Н У Х Т

Аудит фінансової звітності на гостьовій лекції від старшої аудиторки компанії PwC

12 грудня 2022

Аудит фінансової звітності на гостьовій лекції від старшої аудиторки компанії PwC

За ініціативи викладачів кафедри економіки і права та компанії PwC напередодні модульного тижня відбулася гостьова лекція для здобувачів молодших і старших курсів освітніх програм «Економіка підприємства» і «Економіка та правове забезпечення бізнесу» за участі спікерки, старшої аудиторки PwC Тетяни Загородньої, випускниці магістратури кафедри економіки і права НУХТ за освітньою програмою «Економіка підприємства».

Тема зустрічі – «Аудит фінансової звітності: основні задачі та необхідні навички», а мета – прямий контакт здобувачів із фахівчинею та обговорення нюансів вивчення фінансової звітності: на що звертати увагу та як краще себе підготувати до роботи з нею у великих компаніях. У ході відкритого діалогу учасників зустрічі було обговорено умови праці в сучасних умовах бізнесу, проблеми, з якими стикається український ринок сьогодні, та як до них пристосовуються управлінці в процесі організації діяльності компаній. Здобувачі також отримали корисну інформацію щодо можливостей проходження стажування, практики та подальшого кар’єрного розвитку у компанії PwC.

Радує, що складні умови праці не стають перешкодою для якісного освітнього процесу та обміну інформацією, а здобувачі проявляють активність у форматі діалогу під час лекцій.

Колектив кафедри висловлює подяку Тетяні Загородній та в її особі компанії PwC за співпрацю і підтримку високої якості навчання та практики.

Опублікований: 12-12-2022
Читайте також:
Кухня народів світу – про особливості приготування страв різних народів англійською мовою

Кафедра іноземних мов професійного спрямування провела захід, присвячений особливостям приготування національних страв різних народів. Здобувачі освіти разом зі старшим викладачем кафедри Андрієм Пазяком поділилися результатами досліджень з цього питання. Здобувачі групи ТІ-1-8 Катерина Рожнятівська, Ольга Приходченко, Максим Зінич, Марія Сидорчук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кухня народів світу – про особливості приготування страв різних народів англійською мовою 24 квітня 2023

Чергове поповнення книжкової полички науковців

Визначальним елементом повноцінного харчування є білок. Його кількість і якість є фундаментальним чинником нормального функціонування організму людини та збереження її здоров’я протягом усього життя. Тому питанням встановлення рекомендованих і мінімальних норм споживання білка, а також методам оцінювання його якості присвячено багато наукових праць...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове поповнення книжкової полички науковців 24 травня 2024

Підсумки наукової роботи аспіранта

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки заслухали і затвердили звіт аспіранта четвертого року заочної форми навчання Володимира Гери щодо виконання індивідуального плану підготовки здобувача наукового ступеня доктора філософії за 2019-2023 рр. Тема дисертації – «Інноваційні підходи синтезу систем керування трубопровідною арматурою олійно-жир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки наукової роботи аспіранта 19 червня 2023

Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся успішний захист звітів за результатами проходження професійної практики в Природничому університеті у Любліні (Польща) здобувачами першого курсу освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» в рамках освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервуванн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі 19 лютого 2024