Н У Х Т

Обласне засідання методичного об`єднання викладачів інформатики та комп’ютерної техніки…

08 листопада 2019

Обласне засідання методичного об`єднання викладачів інформатики та комп’ютерної техніки…

7  листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулося засідання обласного методичного об’єднання ЗВО Івано-Франківської області, які здійснюють підготовку  за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст».

Презентувала роботу навчального закладу директор коледжу Віра Кузнецова.

Голова обласного методичного об’єднання викладачів інформатики і комп’ютерних технологій Оксана Григоришина проаналізувала підсумки засідання Всеукраїнського методичного об’єднання викладачів інформатики і комп’ютерних технологій ЗВО, що відбулося на базі Харківського радіотехнічного коледжу 17-18 жовтня 2019 року.

На засіданні виступив викладач  коледжу Сергій Пітух зы змістовною та цікавою доповіддю «Застосування Google-форм».

Ключове  питання –  особливості підготовки та проведення ІІ-го та ІІІ-го етапів ХІІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики  та комп’ютерної техніки серед студентів ЗВО, які здійснюють підготовку за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст».

Цікавий ы пізнавальний  фрагмент заняття з навчальної дисципліни «Електронний бізнес» презентував викладач коледжу Іван  Болотинюк.

Після підведення підсумків засідання об`єднання, учасники мали нагоду ознайомитись із матеріально-технічною  базою коледжу.

Опублікований: 08-11-2019
Читайте також:
Хімію смаку, запаху і кольору опановували студенти на кафедрі експертизи харчових продуктів

22 березня 2018 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося планове відкрите заняття доцента кафедри Оксани Вашеки з дисципліни «Хімія смаку, запаху і кольору» для студентів, що навчаються за напрямом підготовки «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Ключовим питанням лекційного заняття було вивчення механізму сприйнятт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімію смаку, запаху і кольору опановували студенти на кафедрі експертизи харчових продуктів 22 березня 2018

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології в тренді професійного зростання!

Цьогоріч у рамках ХІІ міжнародної виставки Lab ComplЕХ відбулася низка науково-практичних заходів за різними напрямками. Декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак і викладачі кафедри біотехнології і мікробіології, доцент Ольга Слободян, провідний інженер Вікторія Кожанова взяли участь у роботі науково-практичної кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології в тренді професійного зростання! 09 жовтня 2019

Фахівці кафедри технології молока і молочних продуктів познайомили другокурсників із діяльністю підприємства «Фірма «Фавор»

Відповідно до навчального плану підготовки освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» на кафедрі технології молока і молочних продуктів триває ознайомлювально-виробнича практика для студентів другого курсу денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій. Під керівництвом доцента кафедри Тетяни Осьм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології молока і молочних продуктів познайомили другокурсників із діяльністю підприємства «Фірма «Фавор» 09 лютого 2018

Фахівці кафедри біотехнології і мікробіології і влітку знайомлять школярів із перевагами професії біотехнолога

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології і в період літніх канікул та відпусток не припиняє свій профорієнтаційний марафон. Викладачі кафедри, закохані у біотехнологію, прагнуть познайомити з нею якомога більшу кількість молодих людей. 12 липня такою нагодою скористалася доцент кафедри Вікторія Красінько, яка відвідала літню зміну денного та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біотехнології і мікробіології і влітку знайомлять школярів із перевагами професії біотехнолога 13 липня 2018