Н У Х Т

Спортивні звитяги

06 жовтня 2023

Спортивні звитяги

5 жовтня 2023 року відбулася ІХ звітно-виборна конференція ГО «Футбольна Асоціація Студентів міста Києва», у якій взяли участь і представники НУХТ.

На порядку денному Конференції було обрання президента ГО «Футбольна Асоціація Студентів м. Києва».

Серед запрошених гостей на зустрічі були присутні заступниця міністра молоді і спорту України Людмила Панченко, начальник відділу фізичного виховання Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Ігнатко, президентка ГО «Об’єднані спортом» Анжела Фокіна, віце-президент Асоціації футболу м. Києва Василь Заброда, проректор УДУ ім. М. Драгоманова Ростислав Драпушко та представники Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради.

У рамках Конференції відбулося вручення відзнак здобувачам освіти ЗВО Києва, що досягли високих результатів на всеукраїнських і міжнародних студентських змаганнях з футболу.

Надзвичайно приємно, що серед нагороджених здобувач освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Андрій Пашко, якому Подяки Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України вручив Олександр Ігнатко і передав вітання від голови КФВС МОН Вадима Стеценка.

Від Асоціації футболу м. Києва з рук віце-президента Василя Заброди нагороду отримав старший викладач кафедри фізичного виховання, головний тренер збірної університету з футзалу Вадим Степанюк. Він відзначений за вагомий особистий внесок, плідну працю, значні досягнення, високий професіоналізм, активну громадську діяльність у справі пропаганди, популяризації і розвитку футболу в м. Києві.

За результатами одностайного голосування президентом ФАСК був переобраний Вадим Місюра. Щиро вітаємо Вадима Ярославовича з переобранням на посаду президента! Бажаємо Футбольній асоціації студентів міста Києва подальшого активного розвитку і плідної співпраці з нашим університетом!

Опублікований: 06-10-2023
Читайте також:
Між теорією і практикою: виїзні лабораторні заняття у готелі Ramada

13 травня здобувачі спеціальності 242 «Туризм і рекреація» мали нагоду зануритися у світ реального ресторанного сервісу – на базі готелю Ramada відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Ресторанна справа», яке провела доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Дулька. Заняття стало черговим прикладом успішної співпраці кафедри з мережею г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Між теорією і практикою: виїзні лабораторні заняття у готелі Ramada 14 травня 2025

До обговорення майбутнього українського туризму долучилися наші студенти і викладачі

Викладачі та студенти кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилися до онлайн-конференції готелярів і туристичних операторів, де обговорювалося майбутнє українського туризму. Захід відбувся на facebook-сторінці «VISIT Ukraine» – об’єднання представників туристичної трансформації України. Доповідачі порушували актуальні питання, серед яких:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення майбутнього українського туризму долучилися наші студенти і викладачі 24 квітня 2020

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства – член журі міжнародного дегустаційного конкурсу

Уже третій рік поспіль у Києві в рамках виставки «WINE&SPIRITS» (в цьому році 3-5 листопада 2020 р.) відбувається міжнародний дегустаційний конкурс «UKRAINE WINE&SPIRITS AWARDS-2020», направлений на підвищення якості виробництва та культури споживання вин і спиртних напоїв і надання компаніям-виробникам ефективного інструменту просування св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства – член журі міжнародного дегустаційного конкурсу 05 листопада 2020

Бакалаври-заочники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» захищають кваліфікаційні роботи

20 лютого 20224 року на кафедрі експертизи харчових продуктів розпочато захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» заочної форми здобуття освіти. У складі екзаменаційної комісії працювали: гарант...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-заочники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» захищають кваліфікаційні роботи 20 лютого 2024