Н У Х Т

Курс Практичної Гостинності «Hilton Kyiv» опанували викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

07 february 2019

Курс Практичної Гостинності «Hilton Kyiv» опанували викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Продовжують підвищувати свою професійну майстерність фахівці факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. У період з 28 січня по 1 лютого 2019 року викладачам факультету випала честь стати учасниками «Курсу Практичної Гостинності Hilton Kyiv», який є частиною глобальної програми корпоративної відповідальності готелю «Travel with Purpose».

За результатами співбесіди до проходження курсу були запрошені заступник завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Оксана Арпуль, старший викладач Олена Блощинська та асистент Анастасія Спільчук, завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу Дарія Басюк і доцент цієї ж кафедри Олена Розметова.

Програма курсу складалася з теоретичних занять, практичних заходів і захисту робіт за індивідуальними тематиками. Лекторами теоретичної частини курсу були НR-директор готелю «Hilton Kyiv» Анна Медведєва, менеджер з навчання та розвитку персоналу Інна Князєва, фахівець з навчання та розвитку персоналу Антоніна Форостіна.

Практичний досвід викладачі отримували в окремих департаментах готелю: прийому та розміщення, управління їжі та напоїв, обслуговування заходів, експлуатації номерів, інженерному, кухні. Варто відзначити, що ознайомлення з роботою відділів проводили особисто керівники структурних підрозділів. Наприкінці тижня викладачі презентували свої набуті знання керівництву готелю і отримали сертифікати про успішне завершення «Курсу Практичної Гостинності Hilton Kyiv».

Викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу висловлюють щиру вдячність керівництву готелю «Hilton Kyiv» за набутий теоретичний і практичний досвід, гостинність і доброзичливість, натхнення на нові звершення в науково-педагогічній діяльності, а також за безцінну можливість відчути себе частиною єдиного сімейного колективу готелю. Ця подія стала ще одним успішним заходом у плідній співпраці факультету й готелю.

Published on: 07-02-2019
Read also:
Креативна ініціатива студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю: брейн-ринг в онлайн-форматі

Уже більше місяця наші студенти знаходяться на дистанційному навчанні. Хоча карантин – це час, який, здавалося б, важко провести цікаво та з користю, але першокурсники факультету біотехнології та екологічного контролю довели протилежне. 24 квітня відбувся перший в університеті брейн-ринг на платформі Zoom. Учасники показали не тільки свої ґрунтовн...

READ YOURSELF

Креативна ініціатива студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю: брейн-ринг в онлайн-форматі 27 april 2020

Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку»

26 червня 2020 р. в університеті працювала ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Захід відбувся в рамках реалізації проектів програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMOSUPPA). ...

READ YOURSELF

Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку» 14 august 2020

Зустріч ейчарів із власницями сучасних спортивних спейсів

Управлінці персоналом знову в центрі актуальних подій столиці. У хабі для громадських ІТ-організацій і стартапів 1991 Civic Tech Center викладачі та студенти-ейчари зустрілись із успішними жінками, що розвинули бізнес у форматі спортивних спейсів нового покоління, – директоркою першої в Україні мережі афілійованих кроссфіт клубів CrossFit Banda Сві...

READ YOURSELF

Зустріч ейчарів із власницями сучасних спортивних спейсів 05 april 2019

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 12 по 18 лютого 2019 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Киї...

READ YOURSELF

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 19 february 2019