Н У Х Т

Перший науковий захід нового навчального року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

30 вересня 2019

Перший науковий захід нового навчального року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Перший науковий захід у 2019-2020 навчальному році – науковий семінар «Сучасні аспекти використання пряно-ароматичних трав та спецій у закладах ресторанного господарства» проведений кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції спільно з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України 27 вересня 2019 р.

Захід відбувся завдяки співпраці кафедри, зокрема завідувача кафедри Олександри Нєміріч та доцента Ірини Корецької із заступником директора ботанічного саду Джамалом Рахметовим.

У рамках заходу обговорювалися сучасні тенденції використання пряно-ароматичних трав і спецій у закладах ресторанного господарства для подальшого розширення асортименту страв, поліпшення органолептичних показників і стабілізації фізико-хімічних показників.

Наприкінці заходу Джамал Рахметов презентував Олександрі Нєміріч для кафедри монографію «Наукові об'єкти НБС імені М.М. Гришка НАН України, що становлять національне надбання» 2019 року.

Вітаємо колег із цією подією!

Опублікований: 30-09-2019
Читайте також:
Перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Органічне виробництво – перспективи для молоді»

Початок останнього місяця весни 2024 року приніс вагомий здобуток до скарбнички освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». 1 травня 2024 року відбувся щорічний студентський форум «Органічне агровиробництво: майбутнє для молоді», організований Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Органічне виробництво – перспективи для молоді» 13 травня 2024

Студентка і учениця Волинського коледжу НУХТ – переможці обласного етапу VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

4 лютого у Луцьку відбулися церемонія вручення нагород за підсумками обласного етапу та фінальний етап VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. Волинський коледж НУХТ представляли студентка ІІ курсу Юлія Романюк та учениця ІІ курсу Наталія Яричин. Грамотами управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка і учениця Волинського коледжу НУХТ – переможці обласного етапу VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка 07 лютого 2017

Відбулася 5 Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

5-та Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»  – відбулася! Оздоровче харчування – пріоритетний напрям у харчових технологіях. Воно розглядається сьогодні як філософія життя, адже дає життя, продовжує життя, поліпшує життя, впливаючи на стан здоров’я людини. Тому нині...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася 5 Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека» 14 листопада 2018

Щасливої долі бажають своїм вихованцям викладачі

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся випуск груп молодших спеціалістів.  Звичайно, ніяких урочистостей не було. Але цього моменту так чекали. Були хвилювання, екзамени, заліки, курсові – все здали; конкурси, поїздки, конференції – все пройшли. Одним словом – було цікаво. І сьогодні викладачі щиро баж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щасливої долі бажають своїм вихованцям викладачі 09 липня 2020