Н У Х Т

Гостьову лекцію про алергени прочитала для здобувачів освіти викладачка Інституту післядипломної освіти НУХТ

11 жовтня 2023

Гостьову лекцію про алергени прочитала для здобувачів освіти викладачка Інституту післядипломної освіти НУХТ

11 жовтня 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції в рамках дисципліни «Дієтологія» для здобувачів групи ХЧX-4-11ск відбулась гостьова лекція «Алергени як небезпечних чинник системи НАССР. Програми керування та методи контролю алергенів».

Лекцію прочитала доцентка кафедри харчових технологій Інституту післядипломної освіти НУХТ Наталія Олексієнко.

Фахівчиня розповіла про  умови виникнення алергенів у харчових продуктах, шляхи їх ідентифікації та сучасне обладнання і методи виявлення алергенів.

Наприкінці лекції лекторка відповіла на питання здобувачів.

Опублікований: 11-10-2023
Читайте також:
Срібним призером ХХ Міжнародного кубку зі стрибків у воду став студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студент 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Артем Волковинський брав участь у відкритому ХХ Міжнародному кубку «Водолій» зі стрибків у воду, який відбувся у м. Миколаєві. Артем змагався у виді програми трамплін висотою 3 м. За свій стрибок спортсмен отримав 308.05 балів, що до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Срібним призером ХХ Міжнародного кубку зі стрибків у воду став студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 23 листопада 2018

Оплесками від вдячних студентів завершилася відкрита лекція викладача кафедри туристичного та готельного бізнесу

Не кожна лекція викладачів закінчується оплесками від вдячних студентів, але в цьому випадку трапилось саме так! 26 березня 2019 року відбулася відкрита лекція «Популяризація туристичних послуг та створення брендингу в туристичній індустрії» к.е.н., доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу Наталії Погуди з дисципліни «Маркетинг у туризмі»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оплесками від вдячних студентів завершилася відкрита лекція викладача кафедри туристичного та готельного бізнесу 30 березня 2019

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) відбувся майстер-клас з технології грузинських страв від улюбленого випускника факультету, бренд-шефа ресторану автентичної кухні «КазаН ДиваН» Володимира Єманова для студентів спеціальностей «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа». Бренд-шеф розповів про приправи, які ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа 14 листопада 2019

Усе про альтеративні джерела білків

Науково-технічна бібліотека університету і у період карантинних обмежень не припиняє знайомити користувачів із новинками книжкового ринку, актуальною інформацією, що може стати у пригоді здобувачам освіти, викладачам і науковцям. Щоб полегшити читачам пошук необхідної інформації, фахівці бібліотеки створюють тематичні науково-допоміжні бібліографі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про альтеративні джерела білків 28 січня 2021