Н У Х Т

Цікаві будні здобувачів-гуртківців

12 травня 2023

Цікаві будні здобувачів-гуртківців

Метою гурткової роботи є розширення і поглиблення бази знань, розвиток пізнавальних інтересів і творчих здібностей, формування практичних вмінь і навичок здобувачів освіти.

10 травня 2023 року на підсумковому занятті гуртка «Крафтяр», що працює під керівництвом випускниці університету, викладачки циклової комісії технології харчових виробництв Олександри Довбуш, здобувачі ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Бродильне виробництво і виноробство» провели дегустацію різних сортів пива, виготовленого на попередніх заняттях гуртка в лабораторії технохімічного контролю.

Показники якості світлого, напівтемного і темного пива оцінювали за хмелевою гіркотою, смаком та ароматом, насиченістю діоксидом вуглецю тощо.

На дегустацію були запрошені викладачі циклової комісії технології харчових виробництв і представники адміністрації коледжу.

Здобувачі освіти продемонстрували свої вміння охарактеризувати пиво і оцінити його органолептичні показники відповідно до правил дегустації, що є важливою складовою професійної пивоварної майстерності.

Опублікований: 12-05-2023
Читайте також:
Випускниці кафедри експертизи харчових продуктів діляться зі здобувачами нюансами їх майбутньої професії

Днями доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Петрушою була проведена онлайн-зустріч здобувачів групи ХЕ-2-7 із випускниками кафедри, які успішно працюють за спеціальністю, фахівчинею відділу контролю якості ТОВ «НОВУС Україна» Діаною Бідах і фахівчинею з НАССР (напрямок «Клінінг») ТОВ «Fozzy group» Анастасією Сербенюк. Зустріч бул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускниці кафедри експертизи харчових продуктів діляться зі здобувачами нюансами їх майбутньої професії 25 листопада 2020

Шевченкова річниця на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Разом із усією країною щороку в березні викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять заходи, присвячені вшануванню пам'яті Тараса Шевченка. Цьогоріч 10 березня відбувся літературно-мистецький захід під назвою «В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля!», присвячений 207-річниці з дня народження славетного поета. Хоча свято ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шевченкова річниця на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 11 березня 2021

Яким чином реалізуються на практиці механічні та біологічні методи очищення побачили студенти-екологи

Студенти-екологи трьох курсів разом із викладачами Андрієм Котинським, В’ячеславом Харченком та Оксаною Ничик у межах вивчення дисциплін «Екологія міських та промислових систем», «Інженерний захист навколишнього середовища» та «Нормування антропогенного навантаження» відвідали єдину в Києві станцію очищення стічних вод – Бортницьку станцію аерації,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яким чином реалізуються на практиці механічні та біологічні методи очищення побачили студенти-екологи 14 листопада 2018

На базі кафедри готельно-ресторанної справи відбувся ІІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування»

16-17 травня на базі кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за організаційної підтримки Коледжу ресторанного господарства НУХТ відбувся ІІІ (національний) етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» для студентів закладів освіти, що здійснюють підготов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі кафедри готельно-ресторанної справи відбувся ІІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» 17 травня 2018