Н У Х Т

Активний день магістрів-біотехнологів із корпорацією «Артеріум»

10 april 2019

Активний день магістрів-біотехнологів із корпорацією «Артеріум»

Магістри-біотехнологи отримали черговий драйвовий тренінг-гру від корпорації «Артеріум», який провели менеджер з навчання персоналу Юлія Старикова, фахівець з навчання та розвитку персоналу Марія Воробйова та випускниця кафедри біотехнології і мікробіології, а тепер і фахівець з навчання та розвитку персоналу Альона Дехтяренко.

Студентів розділили на 2 групи по 9 осіб: перша група мала назву «СБО», а друга – «Ракета». Кожній з груп роздали завдання, де були написані правила. В чому ж вони полягали? Студенти мали уявити себе інженерами, які проектують обслуговуючу станцію для ракети (група «СБО») та саму ракету для перевезення цінного вантажу (група «Ракета»). Окрім цього, магістри мали вести переговори з постачальником деталей для проектування станції та самої ракети, із замовником та, звичайно ж, між групами. Гра складалася з декількох етапів. На першому етапі інженери мали узгодити всі важливі питання з постачальником і замовником; на другому – накреслити схеми власних проектів та, знову ж таки, узгодити їх із керівництвом; на третьому – побудувати макети своїх проектів.

З перших хвилин студенти взялися до роботи і тут почалися палкі дебати. У кожному з учасників прокинувся «інженер», який бачив проект по-своєму, але після довготривалих і тяжких переговорів всі дійшли спільної згоди, як між собою, так і з замовником і постачальником.

Група «Ракета» впоралася зі своїм завданням дещо швидше, ніж «СБО», що й відзначили організатори гри. На жаль, група «СБО» не встигла доопрацювати за встановлений термін свій проект, однак організаторами були відзначені старанність, сумлінність і впевненість у своїх діях учасників команди.

Основним завданням гри було навчитися працювати в команді, вести ділові переговори та проявляти організаторські здібності, з чим студенти впоралися на «відмінно».

Магістри щиро вдячні фахівцям корпорації «Артеріум» за чудові тренінги і доценту кафедри біотехнології і мікробіології Інні Лич за надану можливість поспілкуватися з представникам корпорації і набратися досвіду, який буде корисний при майбутньому працевлаштуванні!

Published on: 10-04-2019
Read also:
Розширення знань у царині університетської викладацької діяльності

Викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, асистент Валентин Туфекчі продовжує свій шлях до професійного росту і розвитку. Недавно він успішно завершив онлайн-навчання на платформі Coursera і отримав сертифікат з курсу «University Teaching» від The University of Hong Kong. Цей курс не тільки розширив знання в галузі університетської викл...

READ YOURSELF

Розширення знань у царині університетської викладацької діяльності 05 february 2024

Онлайн-захід з нагоди Дня науки

20 травня науковці нашого університету долучилися до онлайн-заходу, присвяченого Дню науки, що традиційно відзначається у третю суботу травня. Захід відбувся за участю міністра освіти і науки Сергій Шкарлета, представників МОН, Національної академії наук, Національного фонду досліджень України і провідних вчених. Крім вітань із професійним святом т...

READ YOURSELF

Онлайн-захід з нагоди Дня науки 23 may 2022

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін спільно з науковцями двох закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету і Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» підготував до друку навчальний посібник «Дизайн систем візуальної інформації...

READ YOURSELF

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 october 2019

Ще один навчальний посібник підготував авторський колектив наших викладачів

Колектив авторів, доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Мельник і Вікторія Кійко та професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка НУХТ Олег Кузьмін підготували навчальний посібник...

READ YOURSELF

Ще один навчальний посібник підготував авторський колектив наших викладачів 30 june 2022