Н У Х Т

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020-2021 н.р.

16 april 2021

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020-2021 н.р.

15 квітня 2021 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2020-2021 н.р.

Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 60 робіт із 27 провідних закладів вищої освіти. За результатами попереднього рецензування для участі у підсумковій конференції були запрошені 35 авторів наукових робіт, які були оцінені рецензентами у 55 і вище балів.

У підсумковій конференції взяв участь 31 здобувач із 18 закладів вищої освіти України, які є авторами 29 наукових робіт. Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комісії увійшли провідні науковці з різних закладів вищої освіти: Національного університету харчових технологій, Одеської національної академії харчових технологій, Харківського державного університету харчування та торгівлі, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Київського національного торговельно-економічного університету, Полтавської державної аграрної академії, Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Херсонського національного технічного університету, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Черкаського державного технологічного університету.

Презентації і розгляд наукових робіт відбувалися у п’яти секціях – «Технології хлібопекарських,  кондитерських виробів і переробки зерна», «Технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів», «Технології бродильних виробництв і консервування», «Технології харчування та оздоровчих продуктів», «Процеси та обладнання  харчових виробництв».

На підставі рецензій та оцінювання наукових доповідей учасників науково-практичної конференції, галузева конкурсна комісія, яку очолив ректор нашого університету Олександр Шевченко, визначила переможців Конкурсу та нагородила:

Дипломами І ступеня:

  • Анну Грицайову (Національний університет харчових технологій);
  • Валерію Штельмах (Національний університет харчових технологій);
  • Олександру Агапову (Київський національний торговельно-економічний університет).

Дипломами ІІ ступеня:

  • Марію Ніколаєву (Національний університет харчових технологій);
  • Анну Ващенко (Національний університет харчових технологій);
  • Аліну Гріщенко та Марину Божко (Одеська національна академія харчових технологій);
    • Іванну Кухаренко (Національний університет харчових технологій);
    • Євгенію Шубіну та Валерію Клименко (Сумський національний аграрний університет).

Дипломами ІІІ ступеня:

  • Тетяну Руденко (Дніпровський державний аграрно-економічний університет);
  • Наталію Літкевич (Харківський державний університет харчування та торгівлі);
  • Ангеліну Коцюк (Одеська національна академія харчових технологій);
  • Івана Шкредова (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»);
    • Анастасію Розуменко (Харківський державний університет харчування та торгівлі);
    • Іллю Назімова (Поліський національний університет);
    • Альону Нагребельну (Херсонський національний технічний університет).

Щиро вітаємо молодих науковців і бажаємо їм подальших наукових звершень!

Published on: 16-04-2021
Read also:
Перший акорд навчального року – урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ

30 серпня в актовій залі університету на хвилююче свято – традиційну урочисту церемонію посвяти першокурсників у студенти Національного університету харчових технологій зібралося численне товариство – винуватці свята-першокурсники, їх батьки й друзі, керівництво університету, директори навчально-наукових інститутів, декани факультетів, викладачі, р...

READ YOURSELF

Перший акорд навчального року – урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ 30 august 2019

«Kyiv city race» на День Києва - нагороди в нашій скарбничці

Здобувач освіти групи БТ-1-1 факультету біотехнології та екологічного контролю Максим Клименко продовжує поповнювати скарбничку спортивних досягнень. 27-28 травня 2023 року він узяв участь у «Kyiv city race» зі спортивного орієнтування – започаткованих у 2016 році щорічних міських змаганнях, які традиційно проводяться в травні у Києві, а цьогоріч ...

READ YOURSELF

«Kyiv city race» на День Києва - нагороди в нашій скарбничці 05 june 2023

Наша магістрантка стала героїнею публікації німецького журналу «Packaging Journal»

Магістрантка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Ольга Степанова стала героїнею публікації німецького журналу «Packaging Journal». У матеріалі розповідається про здобутки нашої здобувачки освіти, освітню програму «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв», за якою вона навчається в нашому університеті, та перем...

READ YOURSELF

Наша магістрантка стала героїнею публікації німецького журналу «Packaging Journal» 14 december 2022

Нові перемоги наших студентів і викладачів

Надзвичайно активна та плідна студентська весна знову принесла приємну звістку про успіхи наших студентів і викладачів на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей «Економіка підприємства» 2018/2019 навчального року. Цього разу в конкурсі, який проходив на базі ДВНЗ «Київський національний університет ім...

READ YOURSELF

Нові перемоги наших студентів і викладачів 20 april 2019