Н У Х Т

Онлайн-зустріч із генеральним директором Асоціації «Страховий бізнес»

09 april 2020

Онлайн-зустріч із генеральним директором Асоціації «Страховий бізнес»

8 квітня 2020 року за ініціативи кафедри туристичного і готельного бізнесу відбулася онлайн-зустріч із генеральним директором Асоціації «Страховий бізнес», головою Комісії зі страхування в Українському товаристві фінансових аналітиків Вячеславом Черняховським.

Вячеслав Черняховський має досвід понад 27 років професійної діяльності на страховому ринку, обіймав посади Голови Правління в Українській страховій компанії «Веста», заступника Голови Правління зі страхування у страховій компанії «ПРОВІДНА», члена Правління у страховій компанії «Укрінмедстрах» тощо.

Під час зустрічі обговорювались актуальні питання захисту інтересів туристів: фінансові гарантії при банкрутстві туристичної фірми та особливості страхування на випадок неможливості здійснення подорожі.

Приємно відзначити, що до жвавої дискусії окрім студентів і викладачів різних кафедр факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу нашого університету долучилися представники Волинського коледжу НУХТ, Національного університету «Львівська політехніка», Київського національного торговельно-економічного університету, Лодзького університету (Польща).

Наші викладачі і студенти щиро вдячні Вячеславу Черняховському, а також усім, хто долучився до спілкування на платформі «Zoom». Адже, як писав Антуан де Сент-Екзюпері: «Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування». Сьогодні, як ніколи спілкування відіграє надважливу роль у житті кожної людини, збагачує новими знаннями, приносить задоволення, допомагає краще пізнати один одного.

Published on: 09-04-2020
Read also:
Зовнішні стейкхолдери відзначили унікальність і перспективність освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в режимі онлайн відбувся круглий стіл «Унікальність і перспективність освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з практичного досвіду стейкхолдерів» зі вступниками для отримання освітнього ступеня «Магістр». Захід був організований гарантами і розро...

READ YOURSELF

Зовнішні стейкхолдери відзначили унікальність і перспективність освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 06 july 2020

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень на науковому семінарі

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням природних матеріалів». Доповідач – викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Ольга Дулька. Ольга Дулька ...

READ YOURSELF

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень на науковому семінарі 10 april 2019

Про світові тенденції виробництва та використання одноразового біопосуду дізналися здобувачі освіти й викладачі

24 травня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція директора компанії «GREENPACK» Олега Красносельського, під час якої фахівець розповів про світові тенденції щодо виробництва та використання одноразового біопосуду з кукурудзяного крохмалю. До лекції були залучені здобувачі освітнього ступеня «М...

READ YOURSELF

Про світові тенденції виробництва та використання одноразового біопосуду дізналися здобувачі освіти й викладачі 25 may 2021

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – учасниця освітнього літнього онлайн-кемпу з розвитку soft skills

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи, доцентка Тетяна Іщенко у рамках всеукраїнського проєкту «Uni-Biz Bridge Camp» з 1 по 14 липня брала участь в освітньому літньому онлайн-кемпі з розвитку soft skills для викладачів «Uni-Biz Bridge Camp». Учасники онлайн-заходу дізналися про нові підходи до викладання та комунікації зі студентами, проф...

READ YOURSELF

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – учасниця освітнього літнього онлайн-кемпу з розвитку soft skills 25 july 2022