Н У Х Т

Традиція, що дарує нові можливості

23 квітня 2025

Традиція, що дарує нові можливості

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів склалася чудова традиція ділитися фото домашніх пасок, які студенти готували і прикрашали самостійно або разом із рідними. Ініціаторки заходу – доцентки кафедри, наставниці академічних груп 1-3 курсу.

Випікання пасок до Великодня – важливе та відповідальне завдання, якому приділяють багато уваги, зберігають сімейні традиції, а паски дарують один одному та пригощають гостей. Зважаючи на появу і розвиток нових технологій, нових видів сировини, популяризації різних видів декору, випіканню та декоруванню святкових виробів приділяють значну увагу не лише на виробництві, а й в домашньому випіканні.

Деякі студенти навіть поділилися фотографіями з підприємств, де вони працюють. Традиція ділитися такими фотозвітами – це чудова нагода обмінятися новими технологіями, способами прикрашання святкових виробів. А для майбутніх технологів – це ще й можливість знайти нові рішення, які можуть бути використані в майбутній професійній діяльності.

Опублікований: 23-04-2025
Читайте також:
21 травня 2022 року – День відкритих дверей НУХТ!

Шановні абітурієнти-2022, учні, студенти коледжів, випускники бакалаврату! Національний університет харчових технологій запрошує Вас на День відкритих дверей, що відбудеться у суботу, 21 травня 2022 р. у форматі онлайн. Захід проводитиметься у форматі відеоконференцій за допомогою програми Zoom. Підключитися до конференції Zoom: https://zoom.us/...

ЧИТАТИ ДАЛІ

21 травня 2022 року – День відкритих дверей НУХТ! 13 травня 2022

Ефективна підготовка забезпечується взаємодією викладачів і здобувачів освіти

Навчальний процес другого семестру для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «магістр» розпочався організаційною online-зустріччю з гаранткою міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксаною Топчій, завідувачами кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василем Пасічним і кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективна підготовка забезпечується взаємодією викладачів і здобувачів освіти 29 січня 2024

НУХТ у Консолідованому рейтингу українських закладів вищої освіти

Днями портал Освіта.ua оприлюднив традиційний щорічний Консолідований рейтинг українських закладів вищої освіти, у якому наш університет розділив 43-45 місце з Київським національним університетом будівництва і архітектури та Київським університетом імені Бориса Грінченка. Консолідований рейтинг університетів 2023 року охоплює результати 239 закла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ у Консолідованому рейтингу українських закладів вищої освіти 05 липня 2023

Обрати вірний шлях випускникам бакалаврату допомагають стейкхолдери

Наші здобувачі-четвертокурсники зараз постають перед непростим вибором: що робити далі, після закінчення навчання у бакалавраті, – йти працювати чи продовжувати студентське життя. Цей вибір не такий вже і простий, особливо зважаючи на дуже складні реалії нашого воєнного сьогодення. Зазвичай на прийняття рішення у цьому питанні суттєво впливають сте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обрати вірний шлях випускникам бакалаврату допомагають стейкхолдери 05 травня 2022