Н У Х Т

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020-2021 н.р.

16 april 2021

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020-2021 н.р.

15 квітня 2021 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020-2021 н.р.

Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 60 робіт із 27 провідних закладів вищої освіти. За результатами попереднього рецензування для участі у підсумковій конференції були запрошені 35 авторів наукових робіт, які були оцінені рецензентами у 55 і вище балів.

У підсумковій конференції взяв участь 31 здобувач із 18 закладів вищої освіти України, які є авторами 29 наукових робіт. Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комісії увійшли провідні науковці з різних закладів вищої освіти: Національного університету харчових технологій, Одеської національної академії харчових технологій, Харківського державного університету харчування та торгівлі, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Київського національного торговельно-економічного університету, Полтавської державної аграрної академії, Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Херсонського національного технічного університету, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Черкаського державного технологічного університету.

Презентації і розгляд наукових робіт відбувалися у п’яти секціях – «Технології хлібопекарських,  кондитерських виробів і переробки зерна», «Технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів», «Технології бродильних виробництв і консервування», «Технології харчування та оздоровчих продуктів», «Процеси та обладнання  харчових виробництв».

На підставі рецензій та оцінювання наукових доповідей учасників науково-практичної конференції, галузева конкурсна комісія, яку очолив ректор нашого університету Олександр Шевченко, визначила переможців Конкурсу та нагородила:

Дипломами І ступеня:

  • Анну Грицайову (Національний університет харчових технологій);
  • Валерію Штельмах (Національний університет харчових технологій);
  • Олександру Агапову (Київський національний торговельно-економічний університет).

Дипломами ІІ ступеня:

  • Марію Ніколаєву (Національний університет харчових технологій);
  • Анну Ващенко (Національний університет харчових технологій);
  • Аліну Гріщенко та Марину Божко (Одеська національна академія харчових технологій);
    • Іванну Кухаренко (Національний університет харчових технологій);
    • Євгенію Шубіну та Валерію Клименко (Сумський національний аграрний університет).

Дипломами ІІІ ступеня:

  • Тетяну Руденко (Дніпровський державний аграрно-економічний університет);
  • Наталію Літкевич (Харківський державний університет харчування та торгівлі);
  • Ангеліну Коцюк (Одеська національна академія харчових технологій);
  • Івана Шкредова (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»);
    • Анастасію Розуменко (Харківський державний університет харчування та торгівлі);
    • Іллю Назімова (Поліський національний університет);
    • Альону Нагребельну (Херсонський національний технічний університет).

Щиро вітаємо молодих науковців і бажаємо їм подальших наукових звершень!

Published on: 16-04-2021
Read also:
Вітаємо біотехнологів-переможців конкурсу наукових робіт 2024 р. за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум»!

Корпорація «Артеріум» постійно підтримує молодих біотехнологів НУХТ і реалізує для них різні заходи. Одним із них є, започаткований ще в 2020 році, конкурс наукових робіт. Здобувачі освіти кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ), незважаючи на усі негаразди, займаються науковими дослідженнями і щороку беруть участь у конкурсі. Цього року науко...

READ YOURSELF

Вітаємо біотехнологів-переможців конкурсу наукових робіт 2024 р. за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум»! 24 june 2024

Черговий науковий рік в університеті стартував з конференції «Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції»

17 вересня 2024 p. у рамках спеціалізованих виставок «Inprodmash» і «Upakovka» наш університет спільно з Інститутом продовольчих ресурсів НААН і виставковою компанією «АККО Інтернешнл» провів ХII Міжнародну спеціалізовану науково-практичну конференцію «Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції». Незмінним модератором заходу виступив з...

READ YOURSELF

Черговий науковий рік в університеті стартував з конференції «Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції» 18 september 2024

Представники НУХТ успішно опановують першу сесію Програми професійного розвитку академічних менеджерів

У межах реалізації Програми професійного розвитку академічних менеджерів за ініціативи Міністерства освіти і науки України, яка реалізується Британською Радою в рамках спільного проєкту МОН та Світового банку «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів», команда нашого університету успішно опановує першу сесію Модуля 1 «Роль університе...

READ YOURSELF

Представники НУХТ успішно опановують першу сесію Програми професійного розвитку академічних менеджерів 07 april 2025

Викладачі НУХТ – у молодіжних ініціативах

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, Посол Всесвітнього Альянсу Молоді Марія Омельченко взяла участь у міжнародному онлайн-моделюванні засідання Європейського Парламенту (Model European Parliament, MEP), організованому ініціативою «Посли європейської молоді в Україні». Захід був присвячений детальному знайомству з роб...

READ YOURSELF

Викладачі НУХТ – у молодіжних ініціативах 26 august 2025