Н У Х Т

Перший науковий захід нового навчального року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

30 september 2019

Перший науковий захід нового навчального року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Перший науковий захід у 2019-2020 навчальному році – науковий семінар «Сучасні аспекти використання пряно-ароматичних трав та спецій у закладах ресторанного господарства» проведений кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції спільно з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України 27 вересня 2019 р.

Захід відбувся завдяки співпраці кафедри, зокрема завідувача кафедри Олександри Нєміріч та доцента Ірини Корецької із заступником директора ботанічного саду Джамалом Рахметовим.

У рамках заходу обговорювалися сучасні тенденції використання пряно-ароматичних трав і спецій у закладах ресторанного господарства для подальшого розширення асортименту страв, поліпшення органолептичних показників і стабілізації фізико-хімічних показників.

Наприкінці заходу Джамал Рахметов презентував Олександрі Нєміріч для кафедри монографію «Наукові об'єкти НБС імені М.М. Гришка НАН України, що становлять національне надбання» 2019 року.

Вітаємо колег із цією подією!

Published on: 30-09-2019
Read also:
Ще одне актуальне дослідження готове до захисту

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося розширене засідання, де заслухали звіт щодо результатів дисертаційної роботи «Удосконалення технологій пряно-жирових сумішей з сировини рослинного та тваринного походження» здобувачки наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» Альони Очеретної. На...

READ YOURSELF

Ще одне актуальне дослідження готове до захисту 18 september 2023

Вчена рада університету зібралася на останнє у навчальному році засідання

25 червня 2020 року у актовій залі з дотриманням санітарних протиепідеміологічних заходів відбулося останнє у цьому навчальному році засідання вченої ради університету. Оскільки у порядку денному було питання, що потребувало процедури таємного голосування, вчена рада повинна була зібратися особисто. В.о. ректора, перший проректор Володимир Яровий ...

READ YOURSELF

Вчена рада університету зібралася на останнє у навчальному році засідання 25 june 2020

Франкомовний захід київським школярам від студентів і кафедри іноземних мов професійного спрямування

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування отримав запрошення 3-А класу школи І-ІІІ ступенів №27 Шевченківського району м. Києва щодо проведення спільного заходу в рамках Року Французької Весни. Було прийняте рішення скористатися цим запрошенням, враховуючи той факт, що наразі всі навчальні заклади України святкують Французьку Весну, т...

READ YOURSELF

Франкомовний захід київським школярам від студентів і кафедри іноземних мов професійного спрямування 20 april 2019

Професор кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів виступив експертом у проєкті ТРК «Україна»

Викладачі й науковці нашого університету мають беззаперечний авторитет і серед колег, і серед широкої громадськості. Тому вони, коли дозволяє час, часто виступають експертами у різних телевізійних і радіопрограмах, надаючи глядачам і слухачам ґрунтовну інформацію щодо технологій, маркування, термінів і умов зберігання харчових продуктів, косметични...

READ YOURSELF

Професор кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів виступив експертом у проєкті ТРК «Україна» 13 october 2020