Н У Х Т

Аудит фінансової звітності на гостьовій лекції від старшої аудиторки компанії PwC

12 грудня 2022

Аудит фінансової звітності на гостьовій лекції від старшої аудиторки компанії PwC

За ініціативи викладачів кафедри економіки і права та компанії PwC напередодні модульного тижня відбулася гостьова лекція для здобувачів молодших і старших курсів освітніх програм «Економіка підприємства» і «Економіка та правове забезпечення бізнесу» за участі спікерки, старшої аудиторки PwC Тетяни Загородньої, випускниці магістратури кафедри економіки і права НУХТ за освітньою програмою «Економіка підприємства».

Тема зустрічі – «Аудит фінансової звітності: основні задачі та необхідні навички», а мета – прямий контакт здобувачів із фахівчинею та обговорення нюансів вивчення фінансової звітності: на що звертати увагу та як краще себе підготувати до роботи з нею у великих компаніях. У ході відкритого діалогу учасників зустрічі було обговорено умови праці в сучасних умовах бізнесу, проблеми, з якими стикається український ринок сьогодні, та як до них пристосовуються управлінці в процесі організації діяльності компаній. Здобувачі також отримали корисну інформацію щодо можливостей проходження стажування, практики та подальшого кар’єрного розвитку у компанії PwC.

Радує, що складні умови праці не стають перешкодою для якісного освітнього процесу та обміну інформацією, а здобувачі проявляють активність у форматі діалогу під час лекцій.

Колектив кафедри висловлює подяку Тетяні Загородній та в її особі компанії PwC за співпрацю і підтримку високої якості навчання та практики.

Опублікований: 12-12-2022
Читайте також:
ТОВ «Ла Фречезза» відкриває фахові тонкощі студентам кафедри технології консервування

Студенти груп МО-3-2 та ХЕ-3-1 під час ознайомчої практики завітали на виробництво компанії ТОВ «Ла Фречезза», яке спеціалізується на виробництві салатних сумішей, фасованих у газовому середовищі, фруктових міксів, готових салатів і соусів. Ознайомча практика проходила під керівництвом доцента кафедри технології консервування Світлани Матко та гол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТОВ «Ла Фречезза» відкриває фахові тонкощі студентам кафедри технології консервування 20 вересня 2019

Нове магістерське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Захистили магістерські кваліфікаційні роботи здобувачі вищої освіти денної та заочної форм навчання, які навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Роботу екзаменаційної комісії очолила кандидатка технічних наук, начальниця технологічної лабораторії виробничих цехів №7-8 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове магістерське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 27 лютого 2023

Друковане слово поєднало Схід і Захід

До дня Святого Миколая студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ придбали патріотичну літературу для вихованців Слов’янської школи. Філософські роздуми Василя Сухомлинського, поезія Ліни Костенко, історія українського козацтва, розповідь про Героїв Небесної Сотні, події в Криму, енциклопедична література – це неповний пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Друковане слово поєднало Схід і Захід 20 січня 2017

З новими формами і методами підготовки до занять ознайомилися на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

17 жовтня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся методичний семінар. Його мета – підвищення якості навчально-виховного процесу та ознайомлення з новими формами і методами підготовки до занять. Доповідали доцентки Інна Форостюк, Ганна Бойко та старша викладачка Людмила Юрчук. Інна Форостюк поділилася корисними методами використ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З новими формами і методами підготовки до занять ознайомилися на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 18 жовтня 2023