Н У Х Т

Бібліотечна спільнота України: співпраця та обмін досвідом між бібліотеками ЗВО

26 february 2024

Бібліотечна спільнота України: співпраця та обмін досвідом між бібліотеками ЗВО

23 лютого до Науково-технічної бібліотеки нашого університету завітали представники Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Робоча зустріч була організована науково-методичним центром бібліотек закладів вищої освіти України.

Сьогодні в умовах воєнного стану, змішаної та дистанційної форм навчання, особливого значення набуває питання віддаленого обслуговування та інформаційного забезпечення користувачів. Науково-технічна бібліотека університету завдяки розширенню послуг і сервісів, поділилася практичним досвідом та напрацюваннями, які були впроваджені у цей складний час задля підтримки освіти та науки. Перехід до нового формату діяльності, в тому числі шляхом надання інформаційних послуг віддалено, відіграє важливу роль у розв’язанні найрізноманітніших інформаційних завдань, пов’язаних із освітньо-науковою діяльністю та сучасними потребами користувачів.

Під час зустрічі була проведена екскурсія бібліотекою, під час якої гості ознайомилися з читальними залами та вільною зоною для індивідуального навчання та відпочинку. Особливий інтерес у колег викликало те, які практичні досягнення та нововведення впроваджені науково-технічною бібліотекою НУХТ для задоволення цифрових потреб користувачів . Було зосереджено увагу на власностворених бібліотечних ресурсах, таких як інформаційно-аналітична система «Публікаційна карта НУХТ», інституційний репозитарій, електронний каталог.

Зустріч пройшла в надзвичайно теплій і дружній атмосфері. Сподіваємося, що цей обмін досвідом і знаннями стане корисним для обох колективів і сприятиме подальшій співпраці.

Published on: 26-02-2024
Read also:
Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». На першому занятті слухачі програми ознайомились із інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування людини повинні відповідати її конституції (спі...

READ YOURSELF

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми 22 october 2019

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів у змішаному офлайн-онлайн форматі 4 листопада 2022 р. відбулася зустріч здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» та «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» і здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» о...

READ YOURSELF

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання 07 november 2022

Проректор університету з наукової роботи урочисто відкрив «INPRODMASH-2021»

14 вересня у Києві розпочали роботу 29-та Міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості «INPRODMASH», 21-а Міжнародна виставка пакувального обладнання, матеріалів та упаковки «UPAKOVKA» і спеціалізовані експозиції: кондитерської промисловості «SWEETS UKRAINE» та хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE». ...

READ YOURSELF

Проректор університету з наукової роботи урочисто відкрив «INPRODMASH-2021» 14 september 2021

НУХТ на шляху до європейських стандартів

Днями директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності Олена Подобій, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та асистентка цієї ж кафедри Марія Омельченко взяли участь у вебінарі «Транскордонне забезпечення якості у вищій освіті України: поради для українських університетів», присвяченом...

READ YOURSELF

НУХТ на шляху до європейських стандартів 17 september 2025