Н У Х Т

Проректор університету з наукової роботи урочисто відкрив «INPRODMASH-2021»

14 september 2021

Проректор університету з наукової роботи урочисто відкрив «INPRODMASH-2021»

14 вересня у Києві розпочали роботу 29-та Міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості «INPRODMASH», 21-а Міжнародна виставка пакувального обладнання, матеріалів та упаковки «UPAKOVKA» і спеціалізовані експозиції: кондитерської промисловості «SWEETS UKRAINE» та хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE». А все це разом – Всеукраїнський тиждень харчових технологій, який щоосені на початку вересня проводить давній партнер нашого університету, Компанія «АККО Інтернешнл». Протягом багатьох років НУХТ виступає не лише співорганізатором наукової програми тижня, але й традиційно представляє цікаву експозицію, де демонструє освітні й наукові досягнення нашого колективу.

Участь у Всеукраїнському тижні харчових технологій – це завжди гарна нагода ознайомитися з технологічними новинками та започаткувати нові партнерства. Для наших же викладачів – це ще й можливість знову зустрітися зі своїми вихованцями-випускниками, які тепер уже представляють на виставках свої компанії й підприємства.

Зважаючи на карантинні обмеження, урочиста церемонія відкриття Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулася у скороченому форматі. Та це не завадило учасникам заходів активно спілкуватися й щиро радіти зустрічі офлайн після стількох місяців вимушеного спілкування в режимі онлайн.

Учасників і гостей тижня тепло привітали проректор з наукової роботи нашого університету Сергій Токарчук, голова правління Національної асоціації молочників України «Укрмолпром» Василь Бондаренко, генеральна директорка Національної асоціації «Укрконсервмолоко»Тамара Нагайцева, голова ради Об’єднання «Укрхлібпром» Олександр Васильченко.

Цього року у виставках беруть участь компанії з Бельгії, Італії, Польщі, Литви, Німеччини, Туреччини та України. Вони представляють обладнання для різних галузей харчової промисловості: м’ясної, молочної, масложирової, рибної, кондитерської, хлібопекарської, бакалійної, консервної, для птахофабрик і тваринницьких ферм. Також відвідувачі можуть ознайомитися зі сучасними пакувальними технологіями та обладнанням як для великих, так і для невеликих виробництв, лініями для підприємств торгівлі та громадського харчування. Крім того, в експозиції присутні компанії, що постачають спеції, інгредієнти, матеріали для виробництва харчових продуктів.

Увесь цей широкий спектр новинок не могли залишити поза увагою наші здобувачі освіти. Уже в перший день виставок студенти разом із викладачами кафедр машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв і технології хлібопекарських та кондитерських виробів відвідали експозиції, де знайомилися з інноваційними технологіями для харчової індустрії та спілкувалися з постачальниками обладнання і технологій.

У науковій програмі Всеукраїнського тижня харчових технологій представлені чотири спеціалізовані науково-практичні конференції, організовані випусковими кафедрами нашого університету – «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», «Реалії та перспективи м’ясопереробки», «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», «Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів».

14 вересня відбулася Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», до роботи якої також долучилися і здобувачі вищої освіти.

Попереду – ще два дні насиченої програми. Тож запрошуємо усіх зацікавлених відвідати Всеукраїнський тиждень харчових технологій-2021 і долучитися до його наукової програми. Виставки працюють: 15 вересня з 10:00 до 17:00, 16 вересня з 10:00 до 14:00 за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15, Міжнародний Виставковий Центр, павільйон №3.

Published on: 14-09-2021
Read also:
У ТОП-10 бухгалтерів України-2019 – випускниця кафедри обліку і аудиту НУХТ!

У Міністерстві фінансів України відбулася урочиста церемонія нагородження переможців щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України». Конкурс проводився у три етапи, у двох номінаціях: для бухгалтерів бюджетних установ і комерційних підприємств. Перший та другий етапи відбувалися в режимі онлайн-тестування на сайті. До третього етапу...

READ YOURSELF

У ТОП-10 бухгалтерів України-2019 – випускниця кафедри обліку і аудиту НУХТ! 12 december 2019

НУХТ – у ТОП-15 за результатами акредитацій освітніх програм!

Згідно з ранжуванням закладів вищої освіти України за результатами акредитаційних експертиз 2019-2023 років наш університет посів 14 місце серед 204 ЗВО України, включених до рейтингу. Укладач рейтингу – Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» зазначає, що акредитаційні експертизи, які здійснюються Національним агентством із забезпечення якості ви...

READ YOURSELF

НУХТ – у ТОП-15 за результатами акредитацій освітніх програм! 09 april 2024

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Підведені підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У зв'язку із забороною масових заходів під час карантину, робота пленарного засідання і секцій конференції, запланована на 2-3 квітня, була відмінена, проте молоді науковці...

READ YOURSELF

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 07 april 2020