Н У Х Т

На дві позиції вище – НУХТ покращив свої результати у консолідованому рейтингу вишів і у ТОП кращих ЗВО Києва

11 серпня 2020

На дві позиції вище – НУХТ покращив свої результати у консолідованому рейтингу вишів і у ТОП кращих ЗВО Києва

Інформаційний освітній ресурс Освіта.ua склав щорічний консолідований рейтинг закладів вищої освіти України, відповідно до якого наш університет займає 32 позицію з 241 закладу вищої освіти України, що увійшли до рейтингу, і 7-й серед 60 вишів Києва, які посіли найвищі місця в консолідованому рейтингу вищих навчальних закладів України 2020 року.

У якості вихідних даних для складання рейтингу використані рейтинги університетів «Топ-200 Україна», «Scopus» і «Бал ЗНО на контракт», кожний із яких використовує різні критерії оцінювання закладів вищої освіти.

Зокрема, згідно з методикою рейтингу «Топ-200 Україна» при оцінюванні діяльності закладів вищої освіти використовувалися відкриті дані прямих вимірів, виставлені на відкритих веб-ресурсах незалежних національних і міжнародних організацій та установ.

Результати «Рейтингу «Scopus» базуються на показниках бази даних Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються закладом освіти або його педагогічними працівниками у наукових виданнях.

Рейтинг «Бал ЗНО на контракт» містить інформацію про показники середнього бала ЗНО вступників, які в 2019 році були зараховані до вишів на навчання за контрактом. Зазначений рейтинг фактично визначає лідерів серед закладів освіти, в яких вступники виявили бажання здобувати вищу освіту за власні кошти.       

Наш університет традиційно посідає високі місця у цих рейтингах, а цього року піднявся у кожному з них на дві позиції вище порівняно з минулим роком.       

Вітаємо наш колектив!

З рейтингами можна ознайомитися тут.

Опублікований: 11-08-2020
Читайте також:
Викладачі підвищують кваліфікацію на міжнародних тренінгових програмах

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва успішно завершила онлайн-навчання в рамках тренінгової програми «Диверсифікація сільської економіки через мережу громадських консультаційних центрів туризму». Програма була створена та реалізована Академією сільського розвитку ГО «Спілка сільського зеленого туризму України» за п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі підвищують кваліфікацію на міжнародних тренінгових програмах 13 травня 2024

Кращі європейські традиції – на озброєння нашим здобувачам освіти

Провідний науковий співробітник Центру Біомедичних Досліджень Медичного Інституту СумДУ Сергій Кириленко прочитав надзвичайно змістовну та мотивуючу лекцію «Від лабораторії до виробництва: як це відбувається у ЄС», що відбулася за підтримки проєктів Жана Моне MedEUk та EUforUA програми Еразмус+. Фахівець поділився своїм багаторічним досвідом робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі європейські традиції – на озброєння нашим здобувачам освіти 29 квітня 2021

Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

За вже сталою традицією залучення стейкхолдерів до проведення лабораторних, практичних  і лекційних занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 3 квітня відбувся практичний майстер-клас «Харчові волокна. Практичний досвід використання в м'ясній промисловості». Захід був організований у колаборації з компанією ТОВ «ПРО-ФАЙБЕР» – ексклюзив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 05 квітня 2024

Заняття слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» проходять в умовах реального бізнес-середовища

Функціонування ресторанного бізнесу слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» опановують в умовах реального бізнес-середовища. Друге заняття відбулося в одних із найкращих закладів ресторанного господарства м. Києва – кафе «Стумарі» та чесько-німецькому пабі «Zivot A Pivo», куди слухачі програми завітали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заняття слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» проходять в умовах реального бізнес-середовища 29 жовтня 2021