Н У Х Т

Досвід проєктування технологічного обладнання в Autodesk Inventor від інженера-конструктора

24 жовтня 2023

Досвід проєктування технологічного обладнання в Autodesk Inventor від інженера-конструктора

У рамках вивчення дисципліни «Системи автоматизованого проєктування» відбулося гостьове онлайн-заняття на тему «Практична реалізація функціоналу Autodesk Inventor в процесі проєктування технологічного обладнання». Спікером виступив інженер-конструктор ТОВ «Аккерман солюшнс Україна» Іван Глущенко. Цільова аудиторія – здобувачі групи ОХ-2-2 освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» та викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування.

Лектор коротко розповів про свій кар’єрний шлях до посади інженера-конструктора та наголосив на необхідності вивчення систем автоматизованого проєктування, оскільки завдяки їх можливостям процес проєктування обладнання виходить на високий рівень.

Фахівець навів основні аспекти проєктування технологічного обладнання, показав роботу в допоміжному програмному забезпеченні, дав поради по застосуванню функціоналу Autodesk Inventor.

Випускник Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого наголосив на тих професійних навичках, які має розвивати молодий фахівець для успішного працевлаштування та забезпечення високої якості виконуваних робіт. Навів життєві приклади ситуацій, з якими стикається проєктувальник обладнання.

Здобувачі освіти та викладачі висловили подяку Івану Глущенку за чудове заняття, яке було насичене актуальною та важливою інформацією.

Опублікований: 24-10-2023
Читайте також:
Статтю до закордонної колективної монографії підготували доцент і магістрант кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

У рамках науково-дослідної роботи кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції зі здобувачами факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу доцентом кафедри Олегом Кузьміним і магістрантом першого року навчання Владиславом Рудим написана стаття, що увійшла до закордонної колективної монографії «Modern engineering research: top...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Статтю до закордонної колективної монографії підготували доцент і магістрант кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 17 червня 2020

Якість і безпечність – головне завдання фармацевтичних корпорацій, переконалися магістри-біотехнологи

Кожний з нас, відвідуючи аптеку, бажає придбати якісний та ефективний лікарський препарат за доступною ціною. Але ніхто навіть не замислюється про те, яка існує система забезпечення якості ліків, які вимоги до виробництва та як саме фахівці борються за те, щоб до аптек потрапили оригінальні лікарські препарати, а не фальсифікати. Днями магістрам-б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість і безпечність – головне завдання фармацевтичних корпорацій, переконалися магістри-біотехнологи 22 березня 2019

Затверджено обсяг держзамовлення для НУХТ на підготовку фахівців у 2020 році

Міністерством освіти і науки України погоджені максимальні обсяги та кваліфікаційний мінімум державного замовлення на прийом у 2020 році до Національного університету харчових технологій для відкритих конкурсних пропозицій, що створені для вступників на основі повної загальної середньої освіти. Окрім цього, затверджена кількість осіб, які зможе пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Затверджено обсяг держзамовлення для НУХТ на підготовку фахівців у 2020 році 28 липня 2020

До обговорення системи громадського здоров’я долучилася завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

За спільної ініціативи Полянської об’єднаної територіальної громади та Академії наук України відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Система громадського здоров’я: теорія, методологія, технологія, соціальна практика і управління», присвячена 100-річчю з дня народження президента НАН України Бориса Патона. Метою конференції було форму...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення системи громадського здоров’я долучилася завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 грудня 2018