Н У Х Т

Виїзна лабораторна робота магістрів у трендовому закладі нашого випускника

10 вересня 2021

Виїзна лабораторна робота магістрів у трендовому закладі нашого випускника

У рамках вивчення дисциплін «Моделювання та оптимізація в технологіях ресторанної продукції» та «Інноваційні ресторанні технології» для магістрантів групи ТР-1-1М освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося виїзне лабораторне заняття з майстер-класом у трендовому закладі ресторанного господарства «LionEspressoBar», засновник якого – наш випускник і стейкхолдер Андрій Вальчук.

Неймовірний і досвідчений фахівець барної справи Герос, який у професії з 2006 року і обожнює її, як справжній бармен вважає, що коктейлі у закладі стоять на другому місці, а перше – завжди за чудовою атмосферою спілкування і гостинності. Допомагав у проведенні заходу також наш натхненний випускник Ілля Петровський.

Детальний екскурс в секрети і тонкощі облаштування бару, нюанси менеджменту цього сегменту ринку, інструментарій бармена, сучасні техніки оптимізації процесу приготування коктейлів і навіть про винаходи хімії, які допомагають спростити роботу бармена, все це і більше дізналися наші здобувачі. Під керівництвом маестро Героса магістранти приготували індивідуальні витончені та феєричні коктейлі за барною стійкою. Практичну частину довершила демонстрація майстерності ведучого заходу. Серед зроблених коктейлів були як класичні Oldfashioned, Negroni, Knickerbocker, CloverClub, так і фірмові трендові пропозиції і розробки.

Враження і захоплення від виїзної лабораторної роботи у наших магістрантів, які були у супроводі старшого викладача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимира Захарова, практичний досвід, набуті навички і особисте знайомство з трендами сфери важко переоцінити.

Колектив кафедри надзвичайно вдячний маестро Геросу, Андрієві Вальчуку та команді «LionEspressoBar», якими надзвичайно пишається, за надану можливість і натхнення. Наші викладачі не мають жодного сумніву в успішності всіх їхніх нинішніх і майбутніх проєктів та бажають не губити захоплення і запалу у роботі. 

Опублікований: 10-09-2021
Читайте також:
Викладацький колектив кафедри готельно-ресторанної справи посилює компетентності для інтеграції до європейського освітнього простору

Академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи напрацьовує компетентності для посилення потенціалу української освіти на шляху до європейської інтеграції. З 20 по 24 лютого викладачі кафедри були слухачами та активними учасниками проєкту «Школа ментора», організованого та проведеного за ініціативи Офісу підтримки вченого. Головна мета п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацький колектив кафедри готельно-ресторанної справи посилює компетентності для інтеграції до європейського освітнього простору 17 березня 2023

Стартував щорічний локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та забезпечення якості освітніх послуг

На початку січня в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося перше у 2024 році засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». Засідання, на якому були присутні науково-педагогічні працівники, що входять до скл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував щорічний локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» та забезпечення якості освітніх послуг 11 січня 2024

Чергове визнання здобутків наукової школи кафедри фінансів

Здобутки наукової школи кафедри фінансів нашого університету, яку очолює завідувач кафедри, д.е.н Лада Шірінян, визнаються на найвищих рівнях. І черговим підтвердженням цього стало її запрошення до участі у роботі спеціалізованої вченої ради з правом прийняття до розгляду та проведення захисту дисертацій за науковими спеціальностями 08.00.08 – грош...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове визнання здобутків наукової школи кафедри фінансів 24 березня 2020

На зв’язку з кафедрою експертизи харчових продуктів – Волинський фаховий коледж НУХТ

Триває профорієнтаційний марафон кафедри експертизи харчових продуктів. 6 квітня доцентка кафедри Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч із випускниками 181 спеціальності «Харчові технології» Волинського фахового коледжу НУХТ. Майбутні абітурієнти дізналися про підготовку фахівців за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчово...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку з кафедрою експертизи харчових продуктів – Волинський фаховий коледж НУХТ 06 квітня 2023