Н У Х Т

Традиція, що дарує нові можливості

23 квітня 2025

Традиція, що дарує нові можливості

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів склалася чудова традиція ділитися фото домашніх пасок, які студенти готували і прикрашали самостійно або разом із рідними. Ініціаторки заходу – доцентки кафедри, наставниці академічних груп 1-3 курсу.

Випікання пасок до Великодня – важливе та відповідальне завдання, якому приділяють багато уваги, зберігають сімейні традиції, а паски дарують один одному та пригощають гостей. Зважаючи на появу і розвиток нових технологій, нових видів сировини, популяризації різних видів декору, випіканню та декоруванню святкових виробів приділяють значну увагу не лише на виробництві, а й в домашньому випіканні.

Деякі студенти навіть поділилися фотографіями з підприємств, де вони працюють. Традиція ділитися такими фотозвітами – це чудова нагода обмінятися новими технологіями, способами прикрашання святкових виробів. А для майбутніх технологів – це ще й можливість знайти нові рішення, які можуть бути використані в майбутній професійній діяльності.

Опублікований: 23-04-2025
Читайте також:
Інновації, що формують стале майбутнє

Формування екологічного світогляду – надважливе завдання, яке ставлять перед собою усі викладачі кафедри біотехнології і мікробіології, адже саме він є запорукою сталого розвитку майбутнього суспільства. Збереження й розвиток людства в цілому стає можливим лише за умови комплексного розв’язання екологічних проблем, включаючи проблему накопичення ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації, що формують стале майбутнє 14 вересня 2020

Зони елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства. Модуль 1. Якість та безпечність харчових продуктів з основами НАССР» здобувачі бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» під керівництвом гаранта програми, професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна взяли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зони елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 грудня 2023

Викладачі кафедри маркетингу підвищують кваліфікацію дистанційно

Викладачі кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ постійно покращують рівень своєї професійної підготовки. Нещодавно доцентка Лариса Капінус та асистентка Ольга Лелека пройшли навчання по програмі підвищення кваліфікації «Використання безкоштовних онлайн-ресурсів для організації навчального процесу в дистанційні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри маркетингу підвищують кваліфікацію дистанційно 07 грудня 2020

День української вишиванки на кафедрі гуманітарних дисциплін

Протягом тижня викладачі кафедри гуманітарних дисциплін провели низку заходів до Всесвітнього дня вишиванки зі студентами різних факультетів та інститутів. Викладачі ознайомили здобувачів освіти з історією вишиванки від найдавніших часів до сьогодення. Так, кожен міг продемонструвати свою вишиванку та розповісти про неї. Було проведено низку цікав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День української вишиванки на кафедрі гуманітарних дисциплін 17 травня 2024