Н У Х Т

Цікаві будні здобувачів-гуртківців

12 травня 2023

Цікаві будні здобувачів-гуртківців

Метою гурткової роботи є розширення і поглиблення бази знань, розвиток пізнавальних інтересів і творчих здібностей, формування практичних вмінь і навичок здобувачів освіти.

10 травня 2023 року на підсумковому занятті гуртка «Крафтяр», що працює під керівництвом випускниці університету, викладачки циклової комісії технології харчових виробництв Олександри Довбуш, здобувачі ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Бродильне виробництво і виноробство» провели дегустацію різних сортів пива, виготовленого на попередніх заняттях гуртка в лабораторії технохімічного контролю.

Показники якості світлого, напівтемного і темного пива оцінювали за хмелевою гіркотою, смаком та ароматом, насиченістю діоксидом вуглецю тощо.

На дегустацію були запрошені викладачі циклової комісії технології харчових виробництв і представники адміністрації коледжу.

Здобувачі освіти продемонстрували свої вміння охарактеризувати пиво і оцінити його органолептичні показники відповідно до правил дегустації, що є важливою складовою професійної пивоварної майстерності.

Опублікований: 12-05-2023
Читайте також:
Традиції і звичаї України та англомовних країн

У центрі уваги здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – традиції і звичаї України та англомовних країн. Під час заходу студенти групи ГС-1-7 розповіли про свої улюблені свята – Великдень, Різдво, Новий рік. Здобувачі та доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко обговорили, що спільного і відмінного мають ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції і звичаї України та англомовних країн 03 травня 2024

Про крафтове виробництво м'ясопродуктів на гостьовому лекторії для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбувся гостьовий лекторій «Крафтове виробництво м'ясопродуктів: досвід, можливості та перспективи розвитку» за участю власника крафтового бізнесу «Димне м'ясо від Тараса» Тараса Парандія. Лекція відбулася в межах вивчення дисциплін «Інноваційні промислові та крафтові технології для HоRеCа» та «Інно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтове виробництво м'ясопродуктів на гостьовому лекторії для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 21 листопада 2022

Новий склад вченої ради університету обрано!

22 вересня відбулася конференція трудового колективу університету, головним питанням порядку денного якої було обрання до складу вченої ради університету виборних представників із числа штатних працівників структурних підрозділів. Голова організаційного комітету з підготовки Конференції Володимир Яровий оголосив, що зареєструвалися 84 зі 100 обран...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий склад вченої ради університету обрано! 22 вересня 2023

Movie Club online для студентів – продовження в оновленому форматі

Дистанційна форма навчання з використанням онлайн-платформ не втрачає сьогодні актуальності. Можливості для навчання і всебічного розвитку є завжди. Завдяки сукупності сучасних технологій викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять не тільки заняття, консультації, а й заходи онлайн, використовуючи такі системи зв'язку, як ZOO...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Movie Club online для студентів – продовження в оновленому форматі 15 травня 2020