Н У Х Т

Виїзна лабораторна робота магістрів у трендовому закладі нашого випускника

10 вересня 2021

Виїзна лабораторна робота магістрів у трендовому закладі нашого випускника

У рамках вивчення дисциплін «Моделювання та оптимізація в технологіях ресторанної продукції» та «Інноваційні ресторанні технології» для магістрантів групи ТР-1-1М освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося виїзне лабораторне заняття з майстер-класом у трендовому закладі ресторанного господарства «LionEspressoBar», засновник якого – наш випускник і стейкхолдер Андрій Вальчук.

Неймовірний і досвідчений фахівець барної справи Герос, який у професії з 2006 року і обожнює її, як справжній бармен вважає, що коктейлі у закладі стоять на другому місці, а перше – завжди за чудовою атмосферою спілкування і гостинності. Допомагав у проведенні заходу також наш натхненний випускник Ілля Петровський.

Детальний екскурс в секрети і тонкощі облаштування бару, нюанси менеджменту цього сегменту ринку, інструментарій бармена, сучасні техніки оптимізації процесу приготування коктейлів і навіть про винаходи хімії, які допомагають спростити роботу бармена, все це і більше дізналися наші здобувачі. Під керівництвом маестро Героса магістранти приготували індивідуальні витончені та феєричні коктейлі за барною стійкою. Практичну частину довершила демонстрація майстерності ведучого заходу. Серед зроблених коктейлів були як класичні Oldfashioned, Negroni, Knickerbocker, CloverClub, так і фірмові трендові пропозиції і розробки.

Враження і захоплення від виїзної лабораторної роботи у наших магістрантів, які були у супроводі старшого викладача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимира Захарова, практичний досвід, набуті навички і особисте знайомство з трендами сфери важко переоцінити.

Колектив кафедри надзвичайно вдячний маестро Геросу, Андрієві Вальчуку та команді «LionEspressoBar», якими надзвичайно пишається, за надану можливість і натхнення. Наші викладачі не мають жодного сумніву в успішності всіх їхніх нинішніх і майбутніх проєктів та бажають не губити захоплення і запалу у роботі. 

Опублікований: 10-09-2021
Читайте також:
Вітаємо переможниць ІІІ Всеукраїнського студентського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge»!

Магістрантки кафедри маркетингу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Крістіна Воловідник і Юлія Березова стали переможницями ІІІ Всеукраїнського студентського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge», який відбувся 13 квітня 2021 року в Київському національному торговельно-економічному університеті. Представлений ни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможниць ІІІ Всеукраїнського студентського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge»! 20 квітня 2021

Кулінарне свято «Родинна страва»

15 лютого 2018 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося традиційне свято кулінарного мистецтва «Родинна страва».Вже шостий рік поспіль за ініціативи директора коледжу Віри Кузнецової студенти коледжу разом зі своїми батьками, дідусями, сестрами та братами розкривають кулінарні секрети, готуючи родинну страву....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарне свято «Родинна страва» 16 лютого 2018

Магістри-маркетологи поповнили ряди конкурентоспроможних фахівців високої кваліфікації

На кафедрі маркетингу відбулися захисти магістерських робіт студентів заочної форми навчання спеціальності «Маркетинг». Екзаменаційна комісія заслухала цікаві доповіді, актуальні дослідження, вдалі пропозиції та маркетингові заходи щодо покращення діяльності підприємств харчової промисловості. Студенти показали високий рівень підготовки з фаху, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-маркетологи поповнили ряди конкурентоспроможних фахівців високої кваліфікації 27 червня 2018

Гостьова онлайн-лекція англійською мовою на кафедрі технології консервування

На запрошення доцентки кафедри технології консервування Світлани Матко гостьову онлайн-лекцію «Функціональні крохмалі для розбудови текстури харчових продуктів» англійською мовою прочитав дуже досвідчений спеціаліст, кандидат хімічних наук, менеджер з розвитку бізнесу компанії «Ingredion», відповідальний за ринки, що розвиваються Сергій Даценко. Л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція англійською мовою на кафедрі технології консервування 26 листопада 2021