Н У Х Т

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

08 червня 2021

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із Х Всеукраїнською конференцією студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності». Заходи відбувалися у змішаному форматі – відеоконференції Zoom і роботи у конференц-залі, де проходив захист наукових робіт.

У ІІ турі Конкурсу брали участь 74 студентські наукові роботи з 35 закладів вищої освіти з різних куточків України, серед яких і наші здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Вікторія Ганущак (наукова керівниця – доцентка Оксана Кирпіченкова), Олександр Кошшої (наукова керівниця – доцентка Тетяна Нікітіна), Тетяна Туз (наукова керівниця – професорка Тетяна Сильчук).

Під час підсумкової науково-практичної конференції наш університет представляла магістрантка Тетяна Туз із науковою роботою «Використання соціальних мереж як ефективного засобу просування готельного продукту».

За результатами Конкурсу Тетяна була нагороджена Дипломом ІІ ступеня за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа», а її наукова керівниця, докторка технічних наук, професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук – Дипломом за підготовку переможця конкурсу.

Вітаємо магістрантку та її керівницю з цією науковою перемогою! Так тримати! 

Опублікований: 08-06-2021
Читайте також:
На кафедрі біотехнології і мікробіології підвели підсумки участі студентів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2017/2018 н.р

Учасники студентського наукового гуртка «BIOTECH», який функціонує на базі кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ, щороку беруть участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей. Участь у ньому – завдання доволі непросте, адже сам конкурс відбувається у два етапи. На першому – найкращі наукові робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології підвели підсумки участі студентів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2017/2018 н.р 11 травня 2018

Про харчові концентрати для дитячого та дієтичного харчування на відкритій лекції

25 листопада 2021 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася відкрита лекція «Харчові концентрати для дитячого та дієтичного харчування» доцентки Людмили Махинько. Лекція була прочитана для здобувачів вищої освіти 3 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій з дисципліни «Технології харчових концентратів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчові концентрати для дитячого та дієтичного харчування на відкритій лекції 29 листопада 2021

32 кілометри шляху подолали першокурсники спеціальності «Туризм» під час літньої навчальної практики

З 18 по 24 червня в м. Коростишів Житомирської областівідбулася літня навчальна практика студентів 1 курсу спеціальності 242 «Туризм». Тижнева програма практики складалася з двох частин: наметового містечка, що розташовувалося у Коростишівському кар’єрі, та сплаву по річці Тетерів – загалом, студентами були подолані 32 кілометри шляху. Під час пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

32 кілометри шляху подолали першокурсники спеціальності «Туризм» під час літньої навчальної практики 27 червня 2018

Учасники Еnglish speaking club обговорили з гостем зі США еволюцію реклами і її вплив на людину

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провела чергове засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs та викладача Наталії Божок. Предметом обговорення стала актуальна та цікава тема «Insight into Advertising», яка мотивувала студентів до подальшого активного обговорення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники Еnglish speaking club обговорили з гостем зі США еволюцію реклами і її вплив на людину 23 жовтня 2018