Н У Х Т

Активний день магістрів-біотехнологів із корпорацією «Артеріум»

10 квітня 2019

Активний день магістрів-біотехнологів із корпорацією «Артеріум»

Магістри-біотехнологи отримали черговий драйвовий тренінг-гру від корпорації «Артеріум», який провели менеджер з навчання персоналу Юлія Старикова, фахівець з навчання та розвитку персоналу Марія Воробйова та випускниця кафедри біотехнології і мікробіології, а тепер і фахівець з навчання та розвитку персоналу Альона Дехтяренко.

Студентів розділили на 2 групи по 9 осіб: перша група мала назву «СБО», а друга – «Ракета». Кожній з груп роздали завдання, де були написані правила. В чому ж вони полягали? Студенти мали уявити себе інженерами, які проектують обслуговуючу станцію для ракети (група «СБО») та саму ракету для перевезення цінного вантажу (група «Ракета»). Окрім цього, магістри мали вести переговори з постачальником деталей для проектування станції та самої ракети, із замовником та, звичайно ж, між групами. Гра складалася з декількох етапів. На першому етапі інженери мали узгодити всі важливі питання з постачальником і замовником; на другому – накреслити схеми власних проектів та, знову ж таки, узгодити їх із керівництвом; на третьому – побудувати макети своїх проектів.

З перших хвилин студенти взялися до роботи і тут почалися палкі дебати. У кожному з учасників прокинувся «інженер», який бачив проект по-своєму, але після довготривалих і тяжких переговорів всі дійшли спільної згоди, як між собою, так і з замовником і постачальником.

Група «Ракета» впоралася зі своїм завданням дещо швидше, ніж «СБО», що й відзначили організатори гри. На жаль, група «СБО» не встигла доопрацювати за встановлений термін свій проект, однак організаторами були відзначені старанність, сумлінність і впевненість у своїх діях учасників команди.

Основним завданням гри було навчитися працювати в команді, вести ділові переговори та проявляти організаторські здібності, з чим студенти впоралися на «відмінно».

Магістри щиро вдячні фахівцям корпорації «Артеріум» за чудові тренінги і доценту кафедри біотехнології і мікробіології Інні Лич за надану можливість поспілкуватися з представникам корпорації і набратися досвіду, який буде корисний при майбутньому працевлаштуванні!

Опублікований: 10-04-2019
Читайте також:
Оздоровче харчування – у центрі уваги науковців

17-18 листопада 2021 р. в університеті відбулася VIII Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». На конференцію представили свої доповіді 76 науковців з нашого університету, інших закладів вищої освіти, наукових установ і підприємств: Державного біотехнологічного універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оздоровче харчування – у центрі уваги науковців 19 листопада 2021

Підприємництво наживо вивчають студенти кафедри маркетингу

Студенти спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» у рамках проведення тематичних зустрічей «Підприємництво наживо» відвідали майстер-клас Зоряни Галаджий – випускниці НУХТ, а на теперішній час головного бухгалтера, консультанта з бухгалтерського та податкового обліку з 20-річним досвідом. Подібні зустрічі актуальні для майбут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підприємництво наживо вивчають студенти кафедри маркетингу 04 грудня 2018

Університет покращив свої позиції у академічному рейтингу закладів вищої освіти «Топ-200 Україна»

Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence презентував наступний, чотирнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2020». При складанні цьогорічного рейтингу експерти брали до уваги сучасні тенденції розвитку університетів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет покращив свої позиції у академічному рейтингу закладів вищої освіти «Топ-200 Україна» 07 липня 2020

На актуальні питання одинадцятикласників дали відповіді наші фахівці

Яку спеціальність обрати? – актуальне питання для одинадцятикласників. Саме на нього намагалися дати відповідь учням 11-го класу школи №25 Шевченківського району м. Києва наші фахівці. У супроводі класного керівника старшокласники відвідали наш університет і отримали можливість ознайомитись із освітньою роботою провідних випускових кафедр. На кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На актуальні питання одинадцятикласників дали відповіді наші фахівці 24 грудня 2019