урахуванням програми навчання та попереднього досвіду участі у виставкових заходах здобувачів. Головні акценти були розставлені на питаннях: яку виставку обрати; активний туризм і outdoor; хто їде на виставку; які виставкові заходи обрати; як працювати на виставковому стенді ефективно і помітно; розташування і геометрія стенду; зовнішній вигляд стенду; які заходи підвищують ефективність роботи на виставці.

Тема і зміст лекції викликала інтерес у здобувачів і багато питань до лекторки. Зворотній зв'язок із аудиторією та професійний виклад матеріалу – це ті skills, які майстерно використала фахівчиня.

Колектив кафедри туристичного та готельного бізнесу щиро вдячний Олені Казьміній і сподівається на офлайн-зустріч у мирній Україні серед вільних людей!

Слава Україні та професіоналам своєї справи!

Опублікований: 09-02-2023
Читайте також:
Випуск молодих спеціалістів

У Смілянському технологічному фаховому коледжі нашого університету відбулися урочистості, присвячені випуску 133 молодих спеціалістів. Першими на сцені актової зали коледжу з’явилися випускники відділення «Інформаційних технологій та машинобудування», яких привітав директор коледжу Олександр Хоменко, а завідувачка відділення Наталія Руденко вручил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випуск молодих спеціалістів 09 липня 2021

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

Онлайн-навчання продовжується, тому і профорієнтаційна робота поки не змінила свій формат, але саме він дозволяє охопити відокремлені структурні підрозділи НУХТ в усіх куточках України. Із метою представлення освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ 15 лютого 2022

Секретні коди від дверей кар’єрного ліфта у міжнародній компанії відкрила здобувачам випускниця кафедри економіки і права

17 лютого 2021 р. у Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ відбулася зустріч із випускницею магістратури кафедри економіки і права 2020 р., аудитором третього року міжнародної аудиторської компанії PwC (головний офіс у Осло, Норвегія) Анастасією Черній. У зустрічі взяли участь викладачі кафедри економіки і права, найактивніші здо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секретні коди від дверей кар’єрного ліфта у міжнародній компанії відкрила здобувачам випускниця кафедри економіки і права 19 лютого 2021

Цілеспрямоване поглиблення знань

Кінець навчального року – хороший час для старту нових знань! Викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко з 19 по 30 червня 2023 року пройшла  стажування, організоване навчальною студією ТРЕНД у рамках реалізації проєкту «Вона Хаб» за імплементації ГО «Інноваційні соціальні рішення», підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення та фінансової під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цілеспрямоване поглиблення знань 03 липня 2023