Н У Х Т

Спортивні звитяги

06 жовтня 2023

Спортивні звитяги

5 жовтня 2023 року відбулася ІХ звітно-виборна конференція ГО «Футбольна Асоціація Студентів міста Києва», у якій взяли участь і представники НУХТ.

На порядку денному Конференції було обрання президента ГО «Футбольна Асоціація Студентів м. Києва».

Серед запрошених гостей на зустрічі були присутні заступниця міністра молоді і спорту України Людмила Панченко, начальник відділу фізичного виховання Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Ігнатко, президентка ГО «Об’єднані спортом» Анжела Фокіна, віце-президент Асоціації футболу м. Києва Василь Заброда, проректор УДУ ім. М. Драгоманова Ростислав Драпушко та представники Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради.

У рамках Конференції відбулося вручення відзнак здобувачам освіти ЗВО Києва, що досягли високих результатів на всеукраїнських і міжнародних студентських змаганнях з футболу.

Надзвичайно приємно, що серед нагороджених здобувач освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Андрій Пашко, якому Подяки Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України вручив Олександр Ігнатко і передав вітання від голови КФВС МОН Вадима Стеценка.

Від Асоціації футболу м. Києва з рук віце-президента Василя Заброди нагороду отримав старший викладач кафедри фізичного виховання, головний тренер збірної університету з футзалу Вадим Степанюк. Він відзначений за вагомий особистий внесок, плідну працю, значні досягнення, високий професіоналізм, активну громадську діяльність у справі пропаганди, популяризації і розвитку футболу в м. Києві.

За результатами одностайного голосування президентом ФАСК був переобраний Вадим Місюра. Щиро вітаємо Вадима Ярославовича з переобранням на посаду президента! Бажаємо Футбольній асоціації студентів міста Києва подальшого активного розвитку і плідної співпраці з нашим університетом!

Опублікований: 06-10-2023
Читайте також:
Досвідом діляться фахівці або цікаво і корисно про біоенергетику

Залучення до навчального процесу досвіду провідних фахівців – основна запорука якісної сучасної освіти. Опанування ж такої сучасної спеціальності як біотехнологія неможливе без орієнтування на новітні наукові досягнення. 30 жовтня 2019 року перед студентами-біотехнологами виступив Олександр Васильович Панов (Остін, США) – доктор біологічних наук, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом діляться фахівці або цікаво і корисно про біоенергетику 01 листопада 2019

Нові перспективи для сфери освіти

Доцентка кафедри маркетингу Аліна Бергер взяла участь у Всеукраїнській онлайн-конференції від Genesis «Інтерактивне навчання. Результати наймасштабнішої співпраці ІТ-бізнесу та освіти 2022», про що отримала відповідний сертифікат. Конференція включала лекції від представників Genesis про особливості співпраці IT-бізнесу та освіти, можливості для п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові перспективи для сфери освіти 30 грудня 2022

Про професії майбутнього, що стали реальністю для наших випускників

Чи знаєте ви, що до переліку топ-25 професій майбутнього входять сіті-фермер та урбаніст-еколог? Майбутнє вже настало, і колектив кафедри екологічної безпеки і охорони праці пишається, що їх випускник уже має значний досвід ведення успішного бізнесу в одному з цих напрямків. Дуже важливо вчасно зустріти того, хто спрямує тебе в житті саме туди, ку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про професії майбутнього, що стали реальністю для наших випускників 28 січня 2021

Осінній веселий ярмарок у Вінницькому коледжі НУХТ

Золота осінь – не лише казкова пора, коли природа вбирається в жовто-червоні кольори, але й чудовий час для справжнього святкового осіннього ярмарку, проведення якого вже стало доброю традицією у Вінницькому коледжі НУХТ . Такий захід згуртував усю коледжанську родину, адже мета дійства благородна – вторговані кошти упродовж року підуть на доброчи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осінній веселий ярмарок у Вінницькому коледжі НУХТ 18 жовтня 2019