Н У Х Т

Спортивні звитяги

06 october 2023

Спортивні звитяги

5 жовтня 2023 року відбулася ІХ звітно-виборна конференція ГО «Футбольна Асоціація Студентів міста Києва», у якій взяли участь і представники НУХТ.

На порядку денному Конференції було обрання президента ГО «Футбольна Асоціація Студентів м. Києва».

Серед запрошених гостей на зустрічі були присутні заступниця міністра молоді і спорту України Людмила Панченко, начальник відділу фізичного виховання Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Ігнатко, президентка ГО «Об’єднані спортом» Анжела Фокіна, віце-президент Асоціації футболу м. Києва Василь Заброда, проректор УДУ ім. М. Драгоманова Ростислав Драпушко та представники Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради.

У рамках Конференції відбулося вручення відзнак здобувачам освіти ЗВО Києва, що досягли високих результатів на всеукраїнських і міжнародних студентських змаганнях з футболу.

Надзвичайно приємно, що серед нагороджених здобувач освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Андрій Пашко, якому Подяки Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України вручив Олександр Ігнатко і передав вітання від голови КФВС МОН Вадима Стеценка.

Від Асоціації футболу м. Києва з рук віце-президента Василя Заброди нагороду отримав старший викладач кафедри фізичного виховання, головний тренер збірної університету з футзалу Вадим Степанюк. Він відзначений за вагомий особистий внесок, плідну працю, значні досягнення, високий професіоналізм, активну громадську діяльність у справі пропаганди, популяризації і розвитку футболу в м. Києві.

За результатами одностайного голосування президентом ФАСК був переобраний Вадим Місюра. Щиро вітаємо Вадима Ярославовича з переобранням на посаду президента! Бажаємо Футбольній асоціації студентів міста Києва подальшого активного розвитку і плідної співпраці з нашим університетом!

Published on: 06-10-2023
Read also:
Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій познайомилися з «Гетьманською столицею»

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали онлайн-лекції від фахівців Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця», що розташований у славетному місті Батурин. Заходи були проведені за ініціативи наставниць академічних груп, доценток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів за спри...

READ YOURSELF

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій познайомилися з «Гетьманською столицею» 11 march 2024

Розпочалося стажування у Франції професорки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Наші викладачі не втрачають нагоди підвищити свою кваліфікацію. Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько стала учасницею міжнародного освітньо-навчального курсу з підвищення кваліфікації для фахівців виноградарсько-виноробної галузі, організованого корпорацією «Укрвинпром» спільно з Міжпрофесійним комітетом ша...

READ YOURSELF

Розпочалося стажування у Франції професорки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 01 december 2022

Експерти з безпеки харчових продуктів знайомляться з якістю та безпечністю бутильованої води

23 квітня студенти групи ТІ 2-7, що навчаються за спеціальністю «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», разом із асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали одне із провідних підприємств ТОВ «Еталон-Україна», яке займається видобутком артезіанської води з шарів юрського геологічного горизонту. Студ...

READ YOURSELF

Експерти з безпеки харчових продуктів знайомляться з якістю та безпечністю бутильованої води 25 april 2019