Н У Х Т

Гостьову лекцію про алергени прочитала для здобувачів освіти викладачка Інституту післядипломної освіти НУХТ

11 жовтня 2023

Гостьову лекцію про алергени прочитала для здобувачів освіти викладачка Інституту післядипломної освіти НУХТ

11 жовтня 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в рамках дисципліни «Дієтологія» для здобувачів групи ХЧX-4-11ск відбулась гостьова лекція «Алергени як небезпечних чинник системи НАССР. Програми керування та методи контролю алергенів».

Лекцію прочитала доцентка кафедри харчових технологій Інституту післядипломної освіти НУХТ Наталія Олексієнко.

Фахівчиня розповіла про  умови виникнення алергенів у харчових продуктах, шляхи їх ідентифікації та сучасне обладнання і методи виявлення алергенів.

Наприкінці лекції лекторка відповіла на питання здобувачів.

Опублікований: 11-10-2023
Читайте також:
Урочиста подія в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася урочиста подія – перший випуск груп 2020 року. Із привітальним словом до випускників звернулися  директор коледжу Віра Кузнецова, голова Державної кваліфікаційної комісії Володимир Васьків, батьки та викладачі. На підставі рішення кваліфікаційної комісії ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочиста подія в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 01 лютого 2020

Планування проєктів у часі опановували магістранти на відкритій лекції доцентки кафедри економіки праці та менеджменту

27 березня 2023 р. на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася відкрита лекція доцентки Ірини Тюхи з навчальної дисципліни «Управління проєктами» для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» магістерського рівня, що була присвячена актуальним питанням планування проєктів у часі. Здобувачі були ознайомлені з основними...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Планування проєктів у часі опановували магістранти на відкритій лекції доцентки кафедри економіки праці та менеджменту 29 березня 2023

Деталі правильного маркування органічної продукції дізнавалися викладачі й магістранти

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів  взяли участь у онлайн-тренінгу «Маркування органічної продукції. Державний логотип для органічної продукції». До тренінгу також долучилися здобувачі освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології органічних продуктів». Тренінг був організований Міністерст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Деталі правильного маркування органічної продукції дізнавалися викладачі й магістранти 21 листопада 2023

«Рекламні» захисти розпочато

11 червня розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 061 «Журналістика» освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю». І цей старт виявився яскравим, цікавим та креативним, як усе, за що беруться наші рекламісти. Вони творчо представили комісії свої рекламні та Pr-кампанії для провідних підприємств України і світу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Рекламні» захисти розпочато 14 червня 2021