Н У Х Т

Активний день магістрів-біотехнологів із корпорацією «Артеріум»

10 april 2019

Активний день магістрів-біотехнологів із корпорацією «Артеріум»

Магістри-біотехнологи отримали черговий драйвовий тренінг-гру від корпорації «Артеріум», який провели менеджер з навчання персоналу Юлія Старикова, фахівець з навчання та розвитку персоналу Марія Воробйова та випускниця кафедри біотехнології і мікробіології, а тепер і фахівець з навчання та розвитку персоналу Альона Дехтяренко.

Студентів розділили на 2 групи по 9 осіб: перша група мала назву «СБО», а друга – «Ракета». Кожній з груп роздали завдання, де були написані правила. В чому ж вони полягали? Студенти мали уявити себе інженерами, які проектують обслуговуючу станцію для ракети (група «СБО») та саму ракету для перевезення цінного вантажу (група «Ракета»). Окрім цього, магістри мали вести переговори з постачальником деталей для проектування станції та самої ракети, із замовником та, звичайно ж, між групами. Гра складалася з декількох етапів. На першому етапі інженери мали узгодити всі важливі питання з постачальником і замовником; на другому – накреслити схеми власних проектів та, знову ж таки, узгодити їх із керівництвом; на третьому – побудувати макети своїх проектів.

З перших хвилин студенти взялися до роботи і тут почалися палкі дебати. У кожному з учасників прокинувся «інженер», який бачив проект по-своєму, але після довготривалих і тяжких переговорів всі дійшли спільної згоди, як між собою, так і з замовником і постачальником.

Група «Ракета» впоралася зі своїм завданням дещо швидше, ніж «СБО», що й відзначили організатори гри. На жаль, група «СБО» не встигла доопрацювати за встановлений термін свій проект, однак організаторами були відзначені старанність, сумлінність і впевненість у своїх діях учасників команди.

Основним завданням гри було навчитися працювати в команді, вести ділові переговори та проявляти організаторські здібності, з чим студенти впоралися на «відмінно».

Магістри щиро вдячні фахівцям корпорації «Артеріум» за чудові тренінги і доценту кафедри біотехнології і мікробіології Інні Лич за надану можливість поспілкуватися з представникам корпорації і набратися досвіду, який буде корисний при майбутньому працевлаштуванні!

Published on: 10-04-2019
Read also:
Підвищувати рівень продуктивності і атмосфери командної роботи навчилися першокурсники спеціальності «Туризм»

2 жовтня 2019 року для студентів першого курсу спеціальності «Туризм» співробітником Центру командної взаємодії «Еко Тур» Олегом Танасійчуком був проведений цікавий тренінг, спрямований на підвищення рівня продуктивності і атмосфери командної роботи. Студенти мали можливість випробувати на практиці ефективні способи командної взаємодії, що, водноч...

READ YOURSELF

Підвищувати рівень продуктивності і атмосфери командної роботи навчилися першокурсники спеціальності «Туризм» 04 october 2019

Перші важливі наукові здобутки третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів

Студентка 3 курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпечність харчової продукції» Анастасія Роботько взяла участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Високий рівень представленого дослідження (науковий керівник – асистент кафедри експертизи харчових про...

READ YOURSELF

Перші важливі наукові здобутки третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів 10 june 2019

Традиції благодійності маркетологів

Викладачі та студенти кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вкотре продемонстрували свою згуртованість та вміння організовуватися в правильних напрямках. Протягом двох місяців за їх ініціативи тривала благодійна акція «Допомога дітям-інвалідам», завдяки якій вдалося зібрати багато солодощів, канцтоварів, новор...

READ YOURSELF

Традиції благодійності маркетологів 14 february 2019

Вишукані кулінарні розробки своїх здобувачів гордо представляє кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізгнсу імені проф. В.Ф. Доценка продовжується другий етап кулінарного ONLINE-конкурсу «Масниця-Fest 2023». За активної підтримки завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорки Олександри Нєміріч, гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега ...

READ YOURSELF

Вишукані кулінарні розробки своїх здобувачів гордо представляє кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 february 2023