Н У Х Т

Спортивні звитяги

06 жовтня 2023

Спортивні звитяги

5 жовтня 2023 року відбулася ІХ звітно-виборна конференція ГО «Футбольна Асоціація Студентів міста Києва», у якій взяли участь і представники НУХТ.

На порядку денному Конференції було обрання президента ГО «Футбольна Асоціація Студентів м. Києва».

Серед запрошених гостей на зустрічі були присутні заступниця міністра молоді і спорту України Людмила Панченко, начальник відділу фізичного виховання Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Ігнатко, президентка ГО «Об’єднані спортом» Анжела Фокіна, віце-президент Асоціації футболу м. Києва Василь Заброда, проректор УДУ ім. М. Драгоманова Ростислав Драпушко та представники Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради.

У рамках Конференції відбулося вручення відзнак здобувачам освіти ЗВО Києва, що досягли високих результатів на всеукраїнських і міжнародних студентських змаганнях з футболу.

Надзвичайно приємно, що серед нагороджених здобувач освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Андрій Пашко, якому Подяки Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України вручив Олександр Ігнатко і передав вітання від голови КФВС МОН Вадима Стеценка.

Від Асоціації футболу м. Києва з рук віце-президента Василя Заброди нагороду отримав старший викладач кафедри фізичного виховання, головний тренер збірної університету з футзалу Вадим Степанюк. Він відзначений за вагомий особистий внесок, плідну працю, значні досягнення, високий професіоналізм, активну громадську діяльність у справі пропаганди, популяризації і розвитку футболу в м. Києві.

За результатами одностайного голосування президентом ФАСК був переобраний Вадим Місюра. Щиро вітаємо Вадима Ярославовича з переобранням на посаду президента! Бажаємо Футбольній асоціації студентів міста Києва подальшого активного розвитку і плідної співпраці з нашим університетом!

Опублікований: 06-10-2023
Читайте також:
Про перспективні спеціальності розповів київським школярам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

29 листопада 2019 року доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін провів профорієнтаційні заходи у школі № 84 І-ІІІ ступенів  (м. Київ). У ході зустрічі зі школярами викладач розповів про підготовку кафедрою конкурентоспроможних і висококваліфікованих фахівців у сфері гостинності за спеціальністю 181 «Харчові технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про перспективні спеціальності розповів київським школярам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 29 листопада 2019

Авторитет інженерної професії з кожним днем зростає – стверджують роботодавці

«Випускники університету мають усі можливості отримати цікаву, високооплачувану роботу та кар'єрне зростання», – наголосив фундатор найпотужнішого хлібокомбінату в Україні «КУЛИНИЧІ» (місто Васильків), а нині – директор фірми «Rodals Bakery» Вадим Погребняк. Фірма «Rodals Bakery» займається питаннями інжинірингу хлібопекарських і кондитерських вир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Авторитет інженерної професії з кожним днем зростає – стверджують роботодавці 24 грудня 2019

Інсайти для магістрантів від лідерів думок

У рамках вивчення дисципліни «Стратегічне управління та КСВ в туризмі» здобувачі магістратури кафедри туристичного та готельного бізнесу разом із доценткою Тетяною Мірзодаєвою відвідали публічну лекцію «Сталий розвиток в умовах війни». Лекцію читала Марина Саприкіна – експертка зі сталого розвитку, головчиня правління CSR Ukraine, провідної органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інсайти для магістрантів від лідерів думок 02 червня 2023

У форматі самостійної роботи відбулася лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських та кондитерських виробів

Умови карантину потребують від викладачів пошуку нових форм проведення занять і представлення навчальних матеріалів. Особливої уваги потребують лабораторні заняття. Доцентки кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Олена Білик та Анна Грищенко запропонували для здобувачів формат проведення лабораторних робіт із дисципліни «Регулю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У форматі самостійної роботи відбулася лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських та кондитерських виробів 23 листопада 2020