Н У Х Т

Затверджені рішення про присудження наукових ступенів

12 липня 2021

Затверджені рішення про присудження наукових ступенів

Незважаючи на складну епідеміологічну ситуацію й карантинні обмеження, пов’язані з нею, протягом навчального року, що минув, плідно працювали спеціалізовані вчені ради університету, де захищали свої дисертаційні дослідження на здобуття наукових степенів доктора наук і кандидата наук, як науковці НУХТ і його відокремлених структурних підрозділів, так і інших установ, організацій і підприємств.

Приємно, що всі їх рішення були затверджені Міністерством освіти і науки України. Наказом № 735 від 29 червня 2021 року МОН затвердило рішення спеціалізованих вчених рад про присудження:

наукового ступеня доктора наук з галузей науки та за науковими спеціальностями:

- по спецраді Д 26.058.02 – Валентину Олішевському (спеціальність 05.18.12 «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв»)

- по спецраді Д 26.058.03 – Оксані Кочубей-Литвиненко (спеціальність 05.18.04 «Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів»)

- по спецраді Д 26.058.04 – Олегу Кузьміну (спеціальність 05.18.05 «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння»)

наукового ступеня кандидата наук з галузей науки та за науковими спеціальностями:

- по спецраді Д 26.058.02 – Олесі Бедрик, Сергію Володіну, Роману Святненку, Людмилі Стрельченко (спеціальність 05.18.12 «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв»)

- по спецраді Д 26.058.03 – Тетяні Белемець, Катерині Дацишин, Юлії Желуденко, Олегу Храпачову, Ользі Яценко (спеціальність 05.18.04 «Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів»)

- по спецраді Д 26.058.06 – Тетяні Васильченко, Юлії Сорочинській (спеціальність 05.18.01 «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів») і Родіону Рибчинському (спеціальність 05.18.02 «Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур»)

- по спецраді Д 26.058.07 – Світлані Камінській, Юлії Мірошник і Юрію Савчуку (спеціальність 05.18.16 «Технологія харчової продукції»)

- по спецраді К 26.058.05 – Анастасії Вєчерковській (спеціальність 05.13.06 «Інформаційні технології»).

Вітаємо науковців!

Опублікований: 12-07-2021
Читайте також:
Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 січня 2023 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка був проведений Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» («Розумне споживання в ресторанній індустрії»). Захід відбувся завдяки підтримці партнерів НУХТ, що ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 січня 2023

Перший крок у світ біотехнології зробили цьогорічні студенти-скороченики

На календарі лише 5 вересня, а на кафедрі біотехнології і мікробіології наче перед сесією: всі студенти з книгами, методичками та трішки наляканими очима. Ні, це не студенти-боржники, а третьокурсники, які протягом осіннього семестру будуть знайомитися з профільними кафедральними предметами. Цьогоріч їх ряди поповнилися повноцінною групою студентів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший крок у світ біотехнології зробили цьогорічні студенти-скороченики 06 вересня 2018

Старшокласники гімназії «Потенціал» ознайомилися зі спеціальностями факультету біотехнології та екологічного контролю

Студентки-біотехнологині першого курсу, групи БТ-1-1 Марія Каменна та Тетяна Тарасенко разом зі студентом другого курсу, головою профорієнтаційного сектору студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю Максимом Клименком завітали до гімназії «Потенціал» та запросили одинадцятикласників до сім'ї факультету БТЕК. Розповідь розп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старшокласники гімназії «Потенціал» ознайомилися зі спеціальностями факультету біотехнології та екологічного контролю 20 жовтня 2023

Новітні технології вступної кампанії від менеджерів

Яким має бути менеджер та що потрібно команді для здобуття перемог? Вступники-першокурсники разом із викладачами освітньо-професійної програми 073 «Менеджмент» провели неймовірний брейн-ринг. Ініціатором заходу стала гарантка програми к.е.н., доцентка Світлана Дунда. Напередодні заходу вступникам запропонували переглянути відомий фільм режисера Том...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітні технології вступної кампанії від менеджерів 05 серпня 2021