Н У Х Т

Аудит фінансової звітності на гостьовій лекції від старшої аудиторки компанії PwC

12 грудня 2022

Аудит фінансової звітності на гостьовій лекції від старшої аудиторки компанії PwC

За ініціативи викладачів кафедри економіки і права та компанії PwC напередодні модульного тижня відбулася гостьова лекція для здобувачів молодших і старших курсів освітніх програм «Економіка підприємства» і «Економіка та правове забезпечення бізнесу» за участі спікерки, старшої аудиторки PwC Тетяни Загородньої, випускниці магістратури кафедри економіки і права НУХТ за освітньою програмою «Економіка підприємства».

Тема зустрічі – «Аудит фінансової звітності: основні задачі та необхідні навички», а мета – прямий контакт здобувачів із фахівчинею та обговорення нюансів вивчення фінансової звітності: на що звертати увагу та як краще себе підготувати до роботи з нею у великих компаніях. У ході відкритого діалогу учасників зустрічі було обговорено умови праці в сучасних умовах бізнесу, проблеми, з якими стикається український ринок сьогодні, та як до них пристосовуються управлінці в процесі організації діяльності компаній. Здобувачі також отримали корисну інформацію щодо можливостей проходження стажування, практики та подальшого кар’єрного розвитку у компанії PwC.

Радує, що складні умови праці не стають перешкодою для якісного освітнього процесу та обміну інформацією, а здобувачі проявляють активність у форматі діалогу під час лекцій.

Колектив кафедри висловлює подяку Тетяні Загородній та в її особі компанії PwC за співпрацю і підтримку високої якості навчання та практики.

Опублікований: 12-12-2022
Читайте також:
На кафедрі технології оздоровчих продуктів зайнялися організацією практичної підготовки здобувачів під час адаптивного карантину

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є однією з важливих форм організації навчального процесу. Навички, знання та уміння, отримані під час практики на підприємствах харчової промисловості, підвищують конкурентноздатність випускників на ринку праці. Тому, навіть в умовах адаптивного карантину здобувачі, які проходять підготовку на кафедрі те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології оздоровчих продуктів зайнялися організацією практичної підготовки здобувачів під час адаптивного карантину 02 вересня 2020

Ніщо не завадить, якщо займаєшся улюбленою справою

Сучасні реалії диктують нам нові умови життя. Вміння швидко адаптуватися до будь яких змін і раціонально використовувати свій час – це якості, якими має володіти успішна людина. Так, за період карантину, кожний із нас отримав можливість зрозуміти, що для нього важливо, та чим би він чи вона хотіли займатись далі. А от магістрантом І-го року навчанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ніщо не завадить, якщо займаєшся улюбленою справою 29 травня 2020

Ознайомчо-виробнича практика третьокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій розпочалася на корпорації «Оболонь»

Під керівництвом доцента кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кандидата технічних наук Романа Мукоїда студенти 3 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій в межах ознайомчо-виробничої практики відвідали ПрАТ «Оболонь». ПрАТ «Оболонь» – корпорація з виробництва пива, безалкогольних і слабоалкогольних напоїв, мінерал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ознайомчо-виробнича практика третьокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій розпочалася на корпорації «Оболонь» 05 вересня 2019

До уваги вступників! Як визначити пріоритети

Уже завтра стартує приймання заяв і документів на вступ до бакалаврату. При поданні заяв вам необхідно буде проставити пріоритети. Розказуємо, що це і як вони впливають на вступ. Нагадаємо, у 2024 році ви можете подати не більше 15 заяв – до 5 заяв на бюджет (місця державного та регіонального замовлення) на відкриті та закриті (фіксовані) конкурсн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До уваги вступників! Як визначити пріоритети 18 липня 2024