Н У Х Т

Розвиваємо співпрацю з АТ «Антонов»

27 january 2025

Розвиваємо співпрацю з АТ «Антонов»

Після виконання доцентом кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексієм Пилипенком госпдоговірних тематик у сфері енергоефективності систем кондиціювання повітря, керівництво АТ «Антонов» вирішило формалізувати свою співпрацю з нашим університетом і кафедрою теплоенергетики та холодильної техніки зокрема.

Тож, нещодавно відбулося підписання Меморандуму про співпрацю ректором, професором Олександром Шевченком і директором АТ «Антонов» з інфраструктури Олегом Шевяковим. Подія відбулася у залі засідань ректорату НУХТ у присутності фахівців АТ «Антонов» – начальника управління енергетики та енергоефективності Андрія Костіна та начальника відділу енергозбереження та енергоефективності Віталія Головченка і представників університету – проректора з наукової роботи Сергія Токарчука, директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергія Блаженка, завідувача кафедри теплоенергетики і холодильної техніки Валентина Петренка та доцента кафедри Олексія Пилипенка.

Вдячні АТ «Антонов» і пану Олегу Шевякову за довіру до нашого закладу освіти та визнання високого професійного рівня наших викладачів. Продовжуємо спільно працювати на розвиток і перемогу нашої країни.

Published on: 27-01-2025
Read also:
Літня наукова школа CREATIVE SPARK для магістранток кафедри біотехнології і мікробіології

Навесні студенти кафедри біотехнології і мікробіології відвідували Львів, де брали участь у конкурсі студентських наукових робіт і окрім призових місць отримали подарунок від спонсорів заходу ПрАТ «Компанія «Ензим». 21-23 червня магістрантки І року навчання Оксана Боднар та Наталія Петренко скористалися отриманими сертифікатами для участі у літній ...

READ YOURSELF

Літня наукова школа CREATIVE SPARK для магістранток кафедри біотехнології і мікробіології 27 june 2019

Нові напрями співпраці зі стейкхолдерами

Днями відбулося підписання договору про співробітництво з Веган Кафе «Loving Hut». Ректор університету, професор Олександр Шевченко, завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Нєміріч і доцентка цієї ж кафедри, гарантка магістерської освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової про...

READ YOURSELF

Нові напрями співпраці зі стейкхолдерами 11 december 2024

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024»

Здобувачі випускової кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вразили інноваційністю журі Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science», що відбувся на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Їх наукова робота «Improvement of...

READ YOURSELF

Здобувачі-технологи підкорюють вершини «Black Sea Science-2024» 09 april 2024

Першокурсники-біотехнологи захистили перші курсові роботи

Кажуть, що справжніми студентами стають після успішного «закриття» першої сесії. Однак біотехнологи-першокурсники вважають інакше: «Студентами стають після вдалого захисту першої курсової роботи». Безсонні ночі, хвилювання, місяці кропіткої праці над літературою – і ось: у спекотні літні дні першокурсники виступають із захистами курсових робіт із ...

READ YOURSELF

Першокурсники-біотехнологи захистили перші курсові роботи 10 june 2019