Н У Х Т

Стейкхолдери в дії!

22 лютого 2021

Стейкхолдери в дії!

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося засідання робочої групи у складі гаранток освітньо-професійних програм на освітніх рівнях «бакалавр» і «магістр» Світлани Усатюк та Лариси Арсеньєвої, викладачок кафедри Оксани Вашеки, Вікторії Кійко і Оксани Петруші, практиків – провідної фахівчині відділу контролю якості виробництва Департаменту якості ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» Олени Самойлової та провідного аудитора ТОВ «Бюро Верітас Сертифікейшн Україна» Сергія Плічка, а також здобувачки вищої освіти НУХТ, студентки групи ХЕ-2-7 Дарини Бондаренко.

Зустріч була присвячена обговоренню двох освітніх програм зі спільною назвою «Технологічна експертиза безпека харчової продукції», зокрема питанням основних освітніх компонент і на що варто звернути увагу при вивченні окремих дисциплін.

Викладачів кафедри цікавило наскільки є актуальними дисципліни, які запропоновані у межах освітніх програм, і чи достатньо буде компетенцій і програмних результатів навчання майбутнім фахівцям.

Слова вдячності від практиків за цю зустріч та їх підтримка у правильності формування фахових вмінь майбутніх спеціалістів надихнула всіх учасників освітнього процесу. Дарина Бондаренко підкреслила, що такі зустрічі дають розуміння всіх аспектів професії і ще більше мотивують до навчання.

Опублікований: 22-02-2021
Читайте також:
Завершили проходження технологічної практики студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершили проходження технологічної практики на провідних підприємствах галузі. Цього  року вони побували  на підприємствах ПрАТ «Київхліб», ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «Київський БКК», ТОВ «Черкасихліб ЛТД», ПП «Деліція», ТОВ «Київська макаронна фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершили проходження технологічної практики студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 жовтня 2019

Зі сучасними тенденціями здорового харчування знайомилися студенти кафедри готельно-ресторанної справи

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Олена Блощинська разом зі студентами 1 курсу англомовного проекту спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2018. Актуальність заходу обумовлена необхідністю стрімкого розвитку виробництва харчових продуктів, покращення їх якості ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними тенденціями здорового харчування знайомилися студенти кафедри готельно-ресторанної справи 23 квітня 2018

«The King’s speech» на черговому засіданні Movie Club

Movie Club – це місце, де можна відпочити за переглядом фільму, удосконалити свої навички аудіювання і взагалі просто з користю провести час. Кожен із нас любить дивитися фільми і читати цікаві книжки. Все це можна поєднати, відвідавши Movie Club, який готують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування. Вони пропонують дивитися фільми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«The King’s speech» на черговому засіданні Movie Club 28 травня 2020