Н У Х Т

Професійні інсайти на гостьовій лекції

09 лютого 2023

Професійні інсайти на гостьовій лекції

8 лютого 2023 року за ініціативи кафедри туристичного та готельного бізнесу у партнерстві з кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів відбулася гостьова лекція к.е.н., директорки туроператора «Орнамент України», співзасновниці і координаторки  проекту «Дійсна наука», учасниці багатьох міжнародних виставок Олени Казьміної.

Лекція читалася для здобувачів освіти 1-4 курсів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм», які у поточному навчальному семестрі вивчають дисципліни «Організація виставкової діяльності», «Івент-менеджмент», «Маркетинг в туризмі», а також здобувачів освітнього ступеня «Магістр», які вивчають дисципліну «Промоція туристичних дестинацій». Також були запрошені здобувачі освітнього ступеня «Магістр» міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для НоReCa в туризмі».

Спікерка побудувала лекцію з урахуванням програми навчання та попереднього досвіду участі у виставкових заходах здобувачів. Головні акценти були розставлені на питаннях: яку виставку обрати; активний туризм і outdoor; хто їде на виставку; які виставкові заходи обрати; як працювати на виставковому стенді ефективно і помітно; розташування і геометрія стенду; зовнішній вигляд стенду; які заходи підвищують ефективність роботи на виставці.

Тема і зміст лекції викликала інтерес у здобувачів і багато питань до лекторки. Зворотній зв'язок із аудиторією та професійний виклад матеріалу – це ті skills, які майстерно використала фахівчиня.

Колектив кафедри туристичного та готельного бізнесу щиро вдячний Олені Казьміній і сподівається на офлайн-зустріч у мирній Україні серед вільних людей!

Слава Україні та професіоналам своєї справи!

Опублікований: 09-02-2023
Читайте також:
Практичні будні четвертокурсників-екологів

Наразі триває практика здобувачів бакалаврату освітньої програми «Екологія та екоменеджмент». Зокрема четвертокурсник Тимофій Литовченко проходить виробничу та переддипломну практику у ТОВ «Київський Пекарний Дім» (м. Бровари) і вважає, що йому дуже пощастило з базою практики. Підприємство постійно оновлює технологічне обладнання та використовує пе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні будні четвертокурсників-екологів 18 лютого 2025

Черговий майстер-клас для здобувачів-біотехнологів

«Емоції: вороги чи помічники? Емоційний інтелект» – тема чергового майстер-класу для здобувачів-біотехнологів від сертифікованої бізнес-тренерки, керівниці навчальних проєктів «Триглав Інтернешнл»Тетяни Ковтонюк. Такі щотижневі зустрічі стали традиційним спілкуванням здобувачів освіти з представниками різних компаній. Фахівчиня розпочала свій вис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий майстер-клас для здобувачів-біотехнологів 16 листопада 2021

«Смачний» день для франківських кухариків

У Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ знову настав той довгоочікуваний «смачний» день, коли діти, якими опікується Служба у справах дітей відвідали черговий майстер-клас, цього разу з приготування найсмачніших десертів. Під наставництвом майстрів виробничого навчання коледжу хлопці та дівчатка навчилися готуват...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Смачний» день для франківських кухариків 17 липня 2023

У Львівському коледжі НУХТ встановили меморіальну дошку на честь Героя

2 березня у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося встановлення меморіальної дошки на честь завідувача економіко-технологічного відділення Тараса Березюка, який від початку повномасштабного вторгнення агресора на територію України пішов захищати нашу землю від окупантів і загинув 24 серпня 2022 року. До поді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Львівському коледжі НУХТ встановили меморіальну дошку на честь Героя 03 березня 2023