Н У Х Т

Ще одна сходинка у професійному зростанні

24 april 2024

Ще одна сходинка у професійному зростанні

Протягом кількох тижнів березня-квітня поточного року викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проходили підвищення кваліфікації у сертифікаційній компанії ТОВ «Органік Стандарт».

«Органік Стандарт» забезпечує сертифікацію за основними, найбільш популярними та актуальними стандартами органічного виробництва. Це перший орган сертифікації України, внесений до офіційного Державного реєстру органів сертифікації у сфері органічного виробництва та обігу органічної продукції в Міністерстві аграрної політики та продовольства України.

Викладачі мали змогу поглибити свої знання щодо загальних вимог до виробництва органічних харчових продуктів і безпосередньо до виробництва органічних харчових продуктів та кормів згідно із Законом України; вимог до обігу органічних продуктів і порядку сертифікації.

Лекції читали заступниця керівника відділу сертифікації з питань якості Олена Манзюк і провідний фахівець із сертифікації Сергій Бондарєв. Перевірка отриманих знань здійснювалася шляхом тестування за опрацьованими матеріалами. Всі викладачі здали іспит на «відмінно» і довели високий рівень обізнаності у сфері органічного виробництва.

Приємною подією стало отримання викладачами сертифікатів про підвищення кваліфікації, що були вручені безпосередньо в компанії «Органік Стандарт» заступником директора Максимом Чемерисом і фахівчинею із сертифікації Вікторією Гаврилюк.

Професорсько-викладацький склад кафедри висловлює щиру вдячність колективу сертифікаційної компанії «Органік Стандарт» на чолі з директором Сергієм Галашевським за всебічну підтримку, багаторічне співробітництво, за представлену можливість покращити свої знання, за спілкування із фахівцями в органічному секторі, за визнання рівня професійності у сфері органіки!

Published on: 24-04-2024
Read also:
Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива

Курс крафтового пивоваріння завершився для слухачів сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» професійною дегустацією. Познайомив учасників із особливостями оцінювання органолептичних показників пива доцент кафедри готельно-ресторанної справи, досвідчений експерт і ентузіаст пивоваріння Володимир Рідкоус. Відбув...

READ YOURSELF

Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива 15 april 2019

Науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи

23 червня 2022 року в режимі відеоконференції на засіданні кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбувся розширений науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи Андрія Слюсенка на тему «Науково-практичні засади удосконалення ежекційних апаратів харчових виробництв» на здобуття наукового ступеня доктора філо...

READ YOURSELF

Науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи 27 june 2022

Літо з користю

Магістрантка освітньої програми «Фармацевтична біотехнологія» Валентина Жданюк і здобувачка освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» Дар'я Благодир навчаються у Summer School, що працює в університеті Жешува (Польща). На початку стажування здобувачки прослухали лекцію щодо екологічних, економічних і соціальних...

READ YOURSELF

Літо з користю 22 july 2022

Відбувся попередній захист докторської дисертації директоркою Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

28 січня 2021 р. на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в технологіях молочних продуктів» доцентки Оксани Кочубей-Литвиненко на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук. У розширеному...

READ YOURSELF

Відбувся попередній захист докторської дисертації директоркою Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 01 february 2021