Н У Х Т

Традиційний круглий стіл кафедри теплоенергетики та холодильної техніки за участю майбутніх вступників

09 жовтня 2023

Традиційний круглий стіл кафедри теплоенергетики та холодильної техніки за участю майбутніх вступників

У рамках загальноуніверситетського Дня відкритих дверей, що відбувся 7 жовтня 2023 року, на кафедру теплоенергетики та холодильної техніки завітали майбутні вступники.

Гості ознайомилися зі структурою та славетною історією кафедри, поспілкувалися з викладачами і завідувачем кафедри Валентином Петренком, дізналися про перспективи та можливості навчання, ознайомились із матеріально-технічним забезпеченням освітніх програм, відвідали навчальні аудиторії, актову залу, студентський клуб та їдальню, науково-технічну бібліотеку.

На завершення знайомства з майбутнім місцем навчання, гості взяли учать у традиційному круглому столі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, що відбувся у очно-дистанційному форматі. Окрім гостей кафедри та її науково-педагогічних працівників до заходу долучилися пані Олександра Ганжа з Дніпровського державного коледжу будівельно-монтажних технологій та архітектури, пані Наталія Жихарєва та пан Володимир Когут із Одеського національного технологічного університету.

Результатом засідання круглого столу стали домовленості про: взаємні гостьові лекції, нарощування співпраці у сферах освіти та наукових дослідженнях, поновлення діяльності оргкомітету Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності за кваліфікацією «Холодильна техніка та кондиціювання повітря».

Кафедра щиро вдячна всім гостям та чекає на нові продуктивні зустрічі!

Опублікований: 09-10-2023
Читайте також:
Вражаючий рівень викладацької майстерності демонструють викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Одразу два відкритих заняття провели викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів – доцент, к.т.н. Світлана Бажай-Жежерун та асистент Лілія Солодко для студентів 3-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології» з дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів». На відкриті заняття завітали завідувач кафедри, професор Галина Сімахіна, ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючий рівень викладацької майстерності демонструють викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 12 листопада 2018

В університеті обрали новий склад вченої ради

25 вересня в університеті відбулася конференція трудового колективу, в порядку денному якої було одне питання – обрання виборних представників з числа штатних працівників університету до складу вченої ради НУХТ, оскільки термін повноваження чинної вченої ради завершувався у вересні 2018 року. Зі 135 делегатів конференції зареєструвалися 111, необх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті обрали новий склад вченої ради 25 вересня 2018

Члени наукового гуртка «Спортивний туризм» здійснили сходження на Говерлу

З 18 по 22 жовтня 2018 року, у рамках роботи наукового гуртка «Спортивний туризм» під керівництвом викладача кафедри туристичного та готельного бізнесу Ігоря Рудєва відбулося традиційне колективне сходження на гору Говерла. Участь у туристичному заході брали студенти 2, 3 і 4 курсів спеціальності «Туризм» та їх друзі. У рамках екскурсійної програм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Члени наукового гуртка «Спортивний туризм» здійснили сходження на Говерлу 22 жовтня 2018

Перше знайомство студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з індустрією гостинності

Студенти 1 і 2 курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із викладачами кафедри готельно-ресторанної справи Ларисою Шаран, Тетяною Голіковою і Оксаною Кирпіченковою відвідали один із провідних мережевих готелів м Києва «Holiday Inn». Тренінг-менеджер готелю надала студентам можливість детально ознайомитись з усіма структурними підрозд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше знайомство студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з індустрією гостинності 17 квітня 2018