Н У Х Т

Традиція, що дарує нові можливості

23 april 2025

Традиція, що дарує нові можливості

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів склалася чудова традиція ділитися фото домашніх пасок, які студенти готували і прикрашали самостійно або разом із рідними. Ініціаторки заходу – доцентки кафедри, наставниці академічних груп 1-3 курсу.

Випікання пасок до Великодня – важливе та відповідальне завдання, якому приділяють багато уваги, зберігають сімейні традиції, а паски дарують один одному та пригощають гостей. Зважаючи на появу і розвиток нових технологій, нових видів сировини, популяризації різних видів декору, випіканню та декоруванню святкових виробів приділяють значну увагу не лише на виробництві, а й в домашньому випіканні.

Деякі студенти навіть поділилися фотографіями з підприємств, де вони працюють. Традиція ділитися такими фотозвітами – це чудова нагода обмінятися новими технологіями, способами прикрашання святкових виробів. А для майбутніх технологів – це ще й можливість знайти нові рішення, які можуть бути використані в майбутній професійній діяльності.

Published on: 23-04-2025
Read also:
Сучасні тренди у виробництві морозива від провідної технологині

Триває плідна співпраця колективу кафедри технології молока і молочних продуктів з відомими фахівцями-технологами. 1 квітня 2024 р. відбулася гостьова лекція «Промислове і крафтове виробництво морозива» провідної технологині з виробництва морозива Ольги Байсари для бакалаврів, магістрантів та аспірантів спеціальності 181 «Харчові технології», а та...

READ YOURSELF

Сучасні тренди у виробництві морозива від провідної технологині 02 april 2024

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вручили нагороди переможцям міжнародного конкурсу

У 1994 році компанією «Укрпиво» була започаткована іміджева акція «Свято пива» – оригінальний захід, який мав на меті об’єднання всіх підприємств пивобезалкогольної галузі України, обмін досвідом, знайомство з новими зразками продукції, пропагування відповідального споживання пива. Пізніше рамки заходу розширилися, і був заснований Міжнародний кон...

READ YOURSELF

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вручили нагороди переможцям міжнародного конкурсу 30 august 2021

Обговорення поточного виконання планів навчання майбутніх докторів філософії на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

У процесі моніторингу виконання індивідуальних планів для оцінювання якості навчання здобувачів освітнього ступеня «Доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-науковою програмою «Харчові технології» на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів проведений науковий семінар, на якому аспіранти кафедри першого і другого ро...

READ YOURSELF

Обговорення поточного виконання планів навчання майбутніх докторів філософії на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 15 march 2023

Стартував NUFT Career Chance-2023

22 березня розпочався традиційний кар’єрний івент нашого університету – Ярмарок Вакансій «NUFT Career Chance-2023», організований відділом працевлаштування випускників НУХТ. Роботу Ярмарку відкрив ректор Олександр Шевченко, який зазначив, що нині ринок працевлаштування трансформувався з кандидатського у ринок роботодавців. Наразі кількість вакансі...

READ YOURSELF

Стартував NUFT Career Chance-2023 22 march 2023