Н У Х Т

Онлайн-зустріч із генеральним директором Асоціації «Страховий бізнес»

09 квітня 2020

Онлайн-зустріч із генеральним директором Асоціації «Страховий бізнес»

8 квітня 2020 року за ініціативи кафедри туристичного і готельного бізнесу відбулася онлайн-зустріч із генеральним директором Асоціації «Страховий бізнес», головою Комісії зі страхування в Українському товаристві фінансових аналітиків Вячеславом Черняховським.

Вячеслав Черняховський має досвід понад 27 років професійної діяльності на страховому ринку, обіймав посади Голови Правління в Українській страховій компанії «Веста», заступника Голови Правління зі страхування у страховій компанії «ПРОВІДНА», члена Правління у страховій компанії «Укрінмедстрах» тощо.

Під час зустрічі обговорювались актуальні питання захисту інтересів туристів: фінансові гарантії при банкрутстві туристичної фірми та особливості страхування на випадок неможливості здійснення подорожі.

Приємно відзначити, що до жвавої дискусії окрім студентів і викладачів різних кафедр факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу нашого університету долучилися представники Волинського коледжу НУХТ, Національного університету «Львівська політехніка», Київського національного торговельно-економічного університету, Лодзького університету (Польща).

Наші викладачі і студенти щиро вдячні Вячеславу Черняховському, а також усім, хто долучився до спілкування на платформі «Zoom». Адже, як писав Антуан де Сент-Екзюпері: «Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування». Сьогодні, як ніколи спілкування відіграє надважливу роль у житті кожної людини, збагачує новими знаннями, приносить задоволення, допомагає краще пізнати один одного.

Опублікований: 09-04-2020
Читайте також:
З філософією роботи одного з найвідоміших шеф-кухарів і рестораторів України познайомилися здобувачі освіти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Днями на запрошення завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи, доцентки Лариси Шаран до університету завітав Володимир Ярославський з лекторієм «Філософія роботи». Зірковий гість – ресторатор, Шеф і співвласник ресторанів «Lucky», «Chef’s table», який уперше в Україні увійшов до списку «50 best discovery», co-owner і бренд-шеф міжнародної ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З філософією роботи одного з найвідоміших шеф-кухарів і рестораторів України познайомилися здобувачі освіти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 18 жовтня 2024

Нові відкриття і цікаві факти для студентів-біотехнологів на «Lab ComplEx 2019»

Уже традиційно щоосені студентам-біотехнологам випадає унікальна можливість побачити на власні очі найсучасніше обладнання для лабораторій медичної, фармацевтичної і харчової галузей на міжнародній виставці «Lab ComplEx». Не обійшли увагою цю, поправу, головну подію лабораторної індустрії України і нинішні студенти разом із викладачами кафедри біо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові відкриття і цікаві факти для студентів-біотехнологів на «Lab ComplEx 2019» 01 жовтня 2019

Поезія осені на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

До Дня української писемності та мови доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, наставниці академічних груп здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових  технологій організували тематичний поетичний вечір «Поезія осені». Осіння пора надихає митців на створення неймовірних творів. Барви осені втілюються у вірш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поезія осені на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 листопада 2021

Науково-практичний інтенсив від Enzym Group: неймовірна прокачка soft і hard skills

Здобувачі бакалаврату 3 та 4 курсів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Олег Висоцький і Єлизавета Дон взяли участь у тривалому та плідному науково-практичному інтенсиві від Enzym Group та компанії Explogen в одній із провідних лабораторій України. За три дні здобувачі ознайомилися зі сучасними досягненнями у галузі молекулярної біол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-практичний інтенсив від Enzym Group: неймовірна прокачка soft і hard skills 03 листопада 2023