Н У Х Т

Науковці з Австрії прочитали лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

10 december 2021

Науковці з Австрії прочитали лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У рамках візиту партнерів українсько-австрійського науково-дослідного проєкту «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії» із Австрійської республіки професор Роланд Людвіг та аспірантка Кванкао Карнпакді прочитали гостьову лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів.

Тема лекції «Розроблення та використання ензимних біосенсорів для контролю харчових продуктів» відповідає програмі дисципліни «Інновації в технологіях олійної та косметичної галузей» (освітня програма «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів»). Науковці представили результати власних досліджень щодо технології розроблення ензимних біосенсорів для визначення інгредієнтів харчових продуктів.

До лекції долучилися магістранти освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів», здобувачі освіти груп ТЖ-3ск і ТЖ-4, а також викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. 

Published on: 10-12-2021
Read also:
Завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club відбулося традиційно за участю гостя зі США

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної  комунікації провела завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя із Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. Засідання було присвячене цікавій темі – «Millionaires». Розпочалося все з презентації, представленої студентом Навчаль...

READ YOURSELF

Завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club відбулося традиційно за участю гостя зі США 06 december 2019

Науковий семінар відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар «Удосконалення технології алкогольних напоїв та технології спиртової бражки». До загального обговорення були представлені доповіді аспірантів кафедри: «Удосконалення технології алкогольних напоїв новими природними та наноматеріалами» Ірини Савченко, «Удосконалення ...

READ YOURSELF

Науковий семінар відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 11 june 2021

Вітаємо асистентку кафедри біотехнології і мікробіології на фінішній прямій захисту дисертаційної роботи!

Днями у форматі відеоконференції відбувся попередній розгляд кандидатської дисертації асистентки кафедри біотехнології і мікробіології, здобувачки вищої освіти третього рівня кафедри технології молока і молочних продуктів Тетяни Белемець. Тема дисертаційної роботи – «Удосконалення технологій продуктів молоковмісних кисломолочних з поліфункціональни...

READ YOURSELF

Вітаємо асистентку кафедри біотехнології і мікробіології на фінішній прямій захисту дисертаційної роботи! 18 march 2021

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія»

11-12 квітня 2024 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» 2023-2024 н.р. У конференції взяли участь 30 здобувачів із 16 закладів вищої освіти України: Національного університету харчових технологі...

READ YOURSELF

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології та інженерія» 15 april 2024