Н У Х Т

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

08 june 2021

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із Х Всеукраїнською конференцією студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності». Заходи відбувалися у змішаному форматі – відеоконференції Zoom і роботи у конференц-залі, де проходив захист наукових робіт.

У ІІ турі Конкурсу брали участь 74 студентські наукові роботи з 35 закладів вищої освіти з різних куточків України, серед яких і наші здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Вікторія Ганущак (наукова керівниця – доцентка Оксана Кирпіченкова), Олександр Кошшої (наукова керівниця – доцентка Тетяна Нікітіна), Тетяна Туз (наукова керівниця – професорка Тетяна Сильчук).

Під час підсумкової науково-практичної конференції наш університет представляла магістрантка Тетяна Туз із науковою роботою «Використання соціальних мереж як ефективного засобу просування готельного продукту».

За результатами Конкурсу Тетяна була нагороджена Дипломом ІІ ступеня за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа», а її наукова керівниця, докторка технічних наук, професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук – Дипломом за підготовку переможця конкурсу.

Вітаємо магістрантку та її керівницю з цією науковою перемогою! Так тримати! 

Published on: 08-06-2021
Read also:
Ділові ігри здобувачів-фінансистів

На кафедру фінансів доценткою Ганною Рогановою були запрошені тренери з фінансової грамотності Ольга Анголенко та Андрій Пиріг задля впровадження в навчальний процес сучасного методу навчання за допомогою тренажера фінансової обізнаності – гри Cash Flow. Здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» взяли участь у двох ділови...

READ YOURSELF

Ділові ігри здобувачів-фінансистів 24 october 2023

На перше в новому календарному році засідання зібралася вчена рада університету

31 січня відбулося перше в новому календарному році засідання вченої ради університету. Голова ради, ректор університету Анатолій Українець розпочав його зі вручення дипломів: – диплом доктора наук за спеціальністю «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв» отримав доцент кафедри технологічного обладнання та к...

READ YOURSELF

На перше в новому календарному році засідання зібралася вчена рада університету 31 january 2019

Відбулася ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»

18 вересня в рамках спеціалізованих конференцій у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» відбувся ще один потужний науковий захід – ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». Співорганізаторами конференції виступили асоціація «Укркондпром» та виставкова компанія «АККО Інтернешнл». Модератором...

READ YOURSELF

Відбулася ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» 20 september 2024

Лекція від докторки PhD Словацького університету для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

4 грудня 2020 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra) Eva Ivanisova, PhD. Лекція «Coffee: benefits, nutrition and risks» чита...

READ YOURSELF

Лекція від докторки PhD Словацького університету для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 december 2020