Н У Х Т

Наукова підтримка процесу реалізації освітніх програм спеціальності «Харчові технології»

08 травня 2024

Наукова підтримка процесу реалізації освітніх програм спеціальності «Харчові технології»

Проблемна науково-дослідна лабораторія (ПНДЛ) та Центр колективного користування науковим обладнанням (ЦККНО) «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування» як структурні підрозділи Науково-дослідної частини НУХТ задіяні у поглибленій науковій і науково-технічній підготовці фахівців за пріоритетними напрямами розвитку науки і техніки. Фахівці Проблемної науково-дослідної лабораторії в тісному контакті з випусковими технологічними кафедрами беруть активну участь у підготовці кваліфікованих фахівців, наукових і науково-педагогічних кадрів, зокрема під час виконання випускових кваліфікаційних робіт здобувачами різних ступенів вищої освіти.

Слід зауважити, що однією із сильних сторін освітніх програм (Stгепgths) спеціальності «Харчові технології», що реалізуються в нашому університеті, є наявність бази ПНДЛ і ЦККНО «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування». Сучасне та унікальне обладнання дозволяє одержувати результати досліджень у сфері харчової науки, які відрізняються науковою новизною та є матеріалом для оформлення заявок на винаходи і написання статей для опублікування в журналах, які індексуються наукометричними базами даних Scopus і Web of Science.

Колектив кафедри технології молока і молочних продуктів висловлює подяку завідувачу Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ Андрію Мариніну за допомогу в проведенні комплексного дослідження структурно-механічних і фізико-хімічних характеристик ферментованих молочних продуктів у межах декількох кваліфікаційних робіт випускників освітньо-професійних та освітньо-наукової програм спеціальності «Харчові технології»! Викладачі кафедри бажають нових наукових звершень співробітникам ПНДЛ зі сподіванням на подальшу плідну співпрацю!

Опублікований: 08-05-2024
Читайте також:
Тайм-менеджмент науково-педагогічного працівника: викладачі підвищили професійну компетентність

Викладачки кафедри економіки праці та менеджменту ‒ професорка Олена Драган і доцентка Ірина Тюха взяли участь у Всеукраїнському науково-педагогічному підвищенні кваліфікації «Тайм-менеджмент – мистецтво управляти часом науково-педагогічного працівника». Курс представляв доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту імені І.А. Маркіної, ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тайм-менеджмент науково-педагогічного працівника: викладачі підвищили професійну компетентність 03 червня 2025

Студенти-цукровики і  студенти-водники успішно захистили бакалаврські дипломні проекти

З 11 по 18 червня на кафедрі технології цукру та підготовки води відбулися захисти дипломних проектів студентів 4 курсу на здобуття освітнього ступеня «бакалавр». Першими захистили дипломні проекти 11 червня студенти професійного спрямування «Технології цукру та полісахаридів», а вже 15 червня естафету прийняли студенти за професійним спрямуванням...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-цукровики і студенти-водники успішно захистили бакалаврські дипломні проекти 18 червня 2018

Роль та місце туризму під час конфліктів і воєн обговорювали наші здобувачі й викладачі

21 квітня 2022 року здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу відвідали міжнародний вебінар «Роль та місце туризму під час конфліктів та воєн». Мета заходу передбачала пошук стратегій та дискусію навколо питання, як після перемоги зробити Україну успішним туристичним напрямком. Під час заходу відбувся обмін думками голови Д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роль та місце туризму під час конфліктів і воєн обговорювали наші здобувачі й викладачі 25 квітня 2022

Інвестуючи в освіту – інвестуємо в майбутнє

3 лютого 2020 р. кафедра теплоенергетики та холодильної техніки отримала приємний подарунок від своїх партнерів – компаній ТОВ «Данфосс ТОВ», ДП «Електроніка» та АТ «Електроніка». Колектив кафедри щиро вдячний за наданий компресорно-конденсаторний агрегат Optyma Plus OP-MPHM015SCP00G, адже це – обладнання, яке дозволить покращити практичну підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інвестуючи в освіту – інвестуємо в майбутнє 05 лютого 2020