Н У Х Т

На дві позиції вище – НУХТ покращив свої результати у консолідованому рейтингу вишів і у ТОП кращих ЗВО Києва

11 august 2020

На дві позиції вище – НУХТ покращив свої результати у консолідованому рейтингу вишів і у ТОП кращих ЗВО Києва

Інформаційний освітній ресурс Освіта.ua склав щорічний консолідований рейтинг закладів вищої освіти України, відповідно до якого наш університет займає 32 позицію з 241 закладу вищої освіти України, що увійшли до рейтингу, і 7-й серед 60 вишів Києва, які посіли найвищі місця в консолідованому рейтингу вищих навчальних закладів України 2020 року.

У якості вихідних даних для складання рейтингу використані рейтинги університетів «Топ-200 Україна», «Scopus» і «Бал ЗНО на контракт», кожний із яких використовує різні критерії оцінювання закладів вищої освіти.

Зокрема, згідно з методикою рейтингу «Топ-200 Україна» при оцінюванні діяльності закладів вищої освіти використовувалися відкриті дані прямих вимірів, виставлені на відкритих веб-ресурсах незалежних національних і міжнародних організацій та установ.

Результати «Рейтингу «Scopus» базуються на показниках бази даних Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються закладом освіти або його педагогічними працівниками у наукових виданнях.

Рейтинг «Бал ЗНО на контракт» містить інформацію про показники середнього бала ЗНО вступників, які в 2019 році були зараховані до вишів на навчання за контрактом. Зазначений рейтинг фактично визначає лідерів серед закладів освіти, в яких вступники виявили бажання здобувати вищу освіту за власні кошти.       

Наш університет традиційно посідає високі місця у цих рейтингах, а цього року піднявся у кожному з них на дві позиції вище порівняно з минулим роком.       

Вітаємо наш колектив!

З рейтингами можна ознайомитися тут.

Published on: 11-08-2020
Read also:
Вітаємо колектив кафедри готельно-ресторанної справи з виходом у світ нового підручника!

Вийшов друком підручник «Кулінарна етнологія» колективу авторів кафедри готельно-ресторанної справи за загальною редакцією д.т.н., професора Віктора Доценка. До колективу авторів увійшли доцентки Наталія Бондар, Оксана Арпуль, Лариса Шаран, Віта Цирульнікова, Ольга Пушка, а також колеги з кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доц...

READ YOURSELF

Вітаємо колектив кафедри готельно-ресторанної справи з виходом у світ нового підручника! 27 january 2021

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи розширюють використання ІТ-продуктів в освітньому процесі

На початку цього року був підписаний договір про співпрацю між нашим університетом і Громадською організацією «Освітня фундація продуктового ІТ», яка тісно співпрацює з продуктовою IT-компанією Genesis. Мета співпраці – сприяння розвитку вищої освіти і науки України; проведення двосторонніх заходів спрямованих на обмін досвідом за пріоритетними і ...

READ YOURSELF

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи розширюють використання ІТ-продуктів в освітньому процесі 06 march 2023

Захист англійською мовою – добра традиція!

Кафедра технології оздоровчих продуктів – одна з наймолодших в університеті. Вона – ровесниця випускників-магістрів 2024 року. І разом із тим, кафедра уже має і розвиває власні традиції, пов’язані з освітянською та науковою діяльністю. Одна з них – захист кваліфікаційних магістерських робіт англійською мовою. Така форма захисту водночас є і потребо...

READ YOURSELF

Захист англійською мовою – добра традиція! 05 december 2024

Якість і безпечність – головне завдання фармацевтичних корпорацій, переконалися магістри-біотехнологи

Кожний з нас, відвідуючи аптеку, бажає придбати якісний та ефективний лікарський препарат за доступною ціною. Але ніхто навіть не замислюється про те, яка існує система забезпечення якості ліків, які вимоги до виробництва та як саме фахівці борються за те, щоб до аптек потрапили оригінальні лікарські препарати, а не фальсифікати. Днями магістрам-б...

READ YOURSELF

Якість і безпечність – головне завдання фармацевтичних корпорацій, переконалися магістри-біотехнологи 22 march 2019