Н У Х Т

Досвід проєктування технологічного обладнання в Autodesk Inventor від інженера-конструктора

24 october 2023

Досвід проєктування технологічного обладнання в Autodesk Inventor від інженера-конструктора

У рамках вивчення дисципліни «Системи автоматизованого проєктування» відбулося гостьове онлайн-заняття на тему «Практична реалізація функціоналу Autodesk Inventor в процесі проєктування технологічного обладнання». Спікером виступив інженер-конструктор ТОВ «Аккерман солюшнс Україна» Іван Глущенко. Цільова аудиторія – здобувачі групи ОХ-2-2 освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» та викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування.

Лектор коротко розповів про свій кар’єрний шлях до посади інженера-конструктора та наголосив на необхідності вивчення систем автоматизованого проєктування, оскільки завдяки їх можливостям процес проєктування обладнання виходить на високий рівень.

Фахівець навів основні аспекти проєктування технологічного обладнання, показав роботу в допоміжному програмному забезпеченні, дав поради по застосуванню функціоналу Autodesk Inventor.

Випускник Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого наголосив на тих професійних навичках, які має розвивати молодий фахівець для успішного працевлаштування та забезпечення високої якості виконуваних робіт. Навів життєві приклади ситуацій, з якими стикається проєктувальник обладнання.

Здобувачі освіти та викладачі висловили подяку Івану Глущенку за чудове заняття, яке було насичене актуальною та важливою інформацією.

Published on: 24-10-2023
Read also:
Обговорення поточного виконання планів навчання майбутніх докторів філософії на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

У процесі моніторингу виконання індивідуальних планів для оцінювання якості навчання здобувачів освітнього ступеня «Доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-науковою програмою «Харчові технології» на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів проведений науковий семінар, на якому аспіранти кафедри першого і другого ро...

READ YOURSELF

Обговорення поточного виконання планів навчання майбутніх докторів філософії на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 15 march 2023

Телеграм-бот для науковців

Із метою оперативного інформування науковців, інноваторів і стартаперів щодо новин і можливостей МОН запускає Телеграм-бот Info Science Bot, який інформуватиме про: актуальні можливості для науковців; актуальні можливості для інноваторів; актуальні новини та дипломатичні кроки органів влади й наукової спільноти щодо протистояння російській агресії,...

READ YOURSELF

Телеграм-бот для науковців 21 march 2022

Нові тренди розвитку обговорила вчена рада університету

12 грудня відбулося позапланове засідання вченої ради університету. Оскільки питань і, зокрема кадрових, накопичилося чимало, було прийняте рішення зібратися у цьому місяці двічі. Та перш, ніж перейти до питань порядку денного ректор Анатолій Українець і члени ради тепло поздоровили колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Претенден...

READ YOURSELF

Нові тренди розвитку обговорила вчена рада університету 12 december 2019