Н У Х Т

Проректор університету з наукової роботи урочисто відкрив «INPRODMASH-2021»

14 вересня 2021

Проректор університету з наукової роботи урочисто відкрив «INPRODMASH-2021»

14 вересня у Києві розпочали роботу 29-та Міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості «INPRODMASH», 21-а Міжнародна виставка пакувального обладнання, матеріалів та упаковки «UPAKOVKA» і спеціалізовані експозиції: кондитерської промисловості «SWEETS UKRAINE» та хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE». А все це разом – Всеукраїнський тиждень харчових технологій, який щоосені на початку вересня проводить давній партнер нашого університету, Компанія «АККО Інтернешнл». Протягом багатьох років НУХТ виступає не лише співорганізатором наукової програми тижня, але й традиційно представляє цікаву експозицію, де демонструє освітні й наукові досягнення нашого колективу.

Участь у Всеукраїнському тижні харчових технологій – це завжди гарна нагода ознайомитися з технологічними новинками та започаткувати нові партнерства. Для наших же викладачів – це ще й можливість знову зустрітися зі своїми вихованцями-випускниками, які тепер уже представляють на виставках свої компанії й підприємства.

Зважаючи на карантинні обмеження, урочиста церемонія відкриття Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулася у скороченому форматі. Та це не завадило учасникам заходів активно спілкуватися й щиро радіти зустрічі офлайн після стількох місяців вимушеного спілкування в режимі онлайн.

Учасників і гостей тижня тепло привітали проректор з наукової роботи нашого університету Сергій Токарчук, голова правління Національної асоціації молочників України «Укрмолпром» Василь Бондаренко, генеральна директорка Національної асоціації «Укрконсервмолоко»Тамара Нагайцева, голова ради Об’єднання «Укрхлібпром» Олександр Васильченко.

Цього року у виставках беруть участь компанії з Бельгії, Італії, Польщі, Литви, Німеччини, Туреччини та України. Вони представляють обладнання для різних галузей харчової промисловості: м’ясної, молочної, масложирової, рибної, кондитерської, хлібопекарської, бакалійної, консервної, для птахофабрик і тваринницьких ферм. Також відвідувачі можуть ознайомитися зі сучасними пакувальними технологіями та обладнанням як для великих, так і для невеликих виробництв, лініями для підприємств торгівлі та громадського харчування. Крім того, в експозиції присутні компанії, що постачають спеції, інгредієнти, матеріали для виробництва харчових продуктів.

Увесь цей широкий спектр новинок не могли залишити поза увагою наші здобувачі освіти. Уже в перший день виставок студенти разом із викладачами кафедр машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв і технології хлібопекарських та кондитерських виробів відвідали експозиції, де знайомилися з інноваційними технологіями для харчової індустрії та спілкувалися з постачальниками обладнання і технологій.

У науковій програмі Всеукраїнського тижня харчових технологій представлені чотири спеціалізовані науково-практичні конференції, організовані випусковими кафедрами нашого університету – «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», «Реалії та перспективи м’ясопереробки», «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», «Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів».

14 вересня відбулася Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», до роботи якої також долучилися і здобувачі вищої освіти.

Попереду – ще два дні насиченої програми. Тож запрошуємо усіх зацікавлених відвідати Всеукраїнський тиждень харчових технологій-2021 і долучитися до його наукової програми. Виставки працюють: 15 вересня з 10:00 до 17:00, 16 вересня з 10:00 до 14:00 за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15, Міжнародний Виставковий Центр, павільйон №3.

Опублікований: 14-09-2021
Читайте також:
Проблемам безпритульних тварин присвятили чергове засідання Еnglish speaking club

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провела чергове засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs та викладача Наталії Божок. Актуальна тема засідання – «Social advertising: Homeless animals» мала на меті привернути увагу до проблем безпритульних тварин і підтримати...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблемам безпритульних тварин присвятили чергове засідання Еnglish speaking club 08 листопада 2018

Науковці університету виступають офіційними опонентами дисертаційних досліджень колег

Професорка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмила Кривопляс-Володіна виступила офіційною опоненткою дисертаційної роботи здобувача Української академії друкарства (м. Львів) Олега Книша «Методологічні основи забезпечення якості незшивного клейового скріплення книжкової продукції». У роботі, представленій на здобуття наукового ступеня д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці університету виступають офіційними опонентами дисертаційних досліджень колег 30 вересня 2021

Актуальна тема сьогодення на відкритій лекції доцентки кафедри біотехнології і мікробіології

У перший день весни відбулася відкрита лекція з дисципліни «Технологія пробіотиків і вакцин» доцентки кафедри біотехнології і мікробіології, к.б.н. Світлани Старовойтової. Лекція була присвячена актуальній темі сьогодення – «Сучасні підходи до підтримання та відновлення нормальної мікрофлори людини». Заняття відбувалось онлайн у форматі відеоконфе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальна тема сьогодення на відкритій лекції доцентки кафедри біотехнології і мікробіології 04 березня 2021

Усе про аудит системи HACCP: викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – учасники двотижневого інтенсиву

Фахівці кафедр готельно-ресторанної справи і технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка не втрачають нагоди прокачати свої знання й постійно долучаються до заходів, що дозволяють тримати руку на пульсі новацій та підвищувати свою обізнаність. Наразі вони беруть уч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про аудит системи HACCP: викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – учасники двотижневого інтенсиву 21 листопада 2022