Н У Х Т

Виробнича практика здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» завершена

23 червня 2022

Виробнича практика здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» завершена

З 20 по 22 червня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист виробничої практики здобувачами освітнього ступеню «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» 3 курсу денної та 1 курсу денної скороченої форм навчання освітньо-професійної програми «Технології харчування».

Виробнича практика тривала з 30 травня по 19 червня 2022 року та відбувалась на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції у дистанційному форматі.

Здобувачі провели аналіз щодо характеристик і постачання закладів-баз практики, видів меню, карт напоїв, складського господарства, оперативного планування в закладах ресторанного господарства.

Під час захистів здобувачі у повній мірі продемонстрували набуті навички, оскільки більшість із них наразі працює у закладах ресторанного господарства.

Члени комісії відзначили належний рівень набутих компетентностей здобувачів під час проходження виробничої практики, що підтверджує їх здатність у майбутньому реалізуватись як конкурентоспроможні, висококваліфіковані фахівці-технологи у сфері гостинності.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх улюблених здобувачів із успішним захистом виробничої практики, бажає мирного неба, нових творчих злетів.

Окрема подяка висловлюється асистентці кафедри Ганні Березовій за організацію виробничої практики.

Опублікований: 23-06-2022
Читайте також:
Промоція стартапів: баттл новаторів і консерваторів кафедри маркетингу за мрію студента

Нещодавно стартував перший у цьому навчальному році етап роботи студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал». Здобувачі спробували знайти відповіді на непрості питання: стартап-проєкти та їх промоція: який вплив це чинитиме на світову економіку? Ініціаторкою теми стартапів стала доцентка кафедри маркетингу Оксана Данкеєва, її огляд розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Промоція стартапів: баттл новаторів і консерваторів кафедри маркетингу за мрію студента 25 вересня 2023

Виїзні заняття магістрантів спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» в умовах підприємства гостинності

Здобувачі освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» у межах вивчення навчальної дисципліни «Інновації в ресторанному бізнесі» разом із лекторкою дисципліни, професоркою кафедри готельно-ресторанної справи і гаранткою освітньо-професійної програми Тетяною Сильчук відвідали тризірк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні заняття магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в умовах підприємства гостинності 18 грудня 2023

Захисти магістерських робіт з прикладної механіки

8 лютого на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки розпочалися захисти випускових робіт здобувачів освіти ступеня «Магістр». На цю довгоочікувану подію зібралась на тільки студентська спільнота, а і представники промисловості: голова екзаменаційної комісії, фахівець фірми ТОВ «ЕВОТЕК. ІНК.» Денис Пригодій, Тетяна Воловик (KOSTAL Ukraine), Андр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти магістерських робіт з прикладної механіки 08 лютого 2022

OPEN DAY на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

17 лютого 2024 р. колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В. Ф. Доценка знайомив гостей профорієнтаційного івенту OPEN DAY з трендовими спеціальностями сфери гостинності. Деканка факультету Віта Цирульнікова привітала учасників заходу і представила переваги навчання у нашому університеті, який має висок...

ЧИТАТИ ДАЛІ

OPEN DAY на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 20 лютого 2024