Н У Х Т

Науковці з Австрії прочитали лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

10 грудня 2021

Науковці з Австрії прочитали лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У рамках візиту партнерів українсько-австрійського науково-дослідного проєкту «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії» із Австрійської республіки професор Роланд Людвіг та аспірантка Кванкао Карнпакді прочитали гостьову лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів.

Тема лекції «Розроблення та використання ензимних біосенсорів для контролю харчових продуктів» відповідає програмі дисципліни «Інновації в технологіях олійної та косметичної галузей» (освітня програма «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів»). Науковці представили результати власних досліджень щодо технології розроблення ензимних біосенсорів для визначення інгредієнтів харчових продуктів.

До лекції долучилися магістранти освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів», здобувачі освіти груп ТЖ-3ск і ТЖ-4, а також викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. 

Опублікований: 10-12-2021
Читайте також:
Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук

Протягом двох днів на засіданнях спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Дарії Матяс і Любові Мазур. Дисертаційна робота Дарії Матяс «Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом» виконана під керівництвом ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук 19 квітня 2019

Знаменна подія на кафедрі біотехнології і мікробіології

5 червня 2018 р. відбулася знаменна та довгоочікувана подія – захист докторської дисертації за спеціальністю 03.00.20 – біотехнологія доцентом кафедри біотехнології і мікробіології Віктором Стабніковим. Робота виконана на кафедрі біотехнології і мікробіології НУХТ. Науковим консультантом роботи виступив учений зі світовим ім’ям, один із перших вип...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знаменна подія на кафедрі біотехнології і мікробіології 06 червня 2018

Виклики сучасного світу – у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко взяли участь у завершальній осінній події серії «П'ятниця з Cities4Cities», присвяченій темі гендерної рівності в контексті розвитку громад. Сities4Cities | United4Ukraine – партнерські ініціативи, які з 2024 року є частиною флагм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виклики сучасного світу – у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 04 грудня 2024

Зустріч студентів кафедри маркетингу з учнями Ліцею №11 Звягелівської міської ради

Студенти кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління цікаво та інформативно поспілкувалися зі старшокласниками Ліцею №11 Звягелівської міської ради. Майбутні маркетологи мали на меті допомогти майбутнім вступникам краще зрозуміти світ маркетингу та можливості, які відкриває навчання в цій сфері. В інтерактивній формі во...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч студентів кафедри маркетингу з учнями Ліцею №11 Звягелівської міської ради 02 жовтня 2024