Н У Х Т

Аудит фінансової звітності на гостьовій лекції від старшої аудиторки компанії PwC

12 грудня 2022

Аудит фінансової звітності на гостьовій лекції від старшої аудиторки компанії PwC

За ініціативи викладачів кафедри економіки і права та компанії PwC напередодні модульного тижня відбулася гостьова лекція для здобувачів молодших і старших курсів освітніх програм «Економіка підприємства» і «Економіка та правове забезпечення бізнесу» за участі спікерки, старшої аудиторки PwC Тетяни Загородньої, випускниці магістратури кафедри економіки і права НУХТ за освітньою програмою «Економіка підприємства».

Тема зустрічі – «Аудит фінансової звітності: основні задачі та необхідні навички», а мета – прямий контакт здобувачів із фахівчинею та обговорення нюансів вивчення фінансової звітності: на що звертати увагу та як краще себе підготувати до роботи з нею у великих компаніях. У ході відкритого діалогу учасників зустрічі було обговорено умови праці в сучасних умовах бізнесу, проблеми, з якими стикається український ринок сьогодні, та як до них пристосовуються управлінці в процесі організації діяльності компаній. Здобувачі також отримали корисну інформацію щодо можливостей проходження стажування, практики та подальшого кар’єрного розвитку у компанії PwC.

Радує, що складні умови праці не стають перешкодою для якісного освітнього процесу та обміну інформацією, а здобувачі проявляють активність у форматі діалогу під час лекцій.

Колектив кафедри висловлює подяку Тетяні Загородній та в її особі компанії PwC за співпрацю і підтримку високої якості навчання та практики.

Опублікований: 12-12-2022
Читайте також:
Із освітньо-професійною програмою, за якою будуть навчатися, познайомилися першокурсники кафедри експертизи харчових продуктів

5 жовтня 2022 року відбулася зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доцентки Світлани Усатюк і членів робочої групи, доценток Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами першого курсу для ознайомлення їх із освітньо-професійною програмою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із освітньо-професійною програмою, за якою будуть навчатися, познайомилися першокурсники кафедри експертизи харчових продуктів 06 жовтня 2022

Галузь отримала 12 нових фахівців-магістрів з технології зберігання і переробки зерна

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна завершилися захисти магістерських робіт студентами денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології зберігання і переробки зерна». До складу Екзаменаційної комісії увійшли: к. т. н., доцент кафедри публічного адміністрування та менеджменту інноваційної дія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Галузь отримала 12 нових фахівців-магістрів з технології зберігання і переробки зерна 26 лютого 2018

На кафедрі фізики стартував новий науковий рік

Викладачі кафедри фізики, завідувачка кафедри Світлана Літвинчук і доцент Михайло Лазаренко розпочали новий науковий рік із участі в організації та проведенні Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми фізики, математики, інформатики та методики їх навчання», присвяченої 90-річчю від дня народження кандидата фізико-математичн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі фізики стартував новий науковий рік 31 січня 2023

Здобувачки ступеня доктора філософії кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відзвітували про результати роботи

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся науковий семінар, на якому заслухали звіти аспірантів щодо результатів виконання дисертаційних робіт. До загального обговорення були представлені доповіді здобувачок наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» Альони Очеретної «Удосконалення способ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачки ступеня доктора філософії кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відзвітували про результати роботи 04 вересня 2023