Н У Х Т

Магістранти освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

25 october 2023

Магістранти освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

Заняття за темою «Інструментальні методи дослідження» ‒ вагома частина обов’язкової навчальної дисципліни «Прикладні методи досліджень у ресторанному господарстві», яка викладається магістрам освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» професоркою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н. Наталією Фроловою.

Значною допомогою у розкритті мети та завдань теми стало відвідування Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ, яку очолює кандидат технічних наук, старший науковий співробітник Андрій Маринін.

Проблемна науково-дослідна лабораторія є структурним підрозділом НУХТ, що здійснює наукові дослідження та розробки, залучає науково-педагогічних працівників, докторантів, здобувачів до проведення фундаментальних досліджень і практичних розробок за пріоритетними напрямами науково-технічної діяльності.

Протягом останніх десяти років інструментальна база лабораторії поповнилася сучасними приладами відомих світових компаній , які дозволяють організувати наукову роботі на високому рівні.

Магістранти з великою зацікавленістю відвідали підрозділи науково-дослідної частини університету, отримали роз’яснення й відповіді на всі задані Андрію Мариніну запитання, а також здійснили лабораторні дослідження принесених зразків харчової продукції, в тому числі зефіру, який готувався за новою рецептурою, розробленою за темою магістерської роботи.

Здобувачі освіти та викладачка вдячні завідувачу Проблемної науково-дослідної лабораторії Андрію Марініну за увагу, інформацію про сучасні прилади та пропозицію здійснення досліджень за тематиками магістерських робіт і науковою роботою здобувачів.

Published on: 25-10-2023
Read also:
Нове покоління магістрантів до реалізації освітньо-професійної програми готове!

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулася зустріч магістрантів І курсу з гаранткою освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», професоркою Галиною Сімахіною. Кафедра вперше реалізовуватиме освітньо-професійну програму для такої нестандартної групи – всі здобувачі мають різну базову підг...

READ YOURSELF

Нове покоління магістрантів до реалізації освітньо-професійної програми готове! 21 september 2023

Дуальна освіта й особистісний розвиток у компанії «ДТЕК Київські електромережі» для студентів кафедри електропостачання та енергоменеджменту

Студенти 3 курсу разом із викладачами кафедри електропостачання та енергоменеджменту відвідали підстанцію «Університетська», що входить до ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі». Поїздка відбулася з метою ознайомлення студентів зі сучасним обладнанням підстанції компанії та можливістю продовжити навчання в університеті за програмою дуального навчання....

READ YOURSELF

Дуальна освіта й особистісний розвиток у компанії «ДТЕК Київські електромережі» для студентів кафедри електропостачання та енергоменеджменту 10 june 2019

Вітаємо новоспеченого доктора філософії з біотехнологій та біоінженерії!

На кафедрі біотехнології і мікробіології вдруге за останні два тижні відбувся захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Свою роботу «Синергізм з іншими біоцидами біологічної активності поверхнево-активних речовин, синтезованих в різних умовах культивування Rhodococcus erythropolis ...

READ YOURSELF

Вітаємо новоспеченого доктора філософії з біотехнологій та біоінженерії! 12 june 2024

Першокурсники у світі «CAMOZZI»

Здобувачі групи ОХ-1-5, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», разом із кураторкою, старшою викладачкою кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Оленою Бабановою на запрошення к.т.н. Сергія Володіна відвідали Науково-навчальний центр компанії «CAMOZZI» – визнаного л...

READ YOURSELF

Першокурсники у світі «CAMOZZI» 14 february 2025