Н У Х Т

Обласне засідання методичного об`єднання викладачів інформатики та комп’ютерної техніки…

08 листопада 2019

Обласне засідання методичного об`єднання викладачів інформатики та комп’ютерної техніки…

7  листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулося засідання обласного методичного об’єднання ЗВО Івано-Франківської області, які здійснюють підготовку  за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст».

Презентувала роботу навчального закладу директор коледжу Віра Кузнецова.

Голова обласного методичного об’єднання викладачів інформатики і комп’ютерних технологій Оксана Григоришина проаналізувала підсумки засідання Всеукраїнського методичного об’єднання викладачів інформатики і комп’ютерних технологій ЗВО, що відбулося на базі Харківського радіотехнічного коледжу 17-18 жовтня 2019 року.

На засіданні виступив викладач  коледжу Сергій Пітух зы змістовною та цікавою доповіддю «Застосування Google-форм».

Ключове  питання –  особливості підготовки та проведення ІІ-го та ІІІ-го етапів ХІІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики  та комп’ютерної техніки серед студентів ЗВО, які здійснюють підготовку за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст».

Цікавий ы пізнавальний  фрагмент заняття з навчальної дисципліни «Електронний бізнес» презентував викладач коледжу Іван  Болотинюк.

Після підведення підсумків засідання об`єднання, учасники мали нагоду ознайомитись із матеріально-технічною  базою коледжу.

Опублікований: 08-11-2019
Читайте також:
Про дистанційне навчання, коли іншого нема: роздуми викладача

Дистанційна освіта сьогодні розглядається як якісно новий, прогресивний вид навчання, що виник на підставі ідеї відкритої освіти завдяки новим технологічним та  інформаційним можливостям.  Відоме визначення: «Дистанційна освіта - це навчання на відстані. Навчання реалізується завдяки поєднанню поштового, радіо-, телевізійного, електронного зв'язків...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про дистанційне навчання, коли іншого нема: роздуми викладача 01 квітня 2020

Хімічний лекторій продовжує роботу

Днями відбулося чергове засідання хімічного лекторію, який відновив свою роботу після канікул. Нагадаємо, що цей пізнавальний захід для школярів й вступників кафедра харчової хімії проводить уже другий рік. Незважаючи на карантин і небезпеку усіляких вірусів, вже з самого ранку наші гості були готові до нової подорожі у хімічний Всесвіт. На почат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічний лекторій продовжує роботу 13 лютого 2020

Пошук оптимальних технологічних рішень здійснили магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася відкрита лекція «Системний аналіз технологічних процесів бродильних виробництв» з дисципліни «Оптимізація технологічних процесів бродильних виробництв», яку прочитав доцент кафедри Роман Мукоїд для студентів-магістрантів 1 курсу. На лекції були присутні завідувач кафедри, доцент  А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пошук оптимальних технологічних рішень здійснили магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 09 жовтня 2018

Весняними фантазіями у ресторанному господарстві зустрічала кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції майбутніх вступників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції для майбутніх вступників відбувся яскравий майстер-клас із приготування кольорового органічного зефіру. Свою майстерність продемонструвала студентка 3-го курсу спеціальності «Харчові технології» Жанна Коробченко. Вона поділилася власним рецептом приготування солодощів, розказала історію ство...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весняними фантазіями у ресторанному господарстві зустрічала кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції майбутніх вступників 02 березня 2018